Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ya Rabbi, iman ile ölmemi nasip eyle (1 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Evliyanın büyüklerinden bir zat, hac zamanında insan kılığına girmiş olan İblisi Arafat'ta gördü. Zayıflamış ve benzi solmuş, gözü yaşlı ve kamburu çıkmış, perişan bir haldeydi. Evliya zat, İblisi tanıyıp ona dedi ki:
- Niçin gözün yaşlıdır?
- Ticaret yapmak fikri olmadan, sırf Allah rızası için hac yapmaya gelenlerin, bu arzuları yüzünden diğerlerinin de haclarının Allah tarafından kabul edilmesinden korktum. Onun için ağlıyorum.

- Seni zayıflatan nedir?
- Hacıları getiren atların inlemeden, kişneyerek gelmelerine üzüldüm. Halbuki benim yoluma gidenleri böyle götürselerdi, sevincim çok artardı.

- Peki, benzini solduran nedir?
- Müslümanların ibadetlerine devam etmeleri ve birbirleriyle yardımlaşmalarıdır. Şayet isyanda yardımlaşsalardı, sevincim artardı.

- Seni çökertip, belini büken nedir?
- Kulların, (Ya Rabbi, iman ile ölmemi nasip eyle) diye dua etmeleridir. Halbuki ben onları, kendi ibadetlerini beğendirip veya Allah affeder diye yalan yanlış yaptırıp veya sonra yaparsın diye kandırıp imansız gitmeleri için çalışmaktayım. Allah'a böyle yalvaranların, benim bu iş için çalıştığımı anlamalarından, tedbir almalarından korkuyorum.

ozen72

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Ya Rabbi, iman ile ölmemi nasip eyle

amin inşallah ALLAH cc iman ile ölmeyi nasip eder cümlemize. ALLAH cc razi olsun

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

ozen72 yazdı:
amin inşallah ALLAH cc iman ile ölmeyi nasip eder cümlemize. ALLAH cc razi olsun

Amin inşallah....Allah(c.c)'ya emanet olun..
Hayırlı günler.. B)

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

(Ya Rabbi, iman ile ölmemi nasip eyle)

S.A KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK MEVLA BİZLEREDE KAMİL BİR İMANLA SON NEFESİMİZİ VERMEYİ NEFSİN ŞEYTANIN VE ŞEYTANLAŞMIŞ İNSANLARIN ŞERRİNDEN MUHAFAZA EYLESİN AMİN AMİN A.E.O

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

umeyye yazdı:
(Ya Rabbi, iman ile ölmemi nasip eyle)

S.A KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK MEVLA BİZLEREDE KAMİL BİR İMANLA SON NEFESİMİZİ VERMEYİ NEFSİN ŞEYTANIN VE ŞEYTANLAŞMIŞ İNSANLARIN ŞERRİNDEN MUHAFAZA EYLESİN AMİN AMİN A.E.O

Ve aleykümselam...Amin inşallah..Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah...
Amin ..Amin.....Hayırlı günler. B)

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı

s.a Mevla'mız cümlemize kamil iman ile yaşayıp kamil iman ile huzuruna varmayı nasib etsin(amin) s.a

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

hafizkiz yazdı:
s.a Mevla'mız cümlemize kamil iman ile yaşayıp kamil iman ile huzuruna varmayı nasib etsin(amin) s.a

Ve aleykümselam...Amin inşallah...Allah(c.c)'ya emanet olun..Aleykümselam.. B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kuzucuk allah razı olsun.

yarabbim bu duamızı öyle kuvvetlendirki 7 kat arş titresin.yarabbim benim annemin babamın kardeşlerimin bu sitedeki bütün kardeşlerimin ve bütün ümmeti muhammedin imanla can vermesini nasip et. amin amin.amin.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
selamun aleyküm kuzucuk allah razı olsun.

yarabbim bu duamızı öyle kuvvetlendirki 7 kat arş titresin.yarabbim benim annemin babamın kardeşlerimin bu sitedeki bütün kardeşlerimin ve bütün ümmeti muhammedin imanla can vermesini nasip et. amin amin.amin.

Ve aleykümselam ablacım......
Amin inşallah......Allah(c.c) sendende razı olsun inşallah....

Çok güzel bir dua ..Amin.................
Allah(c.c)'ya emanet ol.... B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt