ferahhfeza
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleykum aminenur.slaytsız forma cevap yazmıştım emme olsunDuygularınla ifade ettiğin şey Muhammed mustafa(s.a.v)olunca bir başka akıyor,anlam kazanıyor kelimeler.Engin kardeşimin de eline sağlık ezgide çok hoştu.Allaha emanet olunuzB)
Selamünaleyküm canım kardeşim
Allah razı olsun emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş...kutlu doğum haftası ümmeti Muhammede hayır getirsin inlaALLAH ..Amin..
Allahümme Salli Ala Seyyidina MUhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed..
Bu güzel video içinde Engin'e çokçok teşekkür ediyorum ellerine sağlık...
selam ve dua ile ....
Selamün Aleyküm..
Bu içinde bulunduğumuz özel günlerde Efendimizi hatırlatan güzel bir video oldu..
Her karalamanızı tekrar tekrar okudukça daha da anlam yükleniyor gibi geliyor bana,Yüreğine sağlık ve inşallah devamlarını da bekliyoruz..
Selam ve dua ile..
muhteşem çok beyendim allah razı olsun emeğinize sağlık
SELAM ve DUA ile..
“Keşke kardeşlerimle karşılaşsaydım, onlara kavuşabilseydim… Muhakkak ki ben onları çok seviyorum.” diyen, Ebu Bekr”in: “Biz senin kardeşlerin değil miyiz?” sorusu karşısında da,
“Hayır, sizler benim ashabım/arkadaşlarımsınız. Benim kardeşlerim o kimselerdir ki, beni görmemişlerdir, ama bana iman ederler, beni tasdik ederler ve beni severler; hatta öyle severler ki, onlardan herhangi biri için ben, babasından, çocuğundan daha sevgili olurum. Seni sevdiğim için seni seven bir topluluğu sen de sevmez misin ya Ebâ Bekr?”
cevabını veren.. Ebu Bekir’in: “Ne demek, tabii ki severim ya Rasulallah.” sözüne karşılık:
“O halde, Ben seni sevdiğim için seni seven o kimseleri sen de sev!..”
[Kenzü’l-Ummal, H.No: 34580]
Ne Saadettir,ne şereftir;Efendimiz sallalahu aleyhi vesellemin kardeşlerim diye hitab ettiği salih müminlerden olmak..
Sağlam bir İmanla kuvvetlendir bizleri YA RABBEL ALEMİN..amin
Milyonlarla salat ve milyonlarla selam sana olsun Ey Allah ın Habibi..
Allah celle celalüh razı olsun Aminenurum..kardeşim..
İkinizinde emeklerine sağlık..B)
Selamün Aleyküm..
Bu kardeşin merak eder oldu epeydir görünmüyorsun? Hayırdır inşallah..
selamunaleykum amınenur kardeşim
emeğınıze sağlık
senın ve engin kardeşimin
cok cok güzel olmuş
allah şu günlerde ettığımız edeceğımız duaları kabul etsın inşaallah
allaha emanet ol kardeşim
mutlu kal
aleykum selam kardeşim.. hayırdır hayır ALLAH razı olsun .. hayırlı geceler ...