Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ya arkadaşlar allah rızası için doğrusu nedir (1 Kullanıcı)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
4444 salavatı tefriciyeyi kadınlar hayızlıyken okuyabilirmi bu durumdayekn okursa abdest alması ve başını örtmesi gerekirmi? çok araştırıyorum ama herkez başka bişey diyor allah aşkına biri bana gerçeği söylesin allah razı olsun
birde kardeşlerim bu duyaı 1haftada bitirin diyorlar bu doğrumu bunun bir süresi varmı

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
4444 salavatı tefriciyeyi kadınlar hayızlıyken okuyabilirmi bu durumdayekn okursa abdest alması ve başını örtmesi gerekirmi? çok araştırıyorum ama herkez başka bişey diyor allah aşkına biri bana gerçeği söylesin allah razı olsun

S.a.Kıymetli kardeşim.
Rabbımızı zikretmek için illaki abdestli olmaya gerek yok,okunabilir.
Hatta bırakın tesbihatı,Kur'an dan ezberimizde olan sureleri bile okuyabiliriz.
Başımız açıkkende salavatı şerife,salaten tünciyna,salati tefriciye okuyabiliriz.
En güzeli ise;imkanlarımız var ise bir an önce tesettüre girmek olsun kardeşim.
Selam ve dua ile.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
tefriciye hayızlıyken okunur kardeşim. hayızlıyken Kurandan bir ayet bile okunmaz. bu duadır Kuranda yoktur. dua ederken başını örtmek abdest almak gerekmez. tevhid çekilir sübhanallah elhamdülilallah allahü ekber denir.

bir ayrıntı Kuranda geçen fatiha rabbena rabbenağfirli gibi duaları başında Allahü ekber diyerek dua niyetiyle hayızlıyken okunabilir.
nette soru cevap siteler var bakabilirsiniz şimdi vaktim yok bulur kopyalar buraya yapıştırırdım alimlerin kaleminden, kaynağıyla daha iyi olur.

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar çok saolun ya allah sizden razı olsun binkere bu akşam başlayacam rabbim kabul etsin inşalah

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
sınırı varmı arkadaşlar 1 haftada bitmesi gibi

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım 1 haftada bitmesi iyi olurmus derler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt