Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Windows'un Dili Olsa (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Windows'un Dili Olsa

DAHA KİMSE BAKMADIMI?;)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL YAA.AYY DİYOYA YEMEK ÜTÜ BULAŞIK DİYORUUUMMM KİME DİYOORUUMM.GALİBA ÇOK HAKLIII.:D:D:D:D:D:D

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

B) güzelmiş emeğine sağlık daha kim bilir neler neler diyordur... :D
:Dellerini yıka diyo ona bayıldım:D

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

:D:D:D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL YAA.AYY DİYOYA YEMEK ÜTÜ BULAŞIK DİYORUUUMMM KİME DİYOORUUMM.GALİBA ÇOK HAKLIII.:D:D:D:D:D:D

Aleykümselam bazen üstüme alınıyorum sanki bana söylüyormuş gibi şu anda yemek yapmam gerekiyor dikişimi bitirdim bi bakayım dedim ütülerim vardı kızım geldi ütüleyiverdi sağolsun insanın kızı gibisi yok ben her zaman diyorum kızın olsun çamurdan olsun :D

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

s.aleyküm çok komiikkkk:):):):):):):)bakıyomda yine bana takılıyon manita terketti galiba:):):):)git ellerini yıka başta:):):):)sanki yemek yiycek:):):)allah razı olsun güldük vesilenizle..rabbim de sizi güldürsün inşaallah..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB BOZKUS yazdı:
s.aleyküm çok komiikkkk:):):):):):):)bakıyomda yine bana takılıyon manita terketti galiba:):):):)git ellerini yıka başta:):):):)sanki yemek yiycek:):):)allah razı olsun güldük vesilenizle..rabbim de sizi güldürsün inşaallah..

Aleykümselam recep gerçekte dili olsa acaba ne der bence şöyle der:eek::mad: yeter çok üstüme geldiniz sıcak bi tarafta siz bi tarafta üf boğdunuz beni ;) deeeermiş

busra4

Kayıtlı Kullanıcı

:D:D:D:D:D:D:D:D:Dvery nice

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜNALEYKÜM B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
meftun61 yazdı:

Aleykümselam bazen üstüme alınıyorum sanki bana söylüyormuş gibi şu anda yemek yapmam gerekiyor dikişimi bitirdim bi bakayım dedim ütülerim vardı kızım geldi ütüleyiverdi sağolsun insanın kızı gibisi yok ben her zaman diyorum kızın olsun çamurdan olsun :D[/quo

SELAMUN ALEYKÜM AYY ANACIM ÇOK GÜLDÜM YAW.KIZIN OLSUN ÇAMURDAN OLSUN.:D:D:D:DZATEN BÜTÜN KIZLAR ÇAMURDAN.:D:D:DHAKLISIN ANACIM.BENİM ANNEMDE ÖYLEDER.BEN BAZAN ŞAKASINA ANNE SEN ERKEKLERİN TARAFINA ÇEKİYOSUN HEP DERİM.ODA KIZAR BANA ONLARA TARAF NİYE OLAYIM.HASTALANDIĞIMDA BAŞIMIN UCUNDA HEP SİZ VARSINIZ DİYO.ANNEM BENİM ONU ÇOK SEVİYORUM.

beynelmilel

Kayıtlı Kullanıcı

:):DSüperr......!!!!!!!!!!:D:)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

:DB)

iremnur_67

Kayıtlı Kullanıcı

:)çok güzel olmuşB)B)B)