Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Windows Phone Nezaman Çıkıyor ? (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Microst'tan gelen açıklamaya göre Windows Phone yani daha çok Windows Mobile olarak bilinen mobil işletim sisteminin 6.5 versiyonunu çok yakında çıkartıyor.Ayrıntılar haberimizin devamında.

Microsoft, mobil cihazları için geliştirdiği işletim sistemi Windows Mobil 6.5 işletim sistemini Teched 2009 konferansında resmi olarak duyuracağını açıkladı. Bu şekilde 11 Mayıs gününden sonra resmi olarak tanıtılan işletim sistemi kullanıcılarıyla buluşmaya başlayacak.

Bu yeni işletim sistemini kullanan ilk SmartPhone telefonların da bu yılın ilk üçüncü yarısında çıkması düşünülüyor. Microsoft, Dünya Mobil Pazarına Windows Phone işletim sistemini ilk defa bu yılın Şubat ayında Barselonada duyurmuştu.

d8fjhc5kjn.jpg

Buradan aktarmak gerekirse ilk deva Mobile Phone HTC'nin yeni SmartPhone telefonları üzerine yüklenmiş ve bir demosu yapılmıştı. Okadar beğenilmiş olcak kı henüz pazarda olmayan teknoloji harikası bir cihazın üzerinde en son mobil işletim sistemi taşıyan cihazlardan biri fuarda çalınmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt