Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Windows Live Messenger 10 Yaşında! (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Microsoft'tan Live Messenger'ın 10. yaş günü için eğlenceli bir site.

Messenger hakkında detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

İnteraktif pazarlama ajansı adinteractive, Microsoft Windows Live Messenger'ın 10. yaşı şerefine *Nice Senelere Messenger! sitesini tasarladı. Sitede Messenger'ın 10. yaşına özel kampanyaları, Messenger hakkında ayrıntılı bilgileri ve eğlenceli içerikleri bulabilir, özel fırsatlardan faydalanabilirsiniz.

adinteractive'in tasarladığı *Nice Senelere Messenger! sitesinde Windows Live Messenger'in 10 yıllık geçmişini öğrenebilir, eğlen linki ile özel ücretsiz emoticon paketlerini bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Sosyal paylaşım ağları ile ilgili bilgilerin de yer aldığı siteden, çeşitli hediyeleri kazanma şansını da yakalayabiliyorsunuz.

adinteractive, Microsoft Windows Live Messenger için tasarladığı sitesi ile farklı ve eğlenceli bir deneyim sunuyor. Firma, yaptığı açıklamada geleneksel pazarlama pastasının dramatik oranda küçüldüğü 2009'un birinci çeyreğinde yüzde 85 gibi rekor bir oranda büyüme gösterdiğini belirtti.

İşte o büyülü site : http://www.messenger10yasinda.com

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
dogum günü kutlu olsun:)hazır sırası gelmişken sorayım takeone kardeşim benim msn acılmıyor yeni sürüm yuklemeniz gerekiyor diyor yüklüyorum ama kabul edilmiyor.msn sildim tekrar yukledim yine aynı yine aynı ne yapmalıyım??

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Ekim ayı itibari ile live messenger son sürüme güncelleştirilmiştir. O dönemde güncelemelerde ve yükleme iletilerinde sorunlar vardı. Tavsiyem son sürümü indirip yeniden kurmandır. aşağıdaki linkten indirip kurabilirsin son sürümü.

Essentials - Windows Live

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
cok teşekkür ederim takaone kardeşim dedigiiz siteye girdim yüklemeye calıştım ama internetim sürekli düştünden sanırım bir türlü yükleyemedim ama yine deneyecegim ALLAH razı olsun yardımınız için.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Tamamdır kardeşim. Sen bir daha dene, olmazsa yine bana haber ver. Bir şeyler yaparız Allahın izniyle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt