Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Windows 7'nizin Başlangıç Resmini Değiştirin ! (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Windows 7 yavaş yavaş hayatımızdaki yerini almaya başlarken, ufak tefek ipuçları da gün yüzüne çıkmaya başlıyor.

knq9rjur5s.jpg

Windows XP ve Vista için başlangıçtaki arkaplan resmini değiştirmek oldukça kolay, fakat Windows 7’de durum biraz daha karışık. Birkaç ekstra işlem yapmak gerekiyor. Gelin Windows 7’nizin başlangıç resmini değiştirelim.

aam2qrwn4t.jpg

C:\Windows\system32\oobe\info\backgrounds klasörüne gidin. Eğer yoksa bu klasörü oluşturun. Arkaplan olmasını istediğiniz JPG resmini defaultBackground.jpg ismiyle buraya kaydedin. Yalnız dikkat edin dosya 256 KB’dan büyük olmamalı. Eğer büyükse, dilediğiniz bir resim işleme yazılımıyla birlikte boyutunu küçültün.

Regedit

Ardından Başlat (START) menüsünden REGEDIT’e girin. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Authentication\LogonUI\Background anahtarını açın. Eğer bu anahtar yoksa bu isimle yeni bir anahtar oluşturun. REGEDIT ekranında sağdaki bölümden OEMBackground değerini bulun. Eğer bu değer yoksa şu işlemleri takip edin:

uo21rm197e.jpg

Birçok otoriteye göre Windows 7, Vista'dan daha çok satılacak.

Edit > New > DWORD ve yeni değeri OEMBackground olarak girin.

OEMBackground değerine çift ıklayın ve veriyi 1 olarak girin. Artık Windows 7 sizin dilediğiniz resmi başlangıçta ve sonda gösterecektir.

Zeki.42

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun sagoalsın kardesim

torressa

Kayıtlı Kullanıcı
güzel konuya değinmişsin geçte olsa farkettim son zamanlarda çevrem w7 yi önermeye başladı hızından tutki performansına görsel efektlerine kadar başarılı bir işletim sistemi kurulmuş gibisinden övüyorlar bende w7 yi kurmayı düşünüyorum iyi bir performans sergileyeceğini umuyorum bu konudaki ayrıntılarıda uygulayacağım gerçekten güzel bir paylaşımda bulunmuşsun kardeşim allah senden razı olsun senden kardeşim

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Ben 4 ay oldu kullanıyorum. Tavsiyemdir.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt