Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

vuslata erdim çokk mutluyum (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canımın içi birtanem.işte senin öyle güzel kalbin varki RABBİM yardımcın oldu.bak ablam en aşılmaz sanılan engeller bile bir gün bitiyor.aferinbenim birtanecik elanazıma.bundan sonra yepyeni bir hayat ve yepyeni mutluluklar seninle meleğim.ben hep yanındayım ablacım.ALLAHA emanet ol.

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablacım allah açok şükür hepsi geçti ama beni çok yaraladı hala acabalarla yaşıyorum acaba gene olur mu tamamen geçmiş midir die rabbim birdaha göstermesin inşallah allahıma binlerce kez şükürler olsun zor günler geride kaldı sağol canım ablacım benim allah a emanet ol

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardesim bewnde artık vuslata erdim RABBİME binlerce şükürler olsun çok mutluyum içim içime sığmıyor RABBİM bütün hastalara şifa versin amin ALLAHA emanet ol kardesim

aleyküm selam canım kardeşim rabbime çok şükür senin adına çok sewindim mutluluğunu anlayabiliyorum seni en iii ben anlarım yarın ilaç için gitmediğinde mutluluğun 2 kat daha artacak inşallah rabbim sana binlerce kez hamdü senalar olsun bize şifa ihsan eyledin darısı diğer tüm hasta kardeşlerimizin başına inşallah allah aemanet ol kardeşim

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım kardeşim rabbime çok şükür senin adına çok sewindim mutluluğunu anlayabiliyorum seni en iii ben anlarım yarın ilaç için gitmediğinde mutluluğun 2 kat daha artacak inşallah rabbim sana binlerce kez hamdü senalar olsun bize şifa ihsan eyledin darısı diğer tüm hasta kardeşlerimizin başına inşallah allah aemanet ol kardeşim

amin kardesim inşallah bu hastalığı tamamen atlatırız

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablacım allah açok şükür hepsi geçti ama beni çok yaraladı hala acabalarla yaşıyorum acaba gene olur mu tamamen geçmiş midir die rabbim birdaha göstermesin inşallah allahıma binlerce kez şükürler olsun zor günler geride kaldı sağol canım ablacım benim allah a emanet ol

birtanem inşallah ALLAHINDA izniyle tamamen geçmiştir.korkma bir tanem biz hep yanındayız.ALLAHA emanet olasın.başım ağrıyor ondan kısa yazıyorum.amin meleğim inşallah bir daha olmaz.

EFECE

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efece.tr.cx
Veren de allahım alan da aallahım

sabrın sonu selamettir

alalhım bir daha zorda bırakmasın inşaallah

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
Elanaz ablacığım çok geçmiş olsun.şükür maşallah geçmiş olmuşta:)
Rabb'im bir daha bu kadar zor sınamasın seni bizleri.
hayat senindir artık ablacığım bundan daha güzel ne haber alabilirdinki:)
Mevla'm tekrarını uzak eylesin,rahmet ve bereketini üzerimizden eksik etmesin inşeAllah
Selam ve dua ile
Allah'a emanet olun...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Mevlam çekirdeğe orman gizlemiş.
Tahıl tanesine harman gizlemiş.
Sabır eyle,dua eyle şükür et.
Yılanın zehrinde dermen gizlemiş.
Elenaz kardeşim!İşte Rabbımızın gizli gizli hikmetleri,hiçbir şey boşuna yaratılmamış.Derdini veren Allah cc dermanını da veriyor çok şükür.
İnanın o kadar sevindimki;Rabbım nice hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin sizlere.
Şimdi dahada iyisin demi kardeş?Rabbım O güzel yüzünüzü hep güldürsün.Daima mutlu kılsın sizleri.Bütün hastası olan kardeşlerimizin hastalarına Yüce Mevlam şifalar versin inş.

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
Elanaz ablacığım çok geçmiş olsun.şükür maşallah geçmiş olmuşta:)
Rabb'im bir daha bu kadar zor sınamasın seni bizleri.
hayat senindir artık ablacığım bundan daha güzel ne haber alabilirdinki:)
Mevla'm tekrarını uzak eylesin,rahmet ve bereketini üzerimizden eksik etmesin inşeAllah
Selam ve dua ile
Allah'a emanet olun...

canım benim çok sağol bitanem allah razı olsun çok şükür iyiyim geçti allah aşükür inşallah bir daha göstermez rabbim çok zor bi dönem geçirdim allah a şükür iyiyim canım rabbim kimseye vermesin bu hastalığı allah a emanet ol

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
Mevlam çekirdeğe orman gizlemiş.
Tahıl tanesine harman gizlemiş.
Sabır eyle,dua eyle şükür et.
Yılanın zehrinde dermen gizlemiş.
Elenaz kardeşim!İşte Rabbımızın gizli gizli hikmetleri,hiçbir şey boşuna yaratılmamış.Derdini veren Allah cc dermanını da veriyor çok şükür.
İnanın o kadar sevindimki;Rabbım nice hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin sizlere.
Şimdi dahada iyisin demi kardeş?Rabbım O güzel yüzünüzü hep güldürsün.Daima mutlu kılsın sizleri.Bütün hastası olan kardeşlerimizin hastalarına Yüce Mevlam şifalar versin inş.

allah razı olsun canım kardeşim çok şükür iyiyim tedavim bitti rabbim birdaha göstermez inşallah çok sıkıntılı bi tedavi dönemi var bu hastalığın allah aemanet ol hemşerim.

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
...............güncelleme..........................

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
....................güncelleme.........................

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt