Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Vurmayın, Resulullahtır O!" (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

"Vurmayın, Resulullahtır O!"

Kendilerine, cenab-ı Hakkın son dinini tebliğ için gelen, onları sonsuz Cehennem ateşinden kurtarmaya çalışan Kainatın efendisini baş tacı edecekleri yerde, Taifliler taşa tuttular. Atılan taşlara, hazret-i Zeyd, vücudunu siper ederek Peygamberimize bir zarar gelmesini önlemeye çalışıyordu.
Zeyd hazretleri, sevgili Peygamberimizin etrafında dört dönüyor, taşların O'na değmemesi için çırpınıyordu. O'nun mübarek vücuduna bir zarar gelmesin diye kendisine gelen taşlara aldırmıyordu. Canını böyle günlerde feda etmek için fırsat beklemiyor muydu? İşte, alemlerin efendisini taşlıyorlar, eziyet, işkence yaparak yurtlarından çıkarmaya çalışıyorlardı.
Hazret-i Zeyd, Peygamber efendimizi korumak için sağa-sola koşturdukça, taşlar; başına, vücuduna, ayaklarına birbiri peşine değiyordu. Bu sebeple, hazret-i Zeyd'in her tarafı kanlar içinde kalmıştı... Sevgili Peygamberini korumak için varını yoğunu harcıyor, taş atan zalimlere karşı avazı çıktığı kadar;
-Yapmayın!.. Vurmayın!.. O alemlerin efendisidir! Resulullah'tır O!.. Benim vücudumu parça parça yapın, fakat Peygamberime bir zarar gelmesin!.. diye bağırıyordu.
Zeyd bin Harise'yi aşarak, Resulullah efendimize gelen taşlar, Efendimizin mübarek ayaklarını kanlar içinde bırakmıştı.
Sevgili Peygamberimiz, üzüntülü, yorgun ve yaralı bir halde, Utbe ve Şeybe ismindeki iki kardeşin bağına yaklaştılar... Orada, bütün mü'minlerin canlarını feda etmek istediği Resulullah efendimiz, mübarek ayaklarından akan kanları sildiler. Abdest alıp, ağacın altında iki rek'at namaz kıldılar. Sonra mübarek ellerini kaldırıp münacatta bulundular.
Bu hali, bağ sahipleri seyrediyordu... Resulullah efendimizin başına gelenleri görmüşler, garipliğine şahid olmuşlardı. Merhamet damarları harekete geldi. Addas ismindeki köleleri ile üzüm gönderdiler. Sevgili Peygamberimiz, üzümü yerken Besmele çekti. Üzümü getiren köle Hıristiyan idi. Besmeleyi işitince şaşırıp sordu:
-Yıllardır buralardayım, kimseden böyle bir söz duymadım. Bu nasıl kelamdır?
- Sen neredensin?"
- Nineveliyim.
- Yunus'un (aleyhisselam) memleketinden imişsin.
- Sen Yunus'u nerden tanıyorsun? Onu, buralarda kimse bilmez.
- O, benim kardeşimdir. O da, benim gibi peygamber idi.
- Bu güzel yüzün, bu tatlı sözlerin sahibi yalancı olamaz. Ben inandım ki, sen Allah'ın Resulüsün, diyerek hemen Kelime-i şehadet getirip Müslüman oldu. Sonra da:
- Ya Resulallah! Yıllardır bu zalimlere, bu yalancılara kölelik ettim. Herkesin hakkını yiyorlar. Herkesi aldatıyorlar. Hiç iyi tarafları yok. Dünyalık toplamak ve şehvetlerini tatmin için her alçaklığı göze alıyorlar. Onlardan nefret ediyorum. Sizinle birlikte gitmek, size hizmetle şereflenmek, cahillerin, ahmakların size yapacağı saygısızlıklara hedef olmak, mübarek vücudunuzu korumak için feda olmak istiyorum, dedi.Resulullah efendimiz, tebessüm ederek;
- Şimdi efendilerinin yanında kal! Az zaman sonra, adımı her yerde işitirsin. O zaman bana gel! buyurdu.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
RE: Vurmayın, Resulullahtır O!"

s.a.
İşte samimiyet budur, söze geldimi mangalda kül bırakmamakla olmuyor işte.
Bu söylemler amellere dönüşmeli ki, o zaman tamam biz bu davanın bekçileri, neferleriyiz diyebilelim. Yoksa arkadaşlar arasında bol keseden atmak, çeşitli programlarda sloganlar atarak bu işler olmuyor .
Demekki o ve getirdiği din için ölümlere gül bahçesine dalar gibi dalmak gerekiyor. O zorluklar, bize sevgiliyle buluşmaya gitmekten daha çok heyecan vermeli değilmi.
Ama biz maalesef (kendi adıma konuşuyorum) slogalar ve işkembeyi kübradan atmayla bu işin hallolacağını sanıyoruz, Sanıyoruz ki, etliye sütlüye karışmazsam, namazımı kılıp senede bir ay orucumu tutarsam, birazda sadaka falan verdimmi bu iş tamam, cennette en kıymetli yerin sahibi oldum gibi düşünüyoruz.
Arkadaşlar büyük alimin dediği gibi "CENNET UCUZ DEĞİL, CEHENNEM DAHİ LÜZUMSUZ DEĞİL" düsturunca hareket etmeli ve bu davayı öksüz bırakmamalıyız. Bizim davamız yeryüzünde dah önce ve bundan sonrada olmayacak en büyük davadır. Bu davada her birimiz üstümüze düşen görevi bitamam yapmalı, başka yollardan aynı davaya hizmet edenleride desteklemeliyz.
k.s.e.o

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm...Vay bee Çok güzel bir paylaşım......İnan okadar sürükleyiciki.....Zevk ile okuyor insan...Aslında biz(ben) bunların hep başını okumuşuz devamı da böyleymiş..Allah(c.c) razı olsun inşallah hafize teyze..Allah(c.c)'ya emanet ol... B)​

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

S.ALEYKÜM ANNEM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ELİNİZE,EMEĞİNİZE SAĞLIK..GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL,TEKRAR TEKRAR OKUNUP FEDAKARLIK NASIL OLURMUŞ GÖRÜLMESİ GEREKEN BİR PAYLAŞIMDI..MTEKİK ABİM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞ..SADECE BU DAVADA BEN DE VARIM DEMEKLE OLMUYOR,BİRŞEYLERİN YAPILMASI GEREKİYOR MUHAKKAK..NASIL Kİ DÜNYEVİ MUHABBETTE SEVGİLİLER SEVİYORSAN İSPATLA DİYORLAR..AYNI BUNUN GİBİ BİZ DE BU DAVADA VARIZ DİYORSAK BAŞTA NEFSİMİZİ SUSTURMALI,SONRA DA BU GÜL DAVADAKİ DİKENLERE KARŞI MÜCADELE ETMELİYİZ..YANİ BU DAVAYI SEVDİĞİMİZİ VE BEN DE VARIM DEYİŞİMİZİ İSPATLAMAMIZ GEREKİR..MÜSLÜMANLIK EFENDİMİZİ(s.a.v.)TAŞLARLARKEN O TAŞLARIN ÖNÜNE CANSİPERANE ÇIKABİLMEKTİR..VE O'NUN TIRNAĞINA ZEVAL GELMEMESİ İÇİN BÜTÜN VÜCUDUNU SET YAPABİLMEKTİR..BİZLER BELKİ ASR-I SAADETTE OLAMADIK AMA BULUNDUĞUMUZ ASIR İTİBARİYLE ÇOK ÖNEMLİ VE SALDIRILARIN DEHŞETLİ OLDUĞU BİR ZAMANDAYIZ..BELKİ MADDİ TAŞLARIN ÖNÜNE KENDİMİZİ KOYMAYA GEREK YOK AMA ATILAN MANEVİ TAŞLARA KARŞI DURMALI VE HAİNCE SALDIRILARIN AMACINA ULAŞMASINA ENGEL OLMALIYIZ..YANİ BİRAZ DAHA BİLİNÇLİ DAVRANMAMIZ İCAB EDİYOR..RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ANNEM BU ŞEREFLİ DAVADA..RABBİM BİZLERE ZEYD HAZRETLERİNİN PEYGAMBER(s.a.v.)SEVGİSİNDEN VE CESARETİNDEN NASİB ETSİN..AMİN AMİN AMİN..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN ANNEMİZ..

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM O MÜBAREK İNSANA VE İNSANLARA SELAM OLSUN.RABBİM BİZEDE O MERTEBEYİ KAZANDIRACAK MÜCADELELR VE ZAFERLER NASİP ETSİN.İNŞALLAH.RABBİM BİZİM İMANIMIZIDA O DERECE GÜÇLÜ KILSIN.

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED​

[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED​

[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM O MÜBAREK İNSANA VE İNSANLARA SELAM OLSUN.RABBİM BİZEDE O MERTEBEYİ KAZANDIRACAK MÜCADELELR VE ZAFERLER NASİP ETSİN.İNŞALLAH.RABBİM BİZİM İMANIMIZIDA O DERECE GÜÇLÜ KILSIN.

VE Aleykümselam amin inş B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ANNEM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ELİNİZE,EMEĞİNİZE SAĞLIK..GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL,TEKRAR TEKRAR OKUNUP FEDAKARLIK NASIL OLURMUŞ GÖRÜLMESİ GEREKEN BİR PAYLAŞIMDI..MTEKİK ABİM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞ..SADECE BU DAVADA BEN DE VARIM DEMEKLE OLMUYOR,BİRŞEYLERİN YAPILMASI GEREKİYOR MUHAKKAK..NASIL Kİ DÜNYEVİ MUHABBETTE SEVGİLİLER SEVİYORSAN İSPATLA DİYORLAR..AYNI BUNUN GİBİ BİZ DE BU DAVADA VARIZ DİYORSAK BAŞTA NEFSİMİZİ SUSTURMALI,SONRA DA BU GÜL DAVADAKİ DİKENLERE KARŞI MÜCADELE ETMELİYİZ..YANİ BU DAVAYI SEVDİĞİMİZİ VE BEN DE VARIM DEYİŞİMİZİ İSPATLAMAMIZ GEREKİR..MÜSLÜMANLIK EFENDİMİZİ(s.a.v.)TAŞLARLARKEN O TAŞLARIN ÖNÜNE CANSİPERANE ÇIKABİLMEKTİR..VE O'NUN TIRNAĞINA ZEVAL GELMEMESİ İÇİN BÜTÜN VÜCUDUNU SET YAPABİLMEKTİR..BİZLER BELKİ ASR-I SAADETTE OLAMADIK AMA BULUNDUĞUMUZ ASIR İTİBARİYLE ÇOK ÖNEMLİ VE SALDIRILARIN DEHŞETLİ OLDUĞU BİR ZAMANDAYIZ..BELKİ MADDİ TAŞLARIN ÖNÜNE KENDİMİZİ KOYMAYA GEREK YOK AMA ATILAN MANEVİ TAŞLARA KARŞI DURMALI VE HAİNCE SALDIRILARIN AMACINA ULAŞMASINA ENGEL OLMALIYIZ..YANİ BİRAZ DAHA BİLİNÇLİ DAVRANMAMIZ İCAB EDİYOR..RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ANNEM BU ŞEREFLİ DAVADA..RABBİM BİZLERE ZEYD HAZRETLERİNİN PEYGAMBER(s.a.v.)SEVGİSİNDEN VE CESARETİNDEN NASİB ETSİN..AMİN AMİN AMİN..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN ANNEMİZ..

Aleykümselam B)
Recep çok güzel ifade etmişsin evet o asrı saadette yaşayamadık ama ki yaşamayı o kadar isterdim bizim asrı saadetimiz peygamber efendimizin sünnetlerini yaşatmak ona dil uzatanların dilini koparmak için gayret etmeliyiz ama tepkimizi onlara ne kadar gösterebiliyoruz Rabbime dualar edip onları Allaha havale etmeliyiz tıpkı kabeyi yıkmaya gelen ebulehepi H.Z.EBU TALİPİN Allaha havale etmesi gibi hayırlı cumalar

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
s.a.
Bu söylemler amellere dönüşmeli ki, o zaman tamam biz bu davanın bekçileri, neferleriyiz diyebilelim. Yoksa arkadaşlar arasında bol keseden atmak, çeşitli programlarda sloganlar atarak bu işler olmuyor .
Demekki o ve getirdiği din için ölümlere gül bahçesine dalar gibi dalmak gerekiyor. O zorluklar, bize sevgiliyle buluşmaya gitmekten daha çok heyecan vermeli değilmi.
Ama biz maalesef (kendi adıma konuşuyorum) slogalar ve işkembeyi kübradan atmayla bu işin hallolacağını sanıyoruz, Sanıyoruz ki, etliye sütlüye karışmazsam, namazımı kılıp senede bir ay orucumu tutarsam, birazda sadaka falan verdimmi bu iş tamam, cennette en kıymetli yerin sahibi oldum gibi düşünüyoruz.
Arkadaşlar büyük alimin dediği gibi "CENNET UCUZ DEĞİL, CEHENNEM DAHİ LÜZUMSUZ DEĞİL" düsturunca hareket etmeli ve bu davayı öksüz bırakmamalıyız. Bizim davamız yeryüzünde dah önce ve bundan sonrada olmayacak en büyük davadır. Bu davada her birimiz üstümüze düşen görevi bitamam yapmalı, başka yollardan aynı davaya hizmet edenleride desteklemeliyz.
k.s.e.o

ALEYKÜMSELAM MTEKİK

Müslümanlar neden böyle perişan

Müslümanlar neden böyle perişan?
Sebep ne,arayıp soruyor muyuz?
Bu işin sebebi yine müslüman
Acaba farkına varıyor muyuz?

Müslümanlık sade adımız bizim
Adımız gibi mi tadımız bizim?
Eksik mi dedimiz, kodumuz bizim?
Fitnesiz, fesatsız duruyor muyuz?

İslamin şartı beş,imanın altı
Diyerek işleriz her türlü haltı
Aklımıza gelmez toprağın altı
Emaneti sağlam koruyor muyuz?

Esiri olmuşuz malın, servetin
Zinanın,şehvetin,koğu gıybetin
Vatanın, milletin, dinin devletin,
En ufak işine yarıyor muyuz?

Bu devirde kimin kötü halı var?
Şimdi itin bile özel yalı var
Hepimizin iyi kötü malı var
Fitreyi, zekatı veriyor muyuz?

Birbirine düşman zenginle fakir
Birinde hamd eksik, birinde şükür
Hepimizde ayrı değişik fikir
Birlikte üç adım yürüyor muyuz?

Elin gözünde ki çöpleri tek tek
Görüp gösteririz kaçırmayız pek
Kendi gözümüzde mertek var mertek
Biz bizdeki suçu görüyor muyuz?

Neyi öğreniyor, neyi duyuyor
Karnı evde, beyni nerde doyuyor
Oğlumuz, kızımız, nasıl büyüyor
Üstüne kol kanat geriyor muyuz?

Kitabımız Kur'an ilim kokuyor
Kaç müslüman günde açıp bakıyor?
Okuyan da işte öyle okuyor
Manasına kafa yoruyor muyuz?

Mademki her nefes Hakk'tan hediye
Dünya için Hakk'ı unutmak niye?
Bugün Allah için ne yaptim diye
Akşam kendimize soruyor muyuz?
__________________hayırlı cumalar B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm...Vay bee Çok güzel bir paylaşım......İnan okadar sürükleyiciki.....Zevk ile okuyor insan...Aslında biz(ben) bunların hep başını okumuşuz devamı da böyleymiş..Allah(c.c) razı olsun inşallah hafize teyze..Allah(c.c)'ya emanet ol... B)​

Aleykümselam onu hakkında yazılan okunan neler güzel olmaz ki hayırlı cumalar B)

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

s.a emeğine sağlık ALLAH razı olsun MEVLA bizleri efendimiz (s.a.v.) hakiki ümmet onun pak eshabına komşu eylesin işl. amin a.e.o

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm güzel bir paylaşım Allah razı olsun annem
Allah a Emanet ol

mustafa incesu

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH BİZLERE DE BU SEVGİYİ BU ŞEVKİ NASİP ETSİN.ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

umeyye yazdı:
s.a emeğine sağlık ALLAH razı olsun MEVLA bizleri efendimiz (s.a.v.) hakiki ümmet onun pak eshabına komşu eylesin işl. amin a.e.o

Aleykümselam amin amin amin B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Sevgisinde gerçekten samimi olan birisini daha görüyoruz. Bu kişi kendisinin ve sevgili Rasûl-i Ekrem'in -Rabbimin salât ve selâmları üzerine olsun- ölümünü hatırlıyor, kendisi de cennete girecek olsa dahi, Allah Rasûlünün diğer peygamberlerle birlikte olacağından mertebesinin yüksekliği dolayısıyla onun güzel yüzünü cennette görememekten korkuyor.
İmam Taberânî bu sevenin kıssasını Ebu Bekir es-Sıddîk'in kızı Âişe-i Sıddika Radıyallahu anhumâ'dan şu sözleriyle rivayet etmektedir.
Bir adam Peygamber Sallallahu aleyhi vesellem'e gelip:
“Ey Allah'ın Rasûlü dedi. Şüphesiz ki sen benim için kendi öz canımdan da sevgilisin. Şüphesiz ki sen benim için çocuklarımdan daha sevgilisin. Ben evde bulunurken seni hatırlıyorum, gelip seni görmeden edemiyorum. Benim de öleceğimi, senin de öleceğini hatırlayınca biliyorum ki sen cennete gireceğin vakit, diğer peygamberlerle birlikte yükseklerdesin. Ben ise cennete girecek olsam dahi, seni görmeyeceğimden korkuyorum.”
Peygamber Sallallahu aleyhi vesellem ona cevap vermedi. Nihayet Cebrail Aleyhisselam: "Kim Allah'a ve Rasûle itaat ederse, işte onlar Allah'ın kendilerine nimetler verdiği peygamberler, sıddiklar, şehidler ve salihlerle birliktedirler..."

(en-Nisa, 4/69) âyetini indirdi."B)B)B)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

hafize yazdı:
mtekik yazdı:
s.a.
k.s.e.o

ALEYKÜMSELAM MTEKİK

Müslümanlar neden böyle perişan

Müslümanlar neden böyle perişan?
Sebep ne,arayıp soruyor muyuz?
Bu işin sebebi yine müslüman
Acaba farkına varıyor muyuz?

Müslümanlık sade adımız bizim
Adımız gibi mi tadımız bizim?
Eksik mi dedimiz, kodumuz bizim?
Fitnesiz, fesatsız duruyor muyuz?

İslamin şartı beş,imanın altı
Diyerek işleriz her türlü haltı
Aklımıza gelmez toprağın altı
Emaneti sağlam koruyor muyuz?

Esiri olmuşuz malın, servetin
Zinanın,şehvetin,koğu gıybetin
Vatanın, milletin, dinin devletin,
En ufak işine yarıyor muyuz?

Bu devirde kimin kötü halı var?
Şimdi itin bile özel yalı var
Hepimizin iyi kötü malı var
Fitreyi, zekatı veriyor muyuz?

Birbirine düşman zenginle fakir
Birinde hamd eksik, birinde şükür
Hepimizde ayrı değişik fikir
Birlikte üç adım yürüyor muyuz?

Elin gözünde ki çöpleri tek tek
Görüp gösteririz kaçırmayız pek
Kendi gözümüzde mertek var mertek
Biz bizdeki suçu görüyor muyuz?

Neyi öğreniyor, neyi duyuyor
Karnı evde, beyni nerde doyuyor
Oğlumuz, kızımız, nasıl büyüyor
Üstüne kol kanat geriyor muyuz?

Kitabımız Kur'an ilim kokuyor
Kaç müslüman günde açıp bakıyor?
Okuyan da işte öyle okuyor
Manasına kafa yoruyor muyuz?

Mademki her nefes Hakk'tan hediye
Dünya için Hakk'ı unutmak niye?
Bugün Allah için ne yaptim diye
Akşam kendimize soruyor muyuz?
__________________hayırlı cumalar B)

S.A. ANNEM,
ALLAH C.C. RAZI OLSUN, İNŞAALLAH O EFENDİLER EFENDİSİNE HAKİKİ ÜMMET ALLAH C.C. NA HAKİKİ KUL OLABİLENLERDEN OLURUZ.
K.S.E.O.

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

Resulullah efendimiz, tebessüm ederek;
- Şimdi efendilerinin yanında kal! Az zaman sonra, adımı her yerde işitirsin. O zaman bana gel! buyurdu.

ALLAH RAZI OLSUN!:(:(:(:(B)B)B)B)B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

gurbetten yazdı:
Resulullah efendimiz, tebessüm ederek;

ALLAH RAZI OLSUN!:(:(:(:(B)B)B)B)B)B)B)

Rahman’ın günahkâr, aciz, gafil, gözü yaşlı kulundan sana sunulan bir aciz namedir bu yazılan satırlar. Sana bir mektup yazmak; bir kâğıt parçasının üzerinde parçalanan yüreğimi sana sunarken senin sohbetine dahil olma arzusuyla yanmak! Sana hasret çekmeyi unutmuş, sana lâyıkıyla ümmet olamayan, günahlarıyla seni üzen, yaratılan her zerrenin senin aşkınla yandığını idrak edemeyen benim şu küçük namemi kabul edersen eğer, bir salâvat-ı şerifle sana sesleniyorum bu satırlardan... Affet ya Resullullah (asm)! Affet sultanım. Cüretimi bağışla.
Amin..aminnn Allah razı olsun.Ben ortamımdan duyamadığım güzel şeyleri burdan duyuyorum.Herkesin yorumuna sağlık...B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt