Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Vista'cılara Windows 7 ŞOKU (1 Kullanıcı)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Microsoft'un eski işletim sistemlerini Windows 7'ye yükseltme seçeneği pek çok kullanıcı tarafından çok beğenildi. Ama konu teoriden pratiğe döndüğünden beri bazı kullanıcıların bitmek bilmeyen şikayetleri Micorosft'u zor durumda bırakıyor.

Son zamanlarda en çok duyulan şikayet ise Windows 7'nin sürekli olarak kendisini yeniden başlatıyor olması.

Bu kullanıcıların yaşadıkları sorun ise Vista'dan Windows 7'ye yükseltmenin bir türlü sağlıklı bir şekilde gerçekleşememesi. Kullanıcılar aslında sorunsuz bir yükseltme yaşadıklarını fakat son anda işlemde bir hata mesajı ile karşılaştıklarını ve bilgisayarın kendisini yeniden başlattığını söylüyor.

Bilgisayar yeniden başladıktan sonra ise aynı şey tekrarlanıyor ve bilgisayar sonu gelmez bir yeniden başlatma zincirine giriyor.

Şu ana kadar bu konuda kalıcı bir çözüm ortaya çıkmadı.

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi için teşekkürler ALLAH razı olsun kardeşim :)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Home Premium ve Home Basic versiyonları geçiş hakkı bulamadılar. Bende crack ultimate kurmuştum. Şimdi vistadanda sıkıldım. Şimdi Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Tabiki crack...:)

Bordo

Kayıtlı Kullanıcı
Bunun sebebi Vista'dan Win7'e geçmek değil. Windows 7 kaçak kullanıma önlem almak için böyle bi yola başvurdu. Yani eskiden sağ alt tarafta "Yazılım kaçakçılığı kurbanı olabilirsiniz" gibi bi yazı çıkmaktaydı. Windows 7'de bu değişti. Lisanssız Windows 7 kullanıcıların 2 saatte bir makinası resetlenicektir. Sanırım microsoft bu yolun daha caydırıcı olduğunu düşündü. Sorunsuz bir kurulumdan sonra update'leri kapatırsanız bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Biz bunuda aşarız. Daha dün haberi geldi. Windows 7 de kırıldı... :)

Reva

Kayıtlı Kullanıcı
gül gibi lisanslı ixpim var.. 7 denemeyi düşünmüyom bende

HilserSeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bendede Lisanslı Vista vardi .Simdi Cracklı Windows 7 kullanıyorum Hicbir problem yok Res falan atmıyor ....Ama görsel ve kullanıs acısından mükemmel bir isletim sistemi ...

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Sadece görselliği düşünmeyin bence. güvenlikte çok önemli. Beta sürüm sürecinde o test ettik. Feed Back yaptık.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt