Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

vicdanım hiç rahat değil! (1 Kullanıcı)

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim
ben bir müslüman ve bütün müslümanların görevi olan irşad ve tebliğde çok zayıf olduğumu düşünüyorum etrafımda birçok insan var anlatılanları dinlemesi gereken ama ben yapmıyorum yapmaya çalışıyorum anlatıyorum ama beni dikkate almayınca daha bişey demiyorum.ya bu benim görevim biliyorum ama insanlar bana dikkat etmeyince yada vebi dikkate almayınca hemen kendimi ger çekiyorum.vijdanım hiç rahat değil insanlara nasıl yaklaşabilirim yardım edin.
selametle

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı
RE: vicdanım hiç rahat değil!

KARDEŞİM BENDE ONDAN ŞİKAYETÇİYİM..
DUYDUĞUM ÖĞRENDİĞİM HERŞEYİ ONLARA AKTARMAYA ÇALIŞIYORUM..
AMA YA DİNLEMİYORLAR YADA DAHA ÖNEMLİ İŞLERİ VARMIŞ GİBİ UZAKLAKLAŞIYORLAR..
NAPICAMI BENDE BİLMİYORUM...B)
BAZEN NİYE ANLATIYORUM DİYE KENDİME KIZIYORUM DİNLEMEDİKLERİNDE...

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

sadece_eda yazdı:
kızmamak lazım ama bunu görev bilmek gerek bizler bunu nfarkındayız inşalah
bide şunu düşünüyorum PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.AV) yüz defeda kavulsa aynı yere tekrar gidermiş biz daha ilk kovuluşta vazgçiyoruz
allah yardımcımız olsun

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A. KARDEŞLERİM,
ELBETTE BU DİNİN TEBLİĞİ PEYGAMBERİMİZ HZ.MUHAMMED S.A.V. İLE BİRLİKTE BİZLEREDE VERİLMİŞTİR. BİZ ONUN YOLUNU TAKİP EDEREK BİLDİĞİMİZ BİR KELİME BİLE OLSA EN YAKINIMIZDAN BAŞLAYARAK ANLATMALIYIZ, VE DE EN ÖNEMLİSİ BİLDİKLERİMİZİ HAYATIMIZA TATBİK EDEREK YAŞANTIMIZLA ONLARA ÖRNEK OLMALIYIZ. BUDA TEBLİĞ METODLARINDAN BİRİDİR.
ŞİMDİ HERKESİN HİTABETİ KUVVETLİ OLMAYABİLİR, HERKES ANLATMAK İSTEDİĞİNİ KOLAYLIKLA ANLATAMAYABİLİR. BUDA GAYET NORMALDİR.
HATTA BIU KONU İLE İLGİLİ HZ. MUSA A.S. KISSASI VARDIR.
ALLAH C.C. ONU FİRAZVUNA GİT RABBİNİ ONA ANLAT DEDİĞİNDE, O YARABBİ BEN DİL OLARAK ZAYIFIM, BANA KARDEŞİM HARUNU YARDIMCI OLARAK VERSEN DEMİŞTİR. RABBİMİZDE HARUN A.S. ONA YARDIMCI OLARAK VERMİŞTİR.
ŞİMDİ HİÇ KİMSE BEN ANLATAMIYORUM, YADA BAŞARILI OLAMIYORUM DEMESİN. HERKES ELİNDEN GELDİĞİNCE , DİLİNİN DÖNDÜĞÜNCE BİLGİSİNİN DAHİLİNDE EN YAKININDAN BAŞLAYARAK ANLATSIN İNŞALLAH. BİZİM GÖREVİMİZ ANLATMAK, ANLATMAK , ANLATMAK. GERİSİ ALLAH C.C. TAKTİRİDİR.
UNUTMAYALIMKİ, EFENDİMİZ S.A..V EN AZILI MÜŞRİK EBU CEHİLİN KAPISINA DEFALARCA GİTMİŞ VE KOVULMUŞTUR, AMA O HİÇ BİR ZAMAN UMUTSUZLUĞA KAPILMAMIŞ, İNATLA ANLATMAYA DEVAM ETMİŞTİR.
BİZLEDE EFENDİMİZİN YOLUNDA AYNI ŞKİLDE DEVAM EDELİM İNŞ. RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARTMAYACAKTIR.
HİÇ BİR YERDE ANLATAMIYORSANIZ, BUYRUN KARDEŞLER , SİZE MEYDAN SİTEMİZDE FORUMLAR AÇARAK, FORUMLARA DAHA ÇOK KATILARAK TA BİR NEVİ TEBLİĞ GÖREVİ YAPMIŞ OLURSUNUZ İNŞ.
ÇÜNKÜ SİTEMİZEDE BİR SÜRÜ TEBLİĞE MUHTAÇ KARDEŞLERİMİZ GELİYOR, ONLARDA İSTİFADE EDERLER.
K.S.E.O.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

sadece_eda yazdı:

Selamünaleyküm;

İlk başta anlattıkların onlara fasa fiso gelebilir yada biz bunları biliyoruz onları geç, düşüncesine kapılırlar. zaten onlar savundukları davanın bir donanımına kendilerini hazırlamışlar gibi görünürler. Peki buna siz hazırmısınız? cevap hayırsa o zaman kulak verin önce kendimizde bir ilmi irfani donanma yapalım sonra aklımızdaki fikrimizdeki soruları giderdikten sonra olanları bilgilerimizi önnümüze döküp hayatımıza serpiştirelim eminim ki onlar sizdeki bu değişikliği farkettiklerinde bu kaynağı size sorarlar eğer takvada zayıflık varsa siz zizin zaten başkalarına birşeyler ifade etmeniz yersiz olur. Çünkü onlar takmazlar takmadıkları gibide kırılan incinen siz olursunuz. Bu da zaman tünelinde meşakat yakmaya benzer. Onun için kendimizi Takvalıyayım şartlarını bilelim ondan sonra çevremize yapılması gereken uyarıları yapalım inşAllah selam ve dua ile Allah yardımcınız olsun.

serden_

Kayıtlı Kullanıcı

asla o insanlara kızmamalıyız bence bana cok yaklasmaya calıstılar ben izin vermemiştim her vseferinde ya o insanlara hakaret ettim yada geçiştirdim ama keske geçiştirmeseyeydim de o insanlar bana her seyi daha once anlatsalar dı

neyse konu o değildi bence hiç sıkılmadan kızmadan ve yorulmadan surekli o insanlarla ilgilenmeliyiz konusmalıyız peşlerini bırakmayalım onlarla gusel sohbetler edelim sonra hediyeler alalım gusel gusel dunyanın yani kainatın guselliklerinden bahsedelim bunların nasıl olustutuğunu anlatalım insallah bunları yapmaya calısalım B)B)

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun hepinizden sağolun evet belkide önce kendime bakmalıyım anlatmaya çalışmadan daha önce bikaç arkadaşıma yardımcı olmuştum ama amacın daha çok insana anlatmak

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

mabet_bekcisi yazdı:
allah razı olsun hepinizden sağolun evet belkide önce kendime bakmalıyım anlatmaya çalışmadan daha önce bikaç arkadaşıma yardımcı olmuştum ama amacın daha çok insana anlatmak

Hiç acele etme kardeşim o zamanla rabbim bu fırsatıda verir sana ama takva olmadan biç birşey yapamazsın

beyhudegonul

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞLERİM BEN BİRŞEY RİCA EDECEM ALLAH (c.c) BU SİTEDE YAZAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH. BEN SİTE FAZLA GİREMİYORUM GİRDİĞİMDE DE ÇIKMAK İSTEMİYORM ZATEN. 23 MART 2007 GÜNÜ BİR FORUM GÖRDÜM İYİ OKUYAMADIM İŞ YERİMDE NETE GİRMEK YASAK GİZLİ GİRİYORUM. YAZININ BAŞLIGINI HATIRLAMIYORUM AMA KONU KADINLAR NEDEN AGLARDI GALİBA YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM VE NEDEN ERKEĞİN KABURGA KEMİGİNDEN YARATILDIGINDAN BAHSEDİYORDU BİLEN BENİ BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM NASIL BULA BİLİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SELAM VE DUA İLE A.E.O

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:

Hiç acele etme kardeşim o zamanla rabbim bu fırsatıda verir sana ama takva olmadan biç birşey yapamazsın
allah razı olsun kardeşim çok sağolun
sizlerin dualarına muhtacız bizleri dualarınızdan eksik etmeyin
selametle
hayırlı günler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt