selamun aleyküm kardeşlerim ya..size sürekli sorular soruyorum ama bağışlayın lütfen çünkü sizlere çok güveniyorum ve bir derdim olunca hemen sizlerin yardım edeceğini düşüyorum neyse konuya geleyim..ben buaralar dilimden duayı eksik etmiyordum halada öyle ama biraz azalttım gibi gelio bana sebebide şu;bisitede arkadaş dediki bazı duaları okuyunca hadimelerle görüşürmüşsün dedi..ya yanlışmı yazdım bilmiorum ama siz daha iyi bilirisniz hadime sanırım...her duanın bir sahibi varmış böle çok okuyuncada gelirlermiymiş neymiş..bi arkadaşa gelmiş...işte bazı dualr varmış bikaç kere okuyunca onu rahatsız ederlermiş seni falan...ama hangi dualar olduğunu bilmiorum...ben internetten bir sürü dua yazdırmıştım dilek hacet duları ,fetih suresi,ali imran suresi,başka bir sürü hacet duaları ama şimdi çoğundan soğudum of yaa ya yanlış bişey olursa da bişey gelip rahatsız ederse diye...allahım sen koru..arkadaşlar ya çok zor durumdayım valla okuyamaz hale geldim..esmaül hüsnalardan bile korkmaya başladım çok okursam bişey gelir diye..ama içim nasıl okumak istiyor anlatamam ama bunlar gelior aklıma vazgeçiyorum...oysaki ne heveselerle bu dualrı yazmıştım deftere burada da var bazı esmalar içim rahatladı biraz ama b,lmiyorum kafam çok karışık yaben bişey görmek istemiyorum sadece rabbime el açıp ona ağlayarak yalvarark ibadet etmek ve hacet istemek istiyorum ve huzurlu olmak istiyorum..geçen gece cuma gecesi sabaha karşı kalkacaktım arkadaş bunları deyince kalkamadım bile korkudan oysaki çok hevesliydim o akşam bide gece 3 ten sonra sanırım dua kapıları açık olurmuş ya nasıl mutluydum ama hala korkuyom lütfen bana yol gösterinn saolun hepinizden allah razı olsunn size çok güveniyorumm allahım yazan herkeze yardım etsin