Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

vesvesedemiyim sizce??? (1 Kullanıcı)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim ya..size sürekli sorular soruyorum ama bağışlayın lütfen çünkü sizlere çok güveniyorum ve bir derdim olunca hemen sizlerin yardım edeceğini düşüyorum neyse konuya geleyim..ben buaralar dilimden duayı eksik etmiyordum halada öyle ama biraz azalttım gibi gelio bana sebebide şu;bisitede arkadaş dediki bazı duaları okuyunca hadimelerle görüşürmüşsün dedi..ya yanlışmı yazdım bilmiorum ama siz daha iyi bilirisniz hadime sanırım...her duanın bir sahibi varmış böle çok okuyuncada gelirlermiymiş neymiş..bi arkadaşa gelmiş...işte bazı dualr varmış bikaç kere okuyunca onu rahatsız ederlermiş seni falan...ama hangi dualar olduğunu bilmiorum...ben internetten bir sürü dua yazdırmıştım dilek hacet duları ,fetih suresi,ali imran suresi,başka bir sürü hacet duaları ama şimdi çoğundan soğudum of yaa ya yanlış bişey olursa da bişey gelip rahatsız ederse diye...allahım sen koru..arkadaşlar ya çok zor durumdayım valla okuyamaz hale geldim..esmaül hüsnalardan bile korkmaya başladım çok okursam bişey gelir diye..ama içim nasıl okumak istiyor anlatamam ama bunlar gelior aklıma vazgeçiyorum...oysaki ne heveselerle bu dualrı yazmıştım deftere burada da var bazı esmalar içim rahatladı biraz ama b,lmiyorum kafam çok karışık yaben bişey görmek istemiyorum sadece rabbime el açıp ona ağlayarak yalvarark ibadet etmek ve hacet istemek istiyorum ve huzurlu olmak istiyorum..geçen gece cuma gecesi sabaha karşı kalkacaktım arkadaş bunları deyince kalkamadım bile korkudan oysaki çok hevesliydim o akşam bide gece 3 ten sonra sanırım dua kapıları açık olurmuş ya nasıl mutluydum ama hala korkuyom lütfen bana yol gösterinn saolun hepinizden allah razı olsunn size çok güveniyorumm allahım yazan herkeze yardım etsin

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
aleyküm selam gülkoksam kardeşim şimdi gördüm..

Allah aşkına böyle sözlere ne itimat et nede söyleyenleri duy..

"OKU" bu emir verilirken şukadarı zarar denmişmi düşünelim..

okumaktan zarar olurmu hiiiiiiçç..

Rabbimin kelamlarını okuyoruz
yada Rabbime sığınıyoruz okumak derken..

okumak demek Rabbe sığınmak demek ,
hiç Rabbime sığınmanın fazlasından zarar olur mu ?:a12:

vesvese denebilir buna ama ne olur itimat etmeyin...

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam gülkoksam kardeşim şimdi gördüm..

Allah aşkına böyle sözlere ne itimat et nede söyleyenleri duy..

"OKU" bu emir verilirken şukadarı zarar denmişmi düşünelim..

okumaktan zarar olurmu hiiiiiiçç..

Rabbimin kelamlarını okuyoruz
yada Rabbime sığınıyoruz okumak derken..

okumak demek Rabbe sığınmak demek ,
hiç Rabbime sığınmanın fazlasından zarar olur mu ?:a12:

vesvese denebilir buna ama ne olur itimat etmeyin...

hay allah razı olsun sabahtan beri cevap bekliodum:a15::a15:
rabbime son zamanlarda özellikle öyle çok sığındımki vallahi gözerim doluyor allah deyince annem bana kızıyordu artık dünya işlerinden vazgeçemeye başladın diyordu işte böyle bir zamanda vesveseye geldim..çok okuyunca çok dualar edince bişeler geliormuş offf ama senin lafın beni biraz daha teselli etti

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
hay allah razı olsun sabahtan beri cevap bekliodum:a15::a15:
rabbime son zamanlarda özellikle öyle çok sığındımki vallahi gözerim doluyor allah deyince annem bana kızıyordu artık dünya işlerinden vazgeçemeye başladın diyordu işte böyle bir zamanda vesveseye geldim..çok okuyunca çok dualar edince bişeler geliormuş offf ama senin lafın beni biraz daha teselli etti

cümlemizden razı olsun kardeşim.. B) görseydim daha önce cevap vermeye çalışırdım..

birileri geliyomuş.
inan çok komik bu kardeşim....
saaaakkkkıın şeytana fırsat verme...
sana şahsi fikrimi söyleyeyim mi ?

keşke dünyadan elimizi ayağımızı çekecek kadar okuyan,dua eden, Allah diyen olsak...

keşke.....

hem düşün Alimlerimizi , islam büyüklerimizi düşün...
İbrahimethemleri , AzizMahmutHüdayi leri , şuan aklıma gelmeyen bir sürü zat ları düşünsene bi....

onlar ciddi anlamda mallarını mülklerini bırakıp delirmiş denecek kadar kendilerini Allaha adadılar.. acaba hangisine gelmiş o gelenler :D

şaka biyana daaa , keşke hepimiz mallarımızdan vaz geçebilecek kadar Allah diyebilsek..
keşke Allahı tavanda deve arar gibi aramasak ... :a45::a45:

gncl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.gencallarinsaat.com
selamun aleykum kardeşim ..aslına bakılırsa bende senın gıbıyım ama ben dualarla deyıl yaptıyım ıbadetlerle bıraz sıkıntım vardı vardı dıyorum çunku çok şukur atlattım onlar yanı yaptıyım ıbadetler namaz olsun nafıle namaz olsun dua olsun okuduyum kuranı kerım olsun acaba doğrumu yapabılıyorum veya kabul edılıyormu dıye hep korku ıcındeydım netıcede halada korku ıcındeyım ama bu korku allah korkusudur vesveseden oturu korkma deyıldır ... senın yapacayın tek bır şey var yapabıldıyın duayı yap bol bol oku hıc bır dua ınsan oğluna zarar getırmez getırmez dıyorum eyer allaha ellerını acıp canı gonulden dua edılırse ınsan oğluna zarar vermez gelıp kımse senı rahatsız etmez bılakız şeytanlar ve vesveseler senden uzaklaşır keşke bende senın gıbı duaları deftere yazıp her gun hergun okuyabılsem defalarca ama ben yapamıyorum sakın okumakltan dua etmekten vazgecme şua şeytan senınle oğraşıyor sana vesvese verıyor yok oyle yok boyle dıyor şunku eyer sen bu şekılde dua etmeye devam edersen ve bır sıgara gıbı bağımlı hale gelırsen dua etmeye veya ıbadet etmeye bellı bır zaman sonra şeytan sana yaklaşmakta ve senle oğraşmakta gucu yetmeyecek ondan daha yolun başindayken senle cıddı bır şekılde oğraşıyor kardeşim sakın şeytana papuc bırakma her denılen şeyede ıtıbar etme sen tam gonulden allaha teslım ınan sana allahın azabından başka hıc bır sey zarar veremez allaha emanet ol kardeşim

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
cümlemizden razı olsun kardeşim.. B) görseydim daha önce cevap vermeye çalışırdım..

birileri geliyomuş.
inan çok komik bu kardeşim....
saaaakkkkıın şeytana fırsat verme...
sana şahsi fikrimi söyleyeyim mi ?

keşke dünyadan elimizi ayağımızı çekecek kadar okuyan,dua eden, Allah diyen olsak...

keşke.....

hem düşün Alimlerimizi , islam büyüklerimizi düşün...
İbrahimethemleri , AzizMahmutHüdayi leri , şuan aklıma gelmeyen bir sürü zat ları düşünsene bi....

onlar ciddi anlamda mallarını mülklerini bırakıp delirmiş denecek kadar kendilerini Allaha adadılar.. acaba hangisine gelmiş o gelenler :D

şaka biyana daaa , keşke hepimiz mallarımızdan vaz geçebilecek kadar Allah diyebilsek..
keşke Allahı tavanda deve arar gibi aramasak ... :a45::a45:

bende hiç inanmak istemiyorum ama nebilim bi arkadaş bi duanın hadimiyle görüşmüş ..ondan korktum ben yaa gerçi doğru bişey görmek için bazı mertebelere ulaşmak lazım ama o arkadaş görmüş ya onada sormaya cesaret edemiyorum ..bazı dualrda da var bunu 2 ay okursan bu duanın hadimiyle görüşrüüsn falan yazıyor....ben farkında olmadan okursam bu duaları ay bişeler olursa valla affedin çok kafam karıştı ya uf.......buarada espiri olarak dediklerine güldüm senin gibi.....şaka biyana doğru ama bu vesveseden uzaklaşmam lazım biranönce

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

kardeşim bu ayetleri teker teker tane tane bi okurmusun rica etsem...
eminim rahatlatacak seni....

buyur ::a12:

Onları -ne olursa olsun- şaşırtıp-saptıracağım en olmadık kuruntulara düşüreceğim ve onlara kesin olarak davarların kulaklarını kesmelerini emredeceğim ve Allah'ın yarattıklarını değiştirmelerini emredeceğim" Kim Allah'ı bırakıp da şeytanı dost (veli) edinirse kuşkusuz o apaçık bir hüsrana uğramıştır (4/119)

(Şeytan) Onlara vaadler ediyor onları en olmadık kuruntulara düşürüyor Oysa şeytan onlara bir aldanıştan başka bir şey va'detmez (4/120)

Şeytan, kendilerinden 'örtülüp gizlenen çirkin yerlerini' açığa çıkarmak için onlara vesvese verdi ve dedi ki: "Rabbinizin size bu ağacı yasaklaması, yalnızca, sizin iki melek olmamanız veya ebedi yaşayanlardan kılınmamanız içindir" (7/20)

(Allah'tan) Sakınanlara şeytandan bir vesvese eriştiğinde (önce) iyice düşünürler (Allah'ı zikredip-anarlar), sonra hemen bakarsın ki görüp bilmişlerdir (7/201)

Sonunda şeytan ona vesvese verdi; dedi ki: "Sana sonsuzluk ağacını ve yok olmayacak bir mülkü haber vereyim mi?" (20/120)

Andolsun, insanı biz yarattık ve nefsinin ona ne vesveseler vermekte olduğunu biliriz Biz ona şahdamarından daha yakınız (50/16)

'Sinsice, kalplere vesvese ve şüphe düşürüp duran' vesvesecinin şerrinden (114/4)

Ki o, insanların göğüslerine vesvese verir (içlerine kuşku, kuruntu fısıldar); (114/5)

.

[/B]

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim ..aslına bakılırsa bende senın gıbıyım ama ben dualarla deyıl yaptıyım ıbadetlerle bıraz sıkıntım vardı vardı dıyorum çunku çok şukur atlattım onlar yanı yaptıyım ıbadetler namaz olsun nafıle namaz olsun dua olsun okuduyum kuranı kerım olsun acaba doğrumu yapabılıyorum veya kabul edılıyormu dıye hep korku ıcındeydım netıcede halada korku ıcındeyım ama bu korku allah korkusudur vesveseden oturu korkma deyıldır ... senın yapacayın tek bır şey var yapabıldıyın duayı yap bol bol oku hıc bır dua ınsan oğluna zarar getırmez getırmez dıyorum eyer allaha ellerını acıp canı gonulden dua edılırse ınsan oğluna zarar vermez gelıp kımse senı rahatsız etmez bılakız şeytanlar ve vesveseler senden uzaklaşır keşke bende senın gıbı duaları deftere yazıp her gun hergun okuyabılsem defalarca ama ben yapamıyorum sakın okumakltan dua etmekten vazgecme şua şeytan senınle oğraşıyor sana vesvese verıyor yok oyle yok boyle dıyor şunku eyer sen bu şekılde dua etmeye devam edersen ve bır sıgara gıbı bağımlı hale gelırsen dua etmeye veya ıbadet etmeye bellı bır zaman sonra şeytan sana yaklaşmakta ve senle oğraşmakta gucu yetmeyecek ondan daha yolun başindayken senle cıddı bır şekılde oğraşıyor kardeşim sakın şeytana papuc bırakma her denılen şeyede ıtıbar etme sen tam gonulden allaha teslım ınan sana allahın azabından başka hıc bır sey zarar veremez allaha emanet ol kardeşim

sanada geçmiş olsun cnm..
evet canım yazıcıdan çıkarıyorum yok yazıyorum not alıyorum geçende 103 rekat hacet namazı kıldım gece 2 de bitti ..yani allahım bana çok fırsat verdi buaralar dua etmem için ..ama bu vesveseden kurtarmam lazım kendimi

El_Şihab

Kayıtlı Kullanıcı
Sabah - akşam, yalvararak ve korkarak, sesini fazla yükseltmeden Rabbini an ve gafillerden olma.. (Âraf Sûresi 205. Ayet)

Bu sana açık bir vesvesedir güzel kardeşim... Sen doğru olanı istiyorsun, ve doğru olanı yapacağına eminim... Gönlün huzurla dolsun sevgili din kardeşim... Sen Hakk olanı iste ve yap.! Biiznillah şaytan pes edecektir.

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim bu ayetleri teker teker tane tane bi okurmusun rica etsem...
eminim rahatlatacak seni....

buyur ::a12:

Onları -ne olursa olsun- şaşırtıp-saptıracağım en olmadık kuruntulara düşüreceğim ve onlara kesin olarak davarların kulaklarını kesmelerini emredeceğim ve Allah'ın yarattıklarını değiştirmelerini emredeceğim" Kim Allah'ı bırakıp da şeytanı dost (veli) edinirse kuşkusuz o apaçık bir hüsrana uğramıştır (4/119)

(Şeytan) Onlara vaadler ediyor onları en olmadık kuruntulara düşürüyor Oysa şeytan onlara bir aldanıştan başka bir şey va'detmez (4/120)

Şeytan, kendilerinden 'örtülüp gizlenen çirkin yerlerini' açığa çıkarmak için onlara vesvese verdi ve dedi ki: "Rabbinizin size bu ağacı yasaklaması, yalnızca, sizin iki melek olmamanız veya ebedi yaşayanlardan kılınmamanız içindir" (7/20)

(Allah'tan) Sakınanlara şeytandan bir vesvese eriştiğinde (önce) iyice düşünürler (Allah'ı zikredip-anarlar), sonra hemen bakarsın ki görüp bilmişlerdir (7/201)

Sonunda şeytan ona vesvese verdi; dedi ki: "Sana sonsuzluk ağacını ve yok olmayacak bir mülkü haber vereyim mi?" (20/120)

Andolsun, insanı biz yarattık ve nefsinin ona ne vesveseler vermekte olduğunu biliriz Biz ona şahdamarından daha yakınız (50/16)

'Sinsice, kalplere vesvese ve şüphe düşürüp duran' vesvesecinin şerrinden (114/4)

Ki o, insanların göğüslerine vesvese verir (içlerine kuşku, kuruntu fısıldar); (114/5)

.

[/B]

kardeşim vallahi çok rahatladım allah senden razı olsun gerçekten beni şeytan vesveseye düşürmeye çalışıyor belkide buaralar yaptığım bu ibadetleri kıskandı bellimi olur:Dkuruntu evet bu benim düşündüklerim kuruntu vallahi rahatladım allah da seni rahatlatsın

gncl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.gencallarinsaat.com
sanada geçmiş olsun cnm..
evet canım yazıcıdan çıkarıyorum yok yazıyorum not alıyorum geçende 103 rekat hacet namazı kıldım gece 2 de bitti ..yani allahım bana çok fırsat verdi buaralar dua etmem için ..ama bu vesveseden kurtarmam lazım kendimi
ne mutlu sana ımrendım acıkcası keşke bende senın gıbı zaman ayırabılsem bol bol ıbadet edebılsem :(:)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Sabah - akşam, yalvararak ve korkarak, sesini fazla yükseltmeden Rabbini an ve gafillerden olma.. (Âraf Sûresi 205. Ayet)

Bu sana açık bir vesvesedir güzel kardeşim... Sen doğru olanı istiyorsun, ve doğru olanı yapacağına eminim... Gönlün huzurla dolsun sevgili din kardeşim... Sen Hakk olanı iste ve yap.! Biiznillah şaytan pes edecektir.

saol kardeşim allah senden razı olsun yar ve yardımcın olsun inşallah..
ben allah yolundayım çok şükür ve doğruyu istiyorum evet bişeyde görmek isteniyorum:Dgerçi o mertebeye asla ve asla gelmiş dğeilimdir ama bu ben gördüm diyenler beni çok karıştırıyor

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

gülkoksam sen KELİMESİZ KONUŞMA VNIN NE OLDUĞUNU DUYDUNMU HİÇ ?

BAK OKU ŞU YAZACAKLARIMI... AMA NE OLUR DİKKATLİ OKU..

“İnsana yapılan sonsuz ihsanların başında hidayet gelir.
Yani, ‘mutlak gerçeği İlâhî kitaplardan ve hak elçilerinden öğrenmek, küfürden, şirkten ve her türlü sapıklıktan kurtulmak.’ Bu, apayrı bir konudur, gerekirse bir başka görüşmemizde üzerinde durabiliriz. Ben şimdi etki faktörlerden “görgü” üzerinde durmak istiyorum. Bunun konumuzla yakın ilgisi var:

İnsanoğlu başka bir canlı türü görmemiş olsaydı, ‘yürüme’ denilince sadece iki ayak üzerinde hareket etmeyi anlayacaktı. Sonra gördü ve bildi ki, dört ayakla, altı ayakla da çok rahat yürünebiliyormuş. Yine böyle bir insan, yol alma denilince sadece yürümeyi anlıyordu. Sonra gördü ve bildi ki, yüzerek de uçarak da yol alan canlılar varmış.

Bunları şunun için söylüyorum: Biz, ‘konuşma’ denilince kendi konuşmamıza takılır, bir başka tür konuşmaya akıl erdiremeyiz. Konuşma için mutlaka beyne, sinir sistemine, dile, dudağa, havaya ihtiyaç olduğunu sanırız. Sessiz ve kelimesiz konuşma türü de olabileceğine pek ihtimal vermeyiz.

Halbuki birazcık düşünsek bunun mümkün olabileceğini kendi benliğimizde de okuyabiliriz. Biz içimizden plânlar kurarken,
‘şöyle edeyim, böyle yapayım, bugün şuraya gideyim’ derken, kendi kendimizle sessiz konuşuruz.
Şu var ki, bu konuşmayı kelimelerle yaparız. Bu mümkün olabildiğine göre, hem sessiz, hem de kelimesiz konuşmalar niçin olmasın?”

“Cebrail de diğer meleklerle konuşur, ama bizim birbirimizle sohbet etmemiz gibi değil. Rabbinden ilham yoluyla aldığı emirleri, diğer meleklere yine ilham yoluyla aktarır. Ortada ne hava vardır, ne de ses.

İşte değerli kardeşim, vesvese de ilhamın zıddıdır; kelimesiz ve sessiz bir konuşma olma noktasında ona benzer.
Vesvese, ‘fısıltı hâlinde gizli konuşma, şeytanın kalbe attığı şüpheler’ demektir.

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
ne mutlu sana ımrendım acıkcası keşke bende senın gıbı zaman ayırabılsem bol bol ıbadet edebılsem :(:)

sen evlisin çocuğun var sanırım evet zamanın yoktur canım ama benim öle değil bekarım baba evindeyim ve hayırlı bir evlilik için çok dua ediyorum çok vaktim var çok şükür rabbime ama sende çocouğu az büyüt sende böyle olurusn canım inşallah

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

İşte değerli kardeşim, vesvese de ilhamın zıddıdır; kelimesiz ve sessiz bir konuşma olma noktasında ona benzer.
Vesvese, ‘fısıltı hâlinde gizli konuşma, şeytanın kalbe attığı şüpheler’ demektir.

İnsan bunu unutunca, şeytanın onun kalbiyle konuşmasını kendi sözleri ve düşünceleri sanır ve rahatsız olur.

Halbuki olayı doğru değerlendirse, bozuk fikirli insanların sözlerinden nasıl etkilenmiyorsa, şeytanın vesveselerinden de etkilenmeyecektir.

İşte senin düştüğün hata şeytanın sözlerini kendi sözlerin sanmandır.”

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı

gülkoksam sen KELİMESİZ KONUŞMA VNIN NE OLDUĞUNU DUYDUNMU HİÇ ?

BAK OKU ŞU YAZACAKLARIMI... AMA NE OLUR DİKKATLİ OKU..

“İnsana yapılan sonsuz ihsanların başında hidayet gelir.
Yani, ‘mutlak gerçeği İlâhî kitaplardan ve hak elçilerinden öğrenmek, küfürden, şirkten ve her türlü sapıklıktan kurtulmak.’ Bu, apayrı bir konudur, gerekirse bir başka görüşmemizde üzerinde durabiliriz. Ben şimdi etki faktörlerden “görgü” üzerinde durmak istiyorum. Bunun konumuzla yakın ilgisi var:

İnsanoğlu başka bir canlı türü görmemiş olsaydı, ‘yürüme’ denilince sadece iki ayak üzerinde hareket etmeyi anlayacaktı. Sonra gördü ve bildi ki, dört ayakla, altı ayakla da çok rahat yürünebiliyormuş. Yine böyle bir insan, yol alma denilince sadece yürümeyi anlıyordu. Sonra gördü ve bildi ki, yüzerek de uçarak da yol alan canlılar varmış.

Bunları şunun için söylüyorum: Biz, ‘konuşma’ denilince kendi konuşmamıza takılır, bir başka tür konuşmaya akıl erdiremeyiz. Konuşma için mutlaka beyne, sinir sistemine, dile, dudağa, havaya ihtiyaç olduğunu sanırız. Sessiz ve kelimesiz konuşma türü de olabileceğine pek ihtimal vermeyiz.

Halbuki birazcık düşünsek bunun mümkün olabileceğini kendi benliğimizde de okuyabiliriz. Biz içimizden plânlar kurarken,
‘şöyle edeyim, böyle yapayım, bugün şuraya gideyim’ derken, kendi kendimizle sessiz konuşuruz.
Şu var ki, bu konuşmayı kelimelerle yaparız. Bu mümkün olabildiğine göre, hem sessiz, hem de kelimesiz konuşmalar niçin olmasın?”

“Cebrail de diğer meleklerle konuşur, ama bizim birbirimizle sohbet etmemiz gibi değil. Rabbinden ilham yoluyla aldığı emirleri, diğer meleklere yine ilham yoluyla aktarır. Ortada ne hava vardır, ne de ses.

biliyorum canım vesvesenin ne olduğunu saolsın

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
kardeşim vallahi çok rahatladım allah senden razı olsun gerçekten beni şeytan vesveseye düşürmeye çalışıyor belkide buaralar yaptığım bu ibadetleri kıskandı bellimi olur:Dkuruntu evet bu benim düşündüklerim kuruntu vallahi rahatladım allah da seni rahatlatsın
AMİN KARDEŞİM...

SON YAZDIKLARIMA VE AYET LERE İHLAS İLE ÖNEM VERİRSEN İNAN BİŞEYİN KALMAZ.
SENİ ALLAH YARATTI O GÖRDÜM ETTİM DİYEREK UYDURANLAR DEĞİL.
SEN YARADANA İTİMAT ET..

DEDİM YA

RABBİME DAHA FAZLA DAHA FAZLA DAHA DAHA DAHA
FAZLA YAKINLAŞMANIN ZARARI OLUR MU HAŞAAAAA...

SEN BU ŞÜPHENLE ALLAHIDA GÜCENDİRİRSİN BUNUDA AKLINDAN ÇIKARMA...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.. :a12:

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN KARDEŞİM...

SON YAZDIKLARIMA VE AYET LERE İHLAS İLE ÖNEM VERİRSEN İNAN BİŞEYİN KALMAZ.
SENİ ALLAH YARATTI O GÖRDÜM ETTİM DİYEREK UYDURANLAR DEĞİL.
SEN YARADANA İTİMAT ET..
DEDİM YA RABBİME DAHA FAZLA DAHA FAZLA DAHA DAHA DAHA FAZLA YAKINLAŞMANIN ZARARI OLUR MU HAŞAAAAA...

SEN BU ŞÜPHENLE ALLAHIDA GÜCENDİRİRSİN BUNUDA AKLINDAN ÇIKARMA...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.. :a12:

kardeşim haşa rabbime dahada fazla yakınlaşıcam ben ama bişeyler görmek bendi korkuttu sadece ve bu vesveseydi ama geçti galiba...

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
kardeşim haşa rabbime dahada fazla yakınlaşıcam ben ama bişeyler görmek bendi korkuttu sadece ve bu vesveseydi ama geçti galiba...

Rabbim çok çok okuyana kendsine yaklaşana gösterse gösterse muhteşem güzellik gösterir..

e bundanda korkulmaz..

emin ol kendisine o derece yakınlaşacak bir kul olcaktaa Rabbim o kulun korkacağı bişeyler gösterecek ha?
aklın alıyor mu ?

dimi ama :):a12::a12::a12:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt