ehli_sunnet
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum arkadaşlar.Belki bu yazının yeri tam olarak burası değil ama burası çokça okunduğu ve daha fazla insana ulaşabilmemiz ve de konuyla bağlantılı olduğundan buraya yazmayı uygun gördüm.Vehhabiliğin, mezhepsizliğin kol gezdiği zamanımızda din kardeşlerimi bu korkunç fitneden korumak için acizane vehhabilik ve mezhepsizlik hakkında detaylı ve doyurucu bilgi veren bir site tanıtımı yaptım.Çünkü bu tehlikleri bilmeyen kolaylıkla içine düşebilir ve Allah muhafaza imanını çaldırıp ebedi felakete düçar olabilir.Yönetici arkadaşların hoşgörüsüne sığınırak bu tanıtım yazısını silmemelerini istirham ederim.Evet adresimiz şöyle:Dinimiz İslam .:.: www.dinimizislam.com :.:. Bu sitede günümüz müslümanları tehdid eden vehhabilik, mezhepsizlik,şia vs. gibi bozuk cereyanlar hakkında detaylı bilgi, ve bu bozuk akımlara karşı ehli sünnet alimlerinin vermiş olduğu cevaplar mevcut.Ayrıca iman- itikad bilgileri, insanın imanını gideren sözler,işler,namaz, abdest,gusül, alış-veriş bilgileri ve diğer konular hakkında sağlam bilgiler mevcut.Ayrıca bu siteye aklınıza takılan her türlü dini suali sorabilir ve en sağlam cevapları alabilirsiniz.Bir de buraya ait bir mail grubu mevcut.Sorulan dini sualler ve cevaplar otomatik olarak mail grubuna üye olanlara da geliyor.Her gün mailinize dini sualler cevaplarıyla birlikte geliyor.Allahu teala gereği gibi amel etmeyi nasıb buyursun.Amin Dinimiz İslam .:.: www.dinimizislam.com :.:.