Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Vefat (1 Kullanıcı)

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeslerim, uzun zamandir görüsemedigim bir kardesimin bügün vefat haberini aldim. Cök üzüldüm, Rabbim (c.c) rahmetine kavusan kardesimiz Vural Cebi mekani cennet olur insallah, Allah'im ailesine geride kalanlara sabir versin.

Arkadaslar, sizden tek bir rica olacak, bos bir vakitiniz olunça lüften genç yasta daha hayatin basindayken askerliye daha 15 güne kalan büyük bir sevincle hazirlik yapan ama talihsiz bir kazayla vefat eden kardesimizin ruhuna bir yasini-i serife-i okursaniz, Rabbim (cc) sizlerden razi olsun.

Üzülüyorum, cunku cok yardim seven durust nur kalbi olan bir gencimizi kaybetik, Allah rahmet eylesin... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun, insallah dualarimiz kabul olur. Amîn.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm...Allah(c.c) yerini mekanını cennet etsin inşallah..
Amin..
Ben 1 tane yasin- i şerif alayım inşallah..Hayırlı akşamlar.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeslerim, uzun zamandir görüsemedigim bir kardesimin bügün vefat haberini aldim. Cök üzüldüm, Rabbim (c.c) rahmetine kavusan kardesimiz Vural Cebi mekani cennet olur insallah, Allah'im ailesine geride kalanlara sabir versin.

Arkadaslar, sizden tek bir rica olacak, bos bir vakitiniz olunça lüften genç yasta daha hayatin basindayken askerliye daha 15 güne kalan büyük bir sevincle hazirlik yapan ama talihsiz bir kazayla vefat eden kardesimizin ruhuna bir yasini-i serife-i okursaniz, Rabbim (cc) sizlerden razi olsun.

Üzülüyorum, cunku cok yardim seven durust nur kalbi olan bir gencimizi kaybetik, Allah rahmet eylesin... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun, insallah dualarimiz kabul olur. Amîn.

velaeyküm selam kardeşim Rabbim mekanını cennet etsin... inşaAllah ben bir tane yasin alıyım cuma gecesi okur yollarım kardeşimize inşaAllah hayırlı geceler :(:(

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a başınız sağ olsun:A rabbim makamını cennet etsin anne babasına sabırlar versin bende 5 yasin alayım rabbim her daim iman üzere can vermeyi nasip etsin kainatın sahibine emanet olun

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
İnnalillahi VE İNNA İLEYHİ RACİUN
Basiniz Sagolsun__:(
ALLAH RAHMET EYLESIN__ 1Tane Yasin Okurum..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Allahumme elhıkhü bissalihin..

ve aleyküm selam kardeşim. Rabbimiz c.c. rahmet eylesin. başınız sağolsun..Ben de 1 tane yasin-i şerif okurum inşaAllah. Allah'a emanet olun..

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM Başınız sağolsun vefat eden kardeşimizede ALLAH Rahmet eylesin mekanı cennet olsun RABBİM ailesine sabır versin bende 1 YASİN alayım ALLAH Kabul etsin

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
s.a RABBİM mekanını cennet etsin .ben de yasini şerif okuyum inşallah.RABBİMgünahlarını af ve marifet etsin .hepimizin gideceği yer orası SELAMETLE KALIN

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam, Rabbim (cc) sizden razi olsun, bu zor günlerde aranizda olmak benim için cok önemli, siginacak tek yolumuz Rabbimizin yoludur. Okudugunuz Yasini-serifeler Allah'im kabul eder insallah. Tekrar soyluyorum, belli bir sayi yoktur, gönlünuzden geldigi kadar kardeslerim, Rabbim (cc) Rahmetli Vural Cebi kardesimizin mekanini cennet eyler insallah.

Allah sizden razi olsun gönül kardeslerim.

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Allahumme elhıkhü bissalihin..

allah rahmet eylesın başın sag olsun kardeşim rabbim geride kalanlara sabırlar versın
hepimizin gidecegi yer rambım hayırlı ölümler versın

bende okuyacagım inşallah rabbim kabul ve makbul eylesın inşallah

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
innalillahi ve innaileyhi raciun

Rabbim rahmet eylesin taksiratlarını affetsin mekanı cennet olsun size ve ailesine sabırlar versin okuyunca çok üzüldüm çok genç nasibi bu kadarmış bende bir yasin okuyacam inş

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
innalillahi ve innaileyhi raciun
Allah C.c Rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun inşaAllah.bende 1 yasin-i Şerif okurum kardeşimize.Rabbim yakınlarına sabır versin inş.
Allah'a emanet olun

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı

"iNNA LİLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN"
VeAleynaAleykümSelam Kardeşim..Allah(CC) rahmet eylesin. Başta kederli ailesi olmak üzere,tüm yakınlarına-sevenlerine Rabbim sabr-ı Cemil ihsan etsin..Bizlere de imanla son nefesimizi vermeyi nasib etsin inşaAllah.
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
1 Adet YASİN-İ ŞERİF okuyalım..Rabbim dualarımızı kabul buyursun.

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum, güzel kardeslerim rabbim sizlerden razi olsun, zor günlerimizden kaybetimiz kardesimizi yanliz birakmadiniz için, allah'im insallah okudugumuz dualari yasin-i serifeler-i kabul eder insallah. Mekani cennet olur insallah. Tekrar sag olsun, Rabbim (cc) sizlere hayirli ömürler nasib etsin, insallah ahirette hz Peygamberimize (sav) komsu olmak nasib olur. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleyküm kardeşim.ahirete göç eden kardeşimizin mekanı cennet olsun inşaallah.rabbim ana babasına sabırlar versin inşaallah 1 yasini şerifde ben alayım a.e.o.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt