Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ve Kapı Çalmaz...! (1 Kullanıcı)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Kapı çalar...

Sabahın erken saatlerinde... Açarsınız. Sütçünüzdür gelen. Sütçünün litreliğinden kabınıza dökülen beyazlıkta sabahın güzelliğine kavuşursunuz. Gözünüzde pırıl pırıl bir sabah kahvaltısı canlanır. İçinizden “Bugün kahvaltıyı bahçede yapalım” diye geçirirsiniz...

•••

Kapı çalar...

Gelen postacıdır. Kucağında büyükçe bir paket. Uzattığı kâğıda bir imza atarsınız. Daha önceden ısmarladığınız kitaplara kavuşmanın sevincini yaşarsınız. Zaten tatilde olduğunuzdan bu kitaplara çok ihtiyacınız vardır. “Artık canım sıkılmayacak” deyip keyiflenirsiniz. En çok merak ettiğinizi alıp şezlonga uzanırsınız...

thumbgenerateaspcs3.jpg

Kapı çalar...

Dürbünden bakarsınız. Kimseyi göremezsiniz. Dönüp yeniden koltuğa gömülürsünüz. Bir daha çalar. Bakarsınız, yine kimse yok. Tam o sırada bir daha çalınca kapıyı açarsınız. Komşunuzun oğlu. Elindeki sopayla zile uzanmakta. Meğer tuzları bitmiş. İçeriden tuz getirirken kendi kendinize söylenirsiniz “Elbette göremem. Keratanın boyu bir metre...” Bu küçük hâdise neşelendiriverir ortalığı. Hatta koşup hanımınıza anlatırsınız.

•••

Kapı çalar...

Düşüp bayılacak kadar şaşırırsınız. Askerdeki oğlunuz haber vermeden izne çıkmıştır. “Oğlum benim...” diye hasretle kucaklarken gözyaşlarınızı zaptedemezsiniz. Mutululuğunuz oğlunuzun izni kadar uzar...

•••

Kapının her çalışında sanki mutluluğa koşmaktasınız.
Huzur tüter gözlerinizden. Her sessizlikte kulaklarınız zil sesi arar...

"Ve kapı çalmaz...!"

En büyük misafir gelir.

Âdetâ kapıyı kırmıştır. Alıp gider sizi, şaşırırsınız. “Niye haber vermedi?” diye içinizden geçirirken “Doğduğundan beri zile basmaktayım” der. Bir şeyler söylemek istersiniz o an. Ama o andan sonra diliniz dönmez.

Ölüm sessiz sedasız gelivermiştir..

Alıntı

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
emeğinize sağlık gerçekten güzel bir konuydu ALLAH'a emanet olun...

iklim.ela

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. YÜREĞİNİZE SAĞLIK GÜZELDİ...
KAPIYA GELEN HER ZAMAN HABER VERMİYOR DEĞİLMİ...
ALLAHA EMANET OLUN...
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ADI KADAR KENDİSİNE BENZEME YOLUNDA ÇABA SARFEDEN DEĞERLİ(RABİA)NİĞDELİ KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM RABBİM ECRİNİ KAT KAT VERSİN NE BÜYÜK NİMET KAPIYI ÇALINCA HOŞ GELDİN DİYE BİLİYORUZ MAZERETSİZ KAPIYI ÇALMADAN GİREN AZRAİLE MAZERETLER TÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ
(O DEMKİ PERDELER KALKAR PERDELER İNER AZRAİLE HOŞ GELDİN DİYE BİLMEKTİR HÜNER)
RABBİM DEMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH RABBİME EMANETSİN RABBİM ECRİNİ CEMALİYLE VERSİN RAHMAN VE RAHİM OLAN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLEB)B)B)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMUN ALEYKÜM CANIM KARDEŞİM..KAPI ÇALMAZ AMA GELENİN SABRI BİTMİŞTİR ARTIK GİRMİŞTİR İÇERİ,SORGUSUZ SUALSİZ ANİDEN.HEP MUTLULUĞA AÇILAN KAPI BU KEZ O KADAR İYİ OLMAMIŞTIR...ALLAH C.C. RAZI OLSUN SEVABINI KAT KAT YAZSIN İNŞAALLAH GÜZEL KARDEŞİM.RAB'BİM C.C. BİZLERİ ÖLÜMÜMÜZÜDE MUTLULUKLA KARŞILAYAN,GÖÇÜMÜZÜ HAYIRLI KILAN SALİH KULLARINDAN EYLESİN İNŞAALLAH.RAHMAN VE RAHİM OLAN MEVLA'YA C.C. EMANETSİN CAN KARDEŞİM.DUALARIMLA BİRLİKTESİN.SELAM VE DUA İLE.BAKİ MUHABBETLERE....B)

cennetcicegi

Kayıtlı Kullanıcı
essalemu aleykum verahmetullahi ve beraekatu kardeşim eline yüreğine sağlık çok güzel olmuş

merdümgiriz

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. Niğdeli kardeş emeğine sağlık, bugün bir cenazenin üzüntüsü üzerimde tevafuk oldu..ölüm hakikatli bir son amenna; üzüntü ve keder buna değilde sona hangi yollardan varıldığına..ALLAH c.c. aşkıyla yandığımız bir anda canımızı alsın,alsınki ölüm aşkın adı olsun.ölüm vuslatın tadı olsun inş.. slm ve dua ile ALLAH'a c.c. emanet olun..

laves

Kayıtlı Kullanıcı
En büyük misafir gelir.

Âdetâ kapıyı kırmıştır. Alıp gider sizi, şaşırırsınız. “Niye haber vermedi?” diye içinizden geçirirken “Doğduğundan beri zile basmaktayım” der. Bir şeyler söylemek istersiniz o an. Ama o andan sonra diliniz dönmez.

Ölüm sessiz sedasız gelivermiştir..

RABBIM RAZI OLSUN EMEGINIZE SAGLIK GERCEKTEN CK GZEL BI PAYLASIM ALLAHA EMANET OLUN

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. YÜREĞİNİZE SAĞLIK GÜZELDİ...
KAPIYA GELEN HER ZAMAN HABER VERMİYOR DEĞİLMİ...
ALLAHA EMANET OLUN...
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr

ve aleyküm selam.. beğenmenize sevindim kardeşim..Rabbim c.c. hazır olanlardan eylesin inşaAllah..
siz de Rabbul alemine emanet olun.. selam ve dua ile..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ADI KADAR KENDİSİNE BENZEME YOLUNDA ÇABA SARFEDEN DEĞERLİ(RABİA)NİĞDELİ KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM RABBİM ECRİNİ KAT KAT VERSİN NE BÜYÜK NİMET KAPIYI ÇALINCA HOŞ GELDİN DİYE BİLİYORUZ MAZERETSİZ KAPIYI ÇALMADAN GİREN AZRAİLE MAZERETLER TÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ

(O DEMKİ PERDELER KALKAR PERDELER İNER AZRAİLE HOŞ GELDİN DİYE BİLMEKTİR HÜNER)

RABBİM DEMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH RABBİME EMANETSİN RABBİM ECRİNİ CEMALİYLE VERSİN RAHMAN VE RAHİM OLAN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLEB)

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu güzellikler diyarının yolcusu, Hak davanın Mücahidesi değerli kardeşimB)Beğenmiş olmanıza çok sevindim kardeşim. Allahu Teala razı olsun güzel yorumunuz ve Necip Fazıl üstadımızdan eklemiş olduğunuz anlamlı ve yerinde beyit için..Ne de güzel anlatmış üstadB) Rabbul alemin "hoşgeldin" diyebilmeyi, hoş karşılayabilmeyi nasip eylesin güzel kardeşim..Rabbimiz c.c. sizden de her daim razı ve hoşnut olsun, sizi cennet hanımlarının seyyidelerinin şefaatine nail eylesin inşaAllah..

Bayramınız mübarek ve hayırlara vesile olsun değerli kardeşim..Rabbimiz c.c. daha nice bayramlara erişebilmeyi nasip eylesin inşaAllah..Mevla Teala kıymetli ailenizin de haclarını kabul buyursun inşaAllah.. size bu sene kısmet olmamış,hayırlısıyla size ve cümlemize de nasip olsun en yakın zamanda inşaAllah..Rabbul alemine emanetsiniz kardeşim..selam, baki dua ve muhabbetle..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMUN ALEYKÜM CANIM KARDEŞİM..KAPI ÇALMAZ AMA GELENİN SABRI BİTMİŞTİR ARTIK GİRMİŞTİR İÇERİ,SORGUSUZ SUALSİZ ANİDEN.HEP MUTLULUĞA AÇILAN KAPI BU KEZ O KADAR İYİ OLMAMIŞTIR...ALLAH C.C. RAZI OLSUN SEVABINI KAT KAT YAZSIN İNŞAALLAH GÜZEL KARDEŞİM.RAB'BİM C.C. BİZLERİ ÖLÜMÜMÜZÜDE MUTLULUKLA KARŞILAYAN,GÖÇÜMÜZÜ HAYIRLI KILAN SALİH KULLARINDAN EYLESİN İNŞAALLAH.RAHMAN VE RAHİM OLAN MEVLA'YA C.C. EMANETSİN CAN KARDEŞİM.DUALARIMLA BİRLİKTESİN.SELAM VE DUA İLE.BAKİ MUHABBETLERE....B)

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu canım kardeşim..Rabbim c.c. razı olsun bu güzel yorum için..teşekkür ederim güzel kardeşim..Dualarına kalbi aminler diyorum, inşaAllah.. Mevla Teala hayırlısıyla en güzel şekilde, imanla nasip eylesin göçümüzü..Sen de Kainatın sahibine emanetsin canım kardeşim..Daima aciz kardeşinin dualarındasın inşaAllah..Tekrar hayırlı, bereketli bayramlar dilerim..selam, baki dua ve muhabbetle..B)B)B)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
EsselamuAleyküm Rabia Yeğenim
Can Kızım..

Öncelikle akşam 22.00'den önce Size bu sayfa için bir yazı hazırlayıp katkı yapmak istedim..silindi..iki kere mesaj yazdım..silindi..yani bir şeyler oldu anlayamadım..
Tekrar girmeyi saat 01.00'den somra başarabildim..inan ne yazdıklarım ne de Bayram tebriğim bir türlü Size ulaşma imkanı bulamadı..

Can Kızımın ve Değerli Ailesinin Mübarek Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle Tebrik eder.. Bayramı sağlık ve afiyetle-huzur içinde geçirmenizi.. daha nice bayramlara bir ve beraber erişebilmenizi Rabbimden niyaz eder..gözlerinizden öperim..

Bayram tebriğinizi aldım..Allah(CC) razı olsun..konu için de..

Çok güzel bir sunum olmuş..Rabbim İman ve kulluk bilinciyle bahşettiği hayatı yaşayabilmeyi..EN BÜYÜK MİSAFİR geldiğinde de KUTLU bir müjdeyi alıp-işitip ahiret yurduna Mü'min kulu olarak HİCRET edebilmeyi cümlemize nasip etsin inşaAllah..

(Konu ölüm ve ölüm meleği ile ilgiliydi..gerek olursa yine ilave etmeye çalışırım inşaAllah)

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
EsselamuAleyküm Rabia Yeğenim

Can Kızım..

Öncelikle akşam 22.00'den önce Size bu sayfa için bir yazı hazırlayıp katkı yapmak istedim..silindi..iki kere mesaj yazdım..silindi..yani bir şeyler oldu anlayamadım..
Tekrar girmeyi saat 01.00'den somra başarabildim..inan ne yazdıklarım ne de Bayram tebriğim bir türlü Size ulaşma imkanı bulamadı..

Can Kızımın ve Değerli Ailesinin Mübarek Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle Tebrik eder.. Bayramı sağlık ve afiyetle-huzur içinde geçirmenizi.. daha nice bayramlara bir ve beraber erişebilmenizi Rabbimden niyaz eder..gözlerinizden öperim..

Bayram tebriğinizi aldım..Allah(CC) razı olsun..konu için de..

Çok güzel bir sunum olmuş..Rabbim İman ve kulluk bilinciyle bahşettiği hayatı yaşayabilmeyi..EN BÜYÜK MİSAFİR geldiğinde de KUTLU bir müjdeyi alıp-işitip ahiret yurduna Mü'min kulu olarak HİCRET edebilmeyi cümlemize nasip etsin inşaAllah..

(Konu ölüm ve ölüm meleği ile ilgiliydi..gerek olursa yine ilave etmeye çalışırım inşaAllah)

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu Can Talip amcam..Bu akşam sorun vardı sitede herhalde amcam, ben de devamlı denedim, bir türlü giriş yapamadım..Elhamdülillah sorun giderilmiş amcam..

Beğenmiş olmanıza çok sevindim değerli amcam..Dualarınıza canı gönülden amin diyorum. Mevla kabul buyursun inşaAllah..Konu ile ilgili paylaşımlarınızı da beklerim amcam..Rabbimiz c.c emeklerinizi zayi etmesin, ecrinizi cennet ve cemaliyle versin inşaAllah..

Allahu Teala razı olsun Talip amcam, aileme de ileteceğim inşaAllah tebriğinizi.. siz değerli amcamdan bahsettim onlara da :evet Sizin ve kıymetli ailenizin de bayramını kutlar, Yüce Rabbimiz c.c. den nicelerine hayırlısıyla erişmenizi niyaz ederim..acizane duamda olan kardeşlerime de selamlarımı iletiniz inşaAllah..selam ve baki dualar ile.. Fii emanillah..B)B)B)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
EsselamuAleyküm Can Yeğenim

Amin..cümlemize bahşeylesin Rabbimiz ve daim razı olduğu kullarının zümresine ilhak etsin hepimizi..Lutfu-keremiyle inşaAllah..

İnşaAllah bayram içi fırsat bulursam..şayet olmaz ise bayram sonu yazacağım inşaAllah.. Babacığınız benim akranım..özellikle selamlarımı iletirseniz sevinirim.. Geceniz-bayramınız bereketli,hayırlı olsun..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
EsselamuAleyküm Can Yeğenim

Amin..cümlemize bahşeylesin Rabbimiz ve daim razı olduğu kullarının zümresine ilhak etsin hepimizi..Lutfu-keremiyle inşaAllah..

İnşaAllah bayram içi fırsat bulursam..şayet olmaz ise bayram sonu yazacağım inşaAllah.. Babacığınız benim akranım..özellikle selamlarımı iletirseniz sevinirim.. Geceniz-bayramınız bereketli,hayırlı olsun..

ve aleyna aleyküm selam can amcam..amin, amin..Rabbim kabul buyursun dualarınızı inşaAllah..Bayramda zorlanmayın amcam, daha sonra da olur inşaAllah..
evet amcam, siz 1958 doğumlusunuz sanırım, babacığım da 59 lu..akransınız:)..Selamınız başımız üstüne, ve aleyküm selam..İleteceğim sabahleyin inşaAllah kıymetli amcam.. bereketli, nurlu geceler..Hayırlı bayramlar olsun inşaAllah..
Selam ve dua ile..Rabbimize c.c emanetsiniz..

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
S.A Çok anlamlı bir paylaşım ellerinize sağlık. Hayırlı bayramlar.

hücra

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim Allah razı olsun gerçekten çok güzeldi evet bir gün o davetsiz misafir hiç bir şeyden habersiz bizi alıp götürecek o güzelliklerse sadece dünyada kalacak ocesedimin toprakta kaldığı gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt