Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

varsın olsun ben sonuncu olayım (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum arkadaşlar

gunumuz hayatta hep koşturuyoruz.bir şekılde bırılerıyle yarış ıcerısıne gırıyoruz kı bu acı....cocuklarımız...ılköğretımden başlayıp hep yarışıyorlar bırbırıyle....nıçın ıyı bır okula gıdebılmek ıcın...ya bızler ev hanımları komşularımızla yarışıyoruz neymış onun koltukları yenı bızımkılerın modası geçmış.....ya ış hayatımız ış arkadaşlarımızla yarışıyoruz neden...terfı almak ıcın...sonra mı ne oluyor?hayatın anlamını unutuyoruz bır şekılde kaptırıyoruz ...aılemızı ıhmal edıyoruz cevremızdekı guzellıklerı gormuyor ve yaşamıyoruz

en onemlısı de manevıyatımızı yıtırıyoruz.......
herkes bırıncı olmak ıstıyor neyın bırıncısı oluyoruz kı ?ayşe den daha mı guzel olmalıyım?daha mı guzel mı arabaya bınmelıyım?bu nedır boyle ne olmuş bızlere ?

varsın olsun ben sonuncu olayım

varsın olsun ben guzel olmayayım

varsın olsun evet ben bırıncı olmak ıstemıyorum arkadaşlar

ben ne ıstıyorum bılıyor musunuz.......

allah'tan sağlık huzur ve mutluluk ıstıyorum

allaha emanet olun
selam ve dua ıle....

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
RABBIMDA seni o güzel istekelrine kavuştursun.amin.
ama tabiki insan ne çekerse hep nefsinden çeker.nefsin bitmek tükenmek bilmeyen istek ve arzuları insanları bazen uçurumlara sürükler.benzerleri etrafımızda zaten çokca var.
e birazda çekememezlik ve kıskançlıkta eklenince kişi tam bir şeytanın askeri olup çıkıyor.ondan sonra gelsin belalar ve musibetler.sonrada benim suçum neydi ALLAHIM benim günahım neydi ALLAHIM der durur.
ALLAH hakkımızda ne hayırlısı ise onu nasip etsin.amin.selametle.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
kasım hadı aynen katılıyorum sıze
allah çekememezlık gıbı kotu huylar vermesın
yorumlarınız ıcın allah razı olsun
allaha emanet olun

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamün aleyküm
rabbim duanızı kabul etsin inşallah,
bu hırs bitmek tükenmek bilmiyor nedense
habil ile kabilden beridir insanoglu elindekilerle yetinmesini bilermiyor bir türlü sürekli daha iyisi daha güzeli bu nefsin insanı esir almasından kaynaklansa gerek...gözü dünyalık nimetlere doymayan insan sürekli artı nimetler peşinde oldugu için en iyisi en güzelide kendinde olsa bu ona yetmiyor.. gözünü kara toprak doyuruyor.....
rabbim bizleri o insanlardan eglemesin inşalllah en güzel zenginlik iman zenginligi versin inşallah en güzel güzellik abdestle nurlanmış yüzlerin güzelligini versin inşallah..
rabbime emanetsiniz
hayırla kalın kıymetli kardeşim

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun yorumlarınız ıcın
allah ıman dolu gunler nasıp etsın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle kalın

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam ablacığım helede şu içinde bulunduğumuz dünya işlerine dalıp gittiğimiz bir çağda iyi bir konuya değinmişsiniz.ALLAH razı olsun.ALLAH herkese sağlık,huzur ve mutluluk versin.:H

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;612154' Alıntı:
Ve Aleyküm Selam ablacığım helede şu içinde bulunduğumuz dünya işlerine dalıp gittiğimiz bir çağda iyi bir konuya değinmişsiniz.ALLAH razı olsun.ALLAH herkese sağlık,huzur ve mutluluk versin.:H

allah sızden de razı olsun
allah gonlunuze gore versın
allaha emanet olun

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli Akşamlar......

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam hocam...
varlığı hiç bitmeyecekmişcesine bir koşturmacada hayatımız...
dünyaya öylesine kapılmışızki, zamanımızın kaçta kaçını ahirete dair yaşıyoruz ki?
hayatın seline kapılmış, bir yaprak misali sürüklenmekte ömrümüz...
iş hayatımız yok gibi...hayatımız iş olmuş...
oysaki dünyadan ahirete transfer olacak acizane kullar olduğumuzu nede çabuk unuttuk...nankörüz...

yinede kuşkusuz kötüye kullanıldığında felaketlere açılan kapı
ve bilgi çöplüğü olan internetteki zamanımızı böylesine geçirdiğimiz için şükretmeliyiz...:H
ALLAHA EMANET OLUNUZ

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı

gunumuz hayatta hep koşturuyoruz.bir şekılde bırılerıyle yarış ıcerısıne gırıyoruz kı bu acı....cocuklarımız...ılköğretımden başlayıp hep yarışıyorlar bırbırıyle....nıçın ıyı bır okula gıdebılmek ıcın...ya bızler ev hanımları komşularımızla yarışıyoruz neymış onun koltukları yenı bızımkılerın modası geçmış.....ya ış hayatımız ış arkadaşlarımızla yarışıyoruz neden...terfı almak ıcın...sonra mı ne oluyor?hayatın anlamını unutuyoruz bır şekılde kaptırıyoruz ...aılemızı ıhmal edıyoruz cevremızdekı guzellıklerı gormuyor ve yaşamıyoruz

herkes bırıncı olmak ıstıyor neyın bırıncısı oluyoruz kı ?ayşe den daha mı guzel olmalıyım?daha mı guzel mı arabaya bınmelıyım?bu nedır boyle ne olmuş bızlere ?

allaha emanet olun
selam ve dua ıle....

Rabbim inşaallah dileğinizi kabul eder kardeşim.

Tabi bu arada bana da diğer kardeşlerimede sağlık huzur ve mutluluk versin. Selametle

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam hocam...
varlığı hiç bitmeyecekmişcesine bir koşturmacada hayatımız...
dünyaya öylesine kapılmışızki, zamanımızın kaçta kaçını ahirete dair yaşıyoruz ki?
hayatın seline kapılmış, bir yaprak misali sürüklenmekte ömrümüz...
iş hayatımız yok gibi...hayatımız iş olmuş...
oysaki dünyadan ahirete transfer olacak acizane kullar olduğumuzu nede çabuk unuttuk...nankörüz...

yinede kuşkusuz kötüye kullanıldığında felaketlere açılan kapı
ve bilgi çöplüğü olan internetteki zamanımızı böylesine geçirdiğimiz için şükretmeliyiz...:H
ALLAHA EMANET OLUNUZ

:Gselamunaleykum
aynen katılıyorum yasemın kardeşım
allah gonlune gore versın
allah sana da sağlık huzur mutluluk versın
yorumların ıcın allah razı olsun
allaha emaent ol

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim inşaallah dileğinizi kabul eder kardeşim.

Tabi bu arada bana da diğer kardeşlerimede sağlık huzur ve mutluluk versin. Selametle

:Hamın kardeşım
allah sızlere de sağlık huzur mutluluk versın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle kalın

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abla elelrine yüreğine saglık ne güzel yazmışsın güzel duana amin diyorum rabbim razı olsun cuman mübarek olsun
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abla elelrine yüreğine saglık ne güzel yazmışsın güzel duana amin diyorum rabbim razı olsun cuman mübarek olsun
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

aleykumselam damlacım
allah razı olsun
allah sana da tum haırları nasıp etsın
allaha emanet ol
selam ve dua ıle kal:G

berat05

Yönetici
SELAMÜN ALEYKÜM..

YAZDIKLARINIZI OKUDUM..VE KAÇ KİŞİNİN BU YAZIYI OKUMASI GEREKTiĞİNİ DÜŞÜNDÜM.
ben mesela ömrümce çok mal mülk istemedim..huzur ve sağlıktı ilk istediğim ama eksikliğim neydi...nerdeydi...kalbimin ara ara kapısını çalıp kaçan neydi...vicdan rahatsızlığı mı,günahkar olmammıydı neydi.. bilmiyorum..

Taaa ki namaza tekrar başlayıp...başımı ve kalbimi Allah için,emri için,farzı için kapatana kadar...
Eskiden kalbimin görmediği..bilmediğim manevi huzura doğru yol almaya başladım...
İnşallah bu yolculuk son nefesime kadar sürecek..

Temennim yanlışlıklada olsa bu siteye girenler,birşeyler araştıranlar yada bizler bu yazıları okusunlar,anlasınlar,,belki söylemediklerimiz ama içimizde yaşattığımız bencilliklerimiz,kendini beğenmişliklerimiz,kibirliliğimiz vardır..KİM BİLİR?

HUZURA GİDEN YOLDA SADECE ALLAH SEVGİSİ VE ONUN SEVDİĞİ KUL ADINA YARIŞAN İNSANLAR OLMALI

hakkınızı helal ediniz HAYIRLI CUMALAR KARDEŞİM

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Doğru Söylüyorsun Ben Rabbimden Hiç Birşey Istemem Sağlik Ve Kalp Huzrluğundan Başka Tabi. Rabbim Cocuğumuzla Ailemile Mutlu Ve Huzurlu Yaşamayi Nasip Etsin Hepimize Ben Aile Konusunda Cok Hassazim. Onlardan Ayri Kalmak Nedir Iyi Bilirim Bu Nedenlede Onlrin Yokluğunu Ne Araba Ne Ev Nede Başka Bir şey Doldurur. Bir Tek Rabbimin Kalbime Verdiği Huzur Doldurur Beni Mutlu Eder Ve Gözüm Hiçbirşeyi Görmez. Allah Razi Olsun Selam Ve Dua Ile

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM..

YAZDIKLARINIZI OKUDUM..VE KAÇ KİŞİNİN BU YAZIYI OKUMASI GEREKTiĞİNİ DÜŞÜNDÜM.
ben mesela ömrümce çok mal mülk istemedim..huzur ve sağlıktı ilk istediğim ama eksikliğim neydi...nerdeydi...kalbimin ara ara kapısını çalıp kaçan neydi...vicdan rahatsızlığı mı,günahkar olmammıydı neydi.. bilmiyorum..

Taaa ki namaza tekrar başlayıp...başımı ve kalbimi Allah için,emri için,farzı için kapatana kadar...
Eskiden kalbimin görmediği..bilmediğim manevi huzura doğru yol almaya başladım...
İnşallah bu yolculuk son nefesime kadar sürecek..

Temennim yanlışlıklada olsa bu siteye girenler,birşeyler araştıranlar yada bizler bu yazıları okusunlar,anlasınlar,,belki söylemediklerimiz ama içimizde yaşattığımız bencilliklerimiz,kendini beğenmişliklerimiz,kibirliliğimiz vardır..KİM BİLİR?

HUZURA GİDEN YOLDA SADECE ALLAH SEVGİSİ VE ONUN SEVDİĞİ KUL ADINA YARIŞAN İNSANLAR OLMALI

hakkınızı helal ediniz HAYIRLI CUMALAR KARDEŞİM

selamunaleykum
yorumlarınız ıçın tşk ederım
namazda huzur buluyoruz cok doğru
ne hakkım var hı helala olsun tabıı
allah razı olsun allaha emanet olun

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Doğru Söylüyorsun Ben Rabbimden Hiç Birşey Istemem Sağlik Ve Kalp Huzrluğundan Başka Tabi. Rabbim Cocuğumuzla Ailemile Mutlu Ve Huzurlu Yaşamayi Nasip Etsin Hepimize Ben Aile Konusunda Cok Hassazim. Onlardan Ayri Kalmak Nedir Iyi Bilirim Bu Nedenlede Onlrin Yokluğunu Ne Araba Ne Ev Nede Başka Bir şey Doldurur. Bir Tek Rabbimin Kalbime Verdiği Huzur Doldurur Beni Mutlu Eder Ve Gözüm Hiçbirşeyi Görmez. Allah Razi Olsun Selam Ve Dua Ile

selamunaleykum
allah sıze daım mutluluk versın eşınız ve kızızla
allaf gonlunuze gore versın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
allah herkese hayırlı gunlar nasıp etsın amın

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı

allaha emanet olun
selam ve dua ıle....

Aleyküselam öğretmenim. Gönlünüze sağlık. Varsın sonuncu olalım değil mi. Ben ALLAHın hoşnutluğunu kazanmaya bakayımda varsın diğerleri dünyalarda birinci olsunlar değil mi. ALLAHım bana sağlık sıhhat versin varsın sonuncu olayım değil mi.

Çok hoşuma gitti öğretmenim emeğinize sağlık ALLAH razı olsun...yani bu koşuşturmaca, bu yarış niye.

ALLAHa emanet olunuz...selametle kalınız...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt