Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

varsayalım ki, öldük (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
ESSELAMU ALEYKUM ARKADAŞLAR

Hayal alemi, ne dipsiz bir kuyudur değil mi. Uzay gibi sonsuz.......İnsan o iklimlerde neler keşfetmez ki..
Dünyamızın adete yörüngesini değiştiren gelişmelerin tüm projeleri ilk olarak o alemde hazırlanmıyor mu? Öylesine güçlü bir diyar işe "DÜŞLER ALEMİ"

Bu sabah yine her gün olduğu gibi erkenden kalkktım. Çayı ocağa koydum, suyun kaynamasını bekledim. Ve çayı demledim. Ev halkının kalkmasını bekliyordum ki birden kendimi garip bir "HAYAL ALEMİ" içinde buldum. Kısacık bir an içine neler sığıyor o diyarlarda....

Ölmüşüm. 70 bin perde arkasından Rabbimle konuşuyorum. Benden tüm hayatımın bilançosunu istiyor....Bayağı zorlandım doğrusu. Dile kolay 60 yıllık bir serüven. Binbir hata ve günahın doldurduğu sayfalar......hatırlamak istemiyor insan, fakat ne çare hiç biri unutulmadan kaydedilmiş. Senin hatırlamana ne gerek var. Zaten hepsi yazılmış..

Dil kuruyor, artık şuur yok orada. Her şey kendiliğinden resmediliyor. Bakıp şaşıyorsun. Durdurmak ne mümkün, sel gibi akıyor hatıraların içinden.......

Suskun kalıyorsun, Çaresiz, Zavallı....ve sığınarak Rabbine fısıldıyorsun endişe ile ve var gücüyle açılmış, yuvalarından fırlamış gözlerin ile merhamet bekliyorsun....

Döküldükçe, dökülüyor hatalar.... Artık her şey ortada. Gizlemek ne mümkün...
Ve düşünüyorsun... Her şeyin bittiğini.... Artık zamanının eridiğini ve bittiğini. Tövbe edecek, geri dönecek bir imkan yok....Sen öldün artık kardeşim... Bittiiiiiiiiiiii. Yapacak bir şey kalmamış.. Ne iki rekat namaz kılabilir ne de İstiğfar çekebilirsin artık. Zaman ve mekanın olmadığı bir alemdesin... Fırsatlar DÜNYA aleminde kalmış....Tövbe kapıları kapanmış......... İşte gerçek HUZUR dasın. Hesap vereceksin şimdi..

Aman kaza ederim deyip geçirdiğin namazların, Şimdi çok işim var... yarın çekerim diye ertelediğin tesbihlerin, söylediğin yalanların, akılsızca ettiğin gıybetlerin, aman millet ne der deyip ertelediğin giyim kuşamların, kaçırdığın eşref saatlerin............. hepsi gözünün önünde... Hiç birine ulaşamıyorsun.

Resetlemek istiyorsun tüm yaşantını. Her şeye yeniden başlamak. Bu sefer yapmadıklarımı yaparım muhakkak....yaptıklarımı da asla yapmam bir daha diyorsun. Çünkü "AYNEL YAKÎN" e erdin birden .Tüm gerçekleri görüverdin.

Gerçi hepsini biliyordun zaten. HESAP; MİZAN; CENNET; CEHENNEM.........herşeyi biliyordun. Ama şimdi GÖRDÜN. Bilmeye benzemiyor GÖRMEK.

Yıkılmış, ezilmiş ve çaresizce Rabbine yöneliyorsun. Pişman ve kahrolmuşsun. Yapacak hiç bir şey kalmamış artık. Çareler tükenmiş. Artık ölmşsün sen.........

-RABBİM !!!!!!!!! diyorsun inleyerek.
-NE OLUR BENİ BİR DAHA GÖNDER DÜNYAYA. BAŞIMI SECCADEDEN KALDIRMAYACAĞIM. DİLİM HEP SENİ ZİKREDECEK TAKİ KURUYANA KADAR.......HER KESE İYİLİK YAPACAĞIM.... MALLARIMA KIYIP ONLARI SENİN YOLUNDA İNFAK EDECEĞİM.......

YAPMADIKLARIMA.......... DÖRT ELLE SARILACAĞIM. YAPTIKLARIMI DA BİR DAHA ASLA YAPMAYACAĞIM. NE OLUR BANA MÜHLET VER. BİR DAHA GÖNDER BENİ DÜNYAYA.

VARSAYALIM Kİ RABBİMİZ KABUL ETTİ. VE BİZİ İKİNCİ KEZ DÜNYAYA GÖNDERDİ. BİZE MÜHLET VERDİ.....

İŞTE O NOKTADA AYILDIM. ÇAY DEMLENMİŞ... FOKUR, FOKUR KAYNAYAN SU OCAĞA TAŞIYOR VE ÇAZIRDIYORDU.

BİRDEN İÇİMDEn DÜNYAYA İKİNCİ KEZ GÖNDERİLDİM, İŞTE FIRSAT VE MÜHLET. BAKALIM NE YAPACAKSIN "AYŞE İLHAN HANIM" DEDİM.

VARSAYALIM Kİ ÖLDÜK, TÜM BUNLARI YAŞADIK VE RABBİM MERHAMET EDİP BİZİ İKİNCİ KEZ DÜNYAYA GÖNDERDİ. YAŞANTIMIZI RESTLEYEBİLİR MİYİZ ACABA ARKADAŞLAR..........

YAPTIĞIMIZ HATALARDAN TÖVBE EDİP, YAPAMADIĞIMIZ HAYIRLARA KOŞABİLİR MİYİZ ACABA. BU FIRSATI DEĞERLENDİREBİLİR MİYİZ ACABA.

AMA DENEMEYE DEĞER DOĞRUSU.

ALINTIDIR..............

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı
RE: varsayalım ki, öldük

ürperdim :(
kardeşim ALLAH razı olsunB)B)B)
RABBİM ahireti mahseri bizlere unutturmasınki günahlara meyl edici olmayalım...
vesselam...

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE..ALLAH CC EMANET OLUN.......

sehidearzu yazdı:
ürperdim :(
kardeşim ALLAH razı olsunB)B)B)
RABBİM ahireti mahseri bizlere unutturmasınki günahlara meyl edici olmayalım...
vesselam...

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

:(:( :(:( rabbim ÖLMEDEN ÖNCE ÖLENLERDEN EYLESİN emeğinize sağlık

teselli

Kayıtlı Kullanıcı

Alallah razı olsun kardeşim çok güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Çok doğru kardeş ALLAH RAZI OLSUN...Allah bizleri bu dünyada iyi ahiretle ilgili hayırlı işler yapmamızı nasip eder inşallah ... selametle...

Kaan Erdem

Yönetici

metfamu yazdı:
:(:( :(:( rabbim ÖLMEDEN ÖNCE ÖLENLERDEN EYLESİN emeğinize sağlık

Kaan Erdem

Yönetici

teselli yazdı:
Alallah razı olsun kardeşim çok güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık

Kaan Erdem

Yönetici

resul acer yazdı:
Çok doğru kardeş ALLAH RAZI OLSUN...Allah bizleri bu dünyada iyi ahiretle ilgili hayırlı işler yapmamızı nasip eder inşallah ... selametle...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

ALLAH RAZI OLSUN.... ALLAH(C.C.) HAYIRLI AMELLER NASİP ETSİN.......AMİN....ALLAH'A EMANET OLUN......

Kaan Erdem

Yönetici

nihalim yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN.... ALLAH(C.C.) HAYIRLI AMELLER NASİP ETSİN.......AMİN....ALLAH'A EMANET OLUN......

deniz-yollari

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN. BENDE ÖLMEDEN ÖLENLERDEN TEK FARKLA NAMAZ KILMAMAK, BEŞ ALTI YIL ÖNCESİNE KADAR KADAR RAMAZAN ORUCUMU TAMAMINA YAKININI TUTARDIM GEÇTİĞİMİZ RAMAZAN BU SÜRE 8 GÜNE İNDİ, KÖTÜ SÖZ DERSEN ODA BENDE VAR, ÇOK KAZANCAM DİYE SÖZDE PARA KAZANMA ADI ALTINDA YAPILAN ŞANS OYUNLARININ HER TÜRLÜSÜNÜ OYNUYORUM. GÖZ GÖRE GÖRE BİTİYORUM, HA Bİ TEK YAPMADIĞIM İÇMEK, İNŞALLAH ONU HİÇ BİR ZAMAN GERÇEKLEŞTİRMEM.YAPACAK Bİ ŞEY YOK KAYBETMEYE MAHKUM OLDUM. BU SİTEDEKİ TÜM ÜYELERDEN ALLAH RAZI OLSUN, BU HAYATIMDAN KURTULMANIN TEK YOLU ÖLMEK AMA ODA BENİM ELİMDE DEĞİL, GÜNAH İŞLEDİKÇE İŞLEMEYE SON SÜRAT DEVAM EDİYORUM. TEK KURTULUŞUM ÖLMEK, RABBİMDEN ÖLÜMÜMÜN DENİZLERDE YADA OKYANUSLARDA OLMASINI İSTİYORUM, AMİN.

Kaan Erdem

Yönetici

KARDEŞİM YADA ABİM BİLEMEDİM AMA DİN KARDEŞİYİZ SONUÇTA...ÜMİDİNİ NASIL KESERSİN OLUR MU BÖYLE BİŞE GÜZEL DİN KARDEŞİM...İNAN SANA DAHA FARKLI KAYNAKLARA DAYALI ŞEYLERLE HİTAP ETMEK İSTERİM AMA İÇİMDEN GELDİĞİ YAZACAĞIM....İNAN Kİ BÖYLE KARAMSAR OLMAMMALISIN...ÜMİDİNİ ASLA RABBİM DEN KESMEMELİSİN...BİZLER ÇOK MU DAYANIKLI YADA CESURUZ KABİR AZABAINA,CEHENNEME SORGU SUAL DE NE OLACAK NASIL HESAP VERECEĞİZ......BUNLARI DÜŞÜNMEK GEREK BUNA GÖRE HAREKET ETMELİYİZ...

''RABBİMDEN ÖLÜMÜMÜN DENİZLERDE YADA OKYANUSLARDA OLMASINI İSTİYORUM,'' ALLAH CC MUHAFAZA EYLESİN GÜZEL RABBİM BİZİ SON NEFESİMİZDE DAHİ HAYIRLI VE İMANLI BİR ŞEKİLDE GÜZEL YERLERDE RUHUMUZU TESLİM ETMEYİ NASİP ETSİN........AMİN...

ALLAH YARDIMCINIZ VE YARDIMCINIZ OLSUN.......BUNLAR ŞEYTANIN VESVESESİDİR..HER ŞEYİ ELİNİZLE İTİP BİR DAHA YAPMAMAK SİZİN ELİNİZDE İDRAK VE İRADE İNSANIN ELİNDE MÜHİM OLAN DOĞRU YOLA ERSİN.....

BU DURUMUNUZUN RABBİMİ ÜZER....ŞEYTANA ZAFER KAZANDIRIP SEVİNDİRMEYİN.....HER GÜNE KALKIP DÜNYADA İSENİZ BU FIRSATI GÜZEL DEĞERLENDİRİN VE DEĞERLENDİRELİM...ALLAH CC EMANET OLUN...DUALARIMDASINIZ İNŞALLAH...SELAM VE DUA İLE..YAZACAK O KADAR ÇOK DUYGULARIM VARDİKİ İNANIN YAZINIZ KARŞISINDA ÜZÜLDÜM....

ALLAH CC TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN HİDAYETE ERDİRSİN VE ERDİRİLENLERDEN EYLESİN............AMİN....

deniz-yollari yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN. BENDE ÖLMEDEN ÖLENLERDEN TEK FARKLA NAMAZ KILMAMAK, BEŞ ALTI YIL ÖNCESİNE KADAR KADAR RAMAZAN ORUCUMU TAMAMINA YAKININI TUTARDIM GEÇTİĞİMİZ RAMAZAN BU SÜRE 8 GÜNE İNDİ, KÖTÜ SÖZ DERSEN ODA BENDE VAR, ÇOK KAZANCAM DİYE SÖZDE PARA KAZANMA ADI ALTINDA YAPILAN ŞANS OYUNLARININ HER TÜRLÜSÜNÜ OYNUYORUM. GÖZ GÖRE GÖRE BİTİYORUM, HA Bİ TEK YAPMADIĞIM İÇMEK, İNŞALLAH ONU HİÇ BİR ZAMAN GERÇEKLEŞTİRMEM.YAPACAK Bİ ŞEY YOK KAYBETMEYE MAHKUM OLDUM. BU SİTEDEKİ TÜM ÜYELERDEN ALLAH RAZI OLSUN, BU HAYATIMDAN KURTULMANIN TEK YOLU ÖLMEK AMA ODA BENİM ELİMDE DEĞİL, GÜNAH İŞLEDİKÇE İŞLEMEYE SON SÜRAT DEVAM EDİYORUM. TEK KURTULUŞUM ÖLMEK, RABBİMDEN ÖLÜMÜMÜN DENİZLERDE YADA OKYANUSLARDA OLMASINI İSTİYORUM, AMİN.

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
KARDEŞİM YADA ABİM BİLEMEDİM AMA DİN KARDEŞİYİZ SONUÇTA...ÜMİDİNİ NASIL KESERSİN OLUR MU BÖYLE BİŞE GÜZEL DİN KARDEŞİM...İNAN SANA DAHA FARKLI KAYNAKLARA DAYALI ŞEYLERLE HİTAP ETMEK İSTERİM AMA İÇİMDEN GELDİĞİ YAZACAĞIM....İNAN Kİ BÖYLE KARAMSAR OLMAMMALISIN...ÜMİDİNİ ASLA RABBİM DEN KESMEMELİSİN...BİZLER ÇOK MU DAYANIKLI YADA CESURUZ KABİR AZABAINA,CEHENNEME SORGU SUAL DE NE OLACAK NASIL HESAP VERECEĞİZ......BUNLARI DÜŞÜNMEK GEREK BUNA GÖRE HAREKET ETMELİYİZ...

''RABBİMDEN ÖLÜMÜMÜN DENİZLERDE YADA OKYANUSLARDA OLMASINI İSTİYORUM,'' ALLAH CC MUHAFAZA EYLESİN GÜZEL RABBİM BİZİ SON NEFESİMİZDE DAHİ HAYIRLI VE İMANLI BİR ŞEKİLDE GÜZEL YERLERDE RUHUMUZU TESLİM ETMEYİ NASİP ETSİN........AMİN...

ALLAH YARDIMCINIZ VE YARDIMCINIZ OLSUN.......BUNLAR ŞEYTANIN VESVESESİDİR..HER ŞEYİ ELİNİZLE İTİP BİR DAHA YAPMAMAK SİZİN ELİNİZDE İDRAK VE İRADE İNSANIN ELİNDE MÜHİM OLAN DOĞRU YOLA ERSİN.....

BU DURUMUNUZUN RABBİMİ ÜZER....ŞEYTANA ZAFER KAZANDIRIP SEVİNDİRMEYİN.....HER GÜNE KALKIP DÜNYADA İSENİZ BU FIRSATI GÜZEL DEĞERLENDİRİN VE DEĞERLENDİRELİM...ALLAH CC EMANET OLUN...DUALARIMDASINIZ İNŞALLAH...SELAM VE DUA İLE..YAZACAK O KADAR ÇOK DUYGULARIM VARDİKİ İNANIN YAZINIZ KARŞISINDA ÜZÜLDÜM....

ALLAH CC TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN HİDAYETE ERDİRSİN VE ERDİRİLENLERDEN EYLESİN............AMİN....

deniz-yollari yazdı:
allahın rahmeti üzerinize olsun kardeşim kaan kardeşimizin üzüntüsüne bende ortak oldum.ne güzelki hatalarınızın farkındasınız bu bile sizde bir ümit olduğunun göstergesidir.mevladan yardım isteyin samimiyetle yalvarın eminimki bu gafletli günler geçecektir.bu siteyi bulmanız bu denli zor bir itirafta bulunmanız bile problemi çözmeye başladığınızın göstergesidir.şaytan hepimize vesvese veriyor hepimizi boşluğa düşürmeye çalışıyor .inşaallah hep birlikte dua ile istikametten ayrılmayalım.acizhane tavsiyem bu siteden ve allahı hatırlatan insanlardan ayrılmayın .günahlarınızı şeytan size büyütüpte allah seni afetmez ümitsizliğine düşürmesin çünkü rabbim merhametlilerin en merhametlisidir.denizde ölmeyide istemeyin çünkü ölümlerin en zoru suda ve ateşte ölümdür.nerede ölürsek ölelim rabbim iman ile huzuruna varmayı nasip etsin.kardeşim söylenecek söz çok kelamlar yetersiz.allaha emanet olun bu siteden ayrılmayın

hilye

Kayıtlı Kullanıcı

deniz-yollari yazdı:
Ölüm..İbadetlerinde eksikleri olan bir insan nasıl öiümü isteyebilir?Ölümün kurtuluş olacağını düşünmeniz gerçekten enterasan.Asıl yaşam ölümle başlar.Dünya hayatında ahiret için iyi ameller hazırlayabildikse ölümle başlayan o yaşam güzeldir,aksi bir hayatsa yaşadığımız ,ölümden sonra ki yaşamı düşünemiyorum bile..Fırsatınız var kardeşim neden değerlendirmek yolunu seçmiyorsunuz da ölümü kurtuluş olarak görüyorsunuz.Ne kadar güzel ki yanlışlarınızın farkındasınız,insanın yaptığı hatanın bilincinde olması çok güzel.Bence doğrunun ne olduğunu bilen bir insan olarak size düşen bundan sonraki yaşamınızda amellerinizi Allah'u Tealanın istediği şekilde değiştirip yaşama bu şekilde devam etmektir.Bu da =huzur demektir.Ben ve sizin için dertlenen kardeşlerimiz sizi bu huzura davet ediyoruz.Davete icabet etmeniz temennimizdir.Ölüm uyandırmadan uyanmak nasip olsun inşaallah.Bu arada şurda burda ölmek olmamalı duamız..Duamız iyi ameller işlerken ,şehadet kelimesi son nefesimizken hayata göz yummak olsun.SELAMÜN ALEYKÜM

avdan

Kayıtlı Kullanıcı

HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR
MAHİYETİNİ ANCAK ÖLENİN BİLEBİLDİĞİ AHİRET ALEMİNE MÜSLÜMAN OLARAK GİTMEYİ SON ANDA KELİMEYİ ŞAHADET GETİRMEYİ NASİP EDER RABBİM İNŞAALLAH B)

KEVSER-1

Kayıtlı Kullanıcı

SEVGİLİ KARDEŞİM İNAN OKADAR DUYGULANDIMKİ ANLATAMAM VE HEMEN BENDE BİRAN YAPTIKLARIMI DÜŞÜNDÜM SİZİN GİBİ ARKADAŞLAR BİZLERE YOL GÖSTERİRSENİZ COK SEVİNİRİZ

Kaan Erdem

Yönetici

İNŞALLAH...SELAM VE DUA İLE ALLAH CC EMANET OLUNUZ...........

KEVSER-1 yazdı:
SEVGİLİ KARDEŞİM İNAN OKADAR DUYGULANDIMKİ ANLATAMAM VE HEMEN BENDE BİRAN YAPTIKLARIMI DÜŞÜNDÜM SİZİN GİBİ ARKADAŞLAR BİZLERE YOL GÖSTERİRSENİZ COK SEVİNİRİZ

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt