Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

varmnisiniz bu yasanmis güzel olaylari beraber paylasalim (1 Kullanıcı)

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
merahbe arkadaslar peygamber efendimiz(s.av.)yasadigi ve ibretlik hayatan alintilari varmisniz beraber paylasalim biledigmizi bilenlerden ögrenelil isterseniz ilk ben basliyayim

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
abdullah bin mesud basindan gecen olayi söyle anlatir
efendimiz ile birlikte beraber bir yere gittik benim etrafima bir cizgi cizerek sen buradan ayrilma dedi ve kendisi bedne uzaklasti daha sonra gürültüler duymaya basladim allahresulune bir sey mi oldu diye cidi endisedeydim fakat bana buradan ayrilma dedigi icinde yerimden kimildiyamiyordum bir müdet sonra allah resulu döndü duydugum gürültünün sebebini sordum ve ya rasurullah o tarakalar koparan gürültü neydi dedim cevaben cin tifesi bana imanedip biatta bulundular sonra aralarinda münakasa basladi inananalarla inanmayanlar birbirlerine tutustular iste duydugun gürültü bu idi ve ayrica bana vefatim hbaer verildi dedi

allah cümlemizden razi olsun sizinde bildiklerinizi bizlerle paylasmanizi isterim allaha emanet olsun insallah

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
ebu hureyre anlatiyor

bir gün alah resuulunun yanina gittim namaziini oturarak kiliyordunamzini tammalayinca sorum
yaresurallah hastamisnniz
hayir aclik ya eba hureyre ddedi
aglamaya basladimh.kainat kendisi cin yaratilmis allahin en sevgilisi acilik ve gidasizlik sebebiyle ayaga kalkacak gücü kalmadinfan namazini oturarak kiliyodu benim agldigimi görünce teselli etti
aglama ya eba huyere bu dünyada aclik izdirabinin ceken diger tarafta allahin azabindan emin olacaktir buyurmus

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
eee kardeslerim sizi bekliyorum bu onuda mutlaka hepmizin bilfigi bir seyler vardir paylasmak istemezmisniz

smyrnali_35

Kayıtlı Kullanıcı
ahh ben onun tırnağına kurban olayım gül kokusuna hayran olduğum...saol kardeşim onu böyle hatırlamak ne güzel düşünsenize o ümmetinin gençlerini böyle görünce ne kadar da çok sevinir..hepinizin gönlü ne kadar güzel

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsun kardesim bizlerde müslimanlar olarak gurur duyuyoruz böyle bir peygamberin ümmeti oldugumuz icin peygam,berimiz her zaman allah dua edermis ümmetimi bagisla ya rabb diye ne kadar sansliyiz ki böyle bir peygaberin ümmetiyiz rabim dogru bilgimiz yollada ilerlemeye devam etmek nasip etsin insallah
hepimiz kardesiz hepimiz biriz ve ne mutlu bizeki böyle bir peygamberin ümmetiyiz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt