Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Varmı unutamadığınız anılarınız buyrun yazın (1 Kullanıcı)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaşlar.yine bi konu açıyorum bu sefer farklı.anılarınızı paylaşmanızı istiyorum tabi razı gelirseniz.bekliyorum hadi YARDANA EMNETSİNİZ.SELAM VE DUA İLE....

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Açılışı ben yapayım ozaman.benim başımdan yakın bi zamanda kötü bi olay geçti onu anlatayım size.çalışıyordum bi yerde sekreter olarak.yorucu değildi sabahtan akşama kadar oturuyodum neyse patron meğerse içkici biriymiş farketmemiştim ve söyleyende olmadı.birgün iş yerime geldim ofisine girdim bir de baktım sehpaların üstü içki şişeleriyle dolu.inanın size o anki halimi tarif edemem neye uğradığımı şaşırdım benim burda ne işim var dedim ya.bu şekilde para kazanacaksam....iğrendim,kendime yakıştıramadım öyle bi durumu.etkisinden hala kurtulmuş değilim.çıkıp gittim ordan.ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN kurtuldum o iğrenç yerden.ama vardır bundada bi hayır dedim her zamanki gibi.işte böyle kötü bi anıydı ama paylaşayım dedim.
SELAM VE DUA İLE...

ahnef

Kayıtlı Kullanıcı
o kadar çok anım varki evi yakmakla hangisini anlatsam?yazın kursa gidiyoduk ablamla annem kursa götürmemiz için kurabiye yapmıştı .kurabiyeleri fırına koydu.sonrada biyere gidicekti bana fırını kapat demişti bende annemi dinlemedim ne dediğini duymadım tamam deyip geçiştirdim.. snra ablamla televizyon izlemeye dalmışız küçük kardeşimde mutfağa girmek için ağlıyo daha küçük olduu için kapıya boyu yetmiyodu sonra ablam bi kalktı mutfağa bir girdi her yer dumanlar içinde ... sonra annem eve geldi fırının işi bitmişti...:(kurabiyelerimizin rengide kömür olmuştu:( çok korkmuştum.ve bunun gibi bi kaç kere daha yangın çıkarmıştım:)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Amaaan napmışsın tuba kardeşim.ALLAH korumuş valla dikkatli olsana kız.daha varsa yaz okumuk zevkli oluyo.ALLAHA EMANETSİN.SELAM VE DUA İLE...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Var Tabii Hemde O Kadar Cok Ki
Yillar Once Buranin Meşhur Kemeralti çarşisina Gittik Annemle
Züccaciyede Cok Guzel şeyler Gorduk Icimiz Giti
Almasina Alcaz Ama Goturmesi Mesele Ki Kirilacak şeyler
Herneyse
Adam Biz Birakiriz Dedi Hanim Abla
Bizde Aldik Aldik
Adam Dedi Ki
Köşede Bekleyin
Bizde Annemle Köşede Bekliyoz
Ne Gelen Var Ne Giden Azcik Da Soylendik Kandirildik Mi Diye
Neyse Sonra Luks Bir Araba Geldi Baktik O Adam Annemle Bindik
Ben Az Kalsin Mağazanin Sahibi Bizi Kandirdi Sanmiştik Dedik
Cunku Cok Bekledik
Adam Yok Hanmabla Kandirmaz
Annem Evladim Belli Olmaz O Dede
Adam Mağazanin Sahibi Benim Dedi:k:k

ahnef

Kayıtlı Kullanıcı
valla ablamla ben bole daha çoook yaktık evi:)bi keresindede annem pazara gitmişti ablamda tutturdu kurabiye yapcam diye.bnde dışardaydım sonra beni çağırıp yumurta almamı soledi bnde oyun oynuyodum alamam dedim sonra küçük kardeşimi yollayıp yumurta aldırmış. kurabiyeleride tavada pişirmei düşünüyo:) nasıl olcaksa snra tayava yağ dökmüş bakmış fazla yağın hepsini boşaltmış lavaboya. tabi tavada yağsız kaldı sonrayapmış kurabiyeleri atmış tavaya pişsinler diye:) sen onları bırak içeri git içerdede babanemin kaynanası var (rahmetli) o uyuyodu.sonra bi bakmış mutfakyine duman.sonra bni ççağırdı oda spreyi almış sanki kokuyu götürcek:)sıkıyo.sonr yandaki teyze geldi ayga kapattı zaten sonrada annem geldi..çok tevbe etttik bişi yapmamaya ama hala devam ediyoruzz

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.Arkadaşlar güzel yazmışsınız aman tuba sende hep yakmadan gidiyosun ya.gülnisa abla ona benzer bi olay bende yaşamıştım insan kötü oluyo ya.neyse eee arkadaşlar yokmu anılarınız sizin ya.YARADANA EMANETSİNİZ.SELAM VE DUA İLE..

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm arkadaşlar ya yokmu anılarınız e yazın hadi.aaaa erkakler askerlik anılarını yazabılır mesela komik olur..ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN...SELAM VE DUA İLE...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Bende Size şu Animi Anlatayim. Bir Gün Evde Otururken Dayim Cikageldi Annemin Yeni Aldiği Altin Setini Görünce Cok Beğendi Hayirli Olsun Dedi Bende Dedimki Yok Ya Dayi Bu Sahte Annem Düğünlerde Falan Takmak Için Ucuzluktan Almiş Dedim . Inandi Evet Haklisin Yegen Dedi Annen Zaten Bu Kadar Pahali Bir şeyi Nasil Alacak Ki Ama Yinede Cok Güzelmiş Dedi. Arkasindan Küçük Dayim Içeri Girdi Oda Hayirli Olsun Dedi. Büyük Dayimda Ona Dönerek Ne Kadar Cahilsin Daha Gercekle Sahteyi Ayirt Edemiyorsun Bu Sahte Daha Cok Ekmek Yemen Gerek Falan Diye Dalga Gecti Küçük Dayimda Abi Bence Sen Cok Ekmek Yemen Lazim Bu Gercekten Altin Diyince Dayim Bana Ters Ters Bakti Ve Bağayi Güldük Yani.... Dayim şimdi Ne Zaman Bu Altin Mi Desem Bana Bakip Güler.....

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Benim o kadar çok var ki... Çoğunu anlatmak istiyorum ama şundan başlayayım:

Öncelikle ben asansöre binemiyordum, kalmaktan korkuyordum. 2 sene önce yeni bir eve taşınmıştık nasıl olduysa asansöre binmeye başladım. Asansörün görünümü çok korkunçtu, herkes tırsıyordu ama ben hiç korkmuyordum. Bir gün annem havluyu düşürmüş balkondan, annemi ilk önce dinlemedim, sonra gidecektim. O sırada öyle bir yağmur başladı ki. Ama acayip bir görseniz evinizden dışarı çıkmak istemezsiniz. Neyse sanki banyodan çıkmış gibiyim bende. Eve geldim, asansöre bindim. Sonra farkettim ki bu şiddetli yağmurda kesinlikle elektrikler kesilecekti, başladım dualar okumaya. Kapıyı öyle bir hızlı açtım ki kırılabilirdi. Neyse tam asansör kapısını kapattığımda elektrikler kesildi. Tesadüfün yeri yoktur ya, inanıyorum ki bu da tesadüfen değildi... :)

Böylece asansörden biraz daha korkuyorum yani :D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt