Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

vaktinizi nasıl değerlendiriyorsunuz? (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar işinizin olmadığı vakitlerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz ?

şimdi boş boş otururken aklıma geldi..... aslında tam olarak boş oturmuyorum ...ilk önce ben söyleyeyim işimin olmadığı vakitlerde Kuranı Kerim meali okuyorum ... bilmediklerimi öğreniyorum en azından .. ama sürekli okumak nasip olmuyor ....sizler neler yaparsınız?

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam hoşgeldin deme fırsatım olmamıştı hoşgeldin inşaallah

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
aleykume selam ders çalışırım ilahi dinlerim şiir yazmaya çalışırım allaha emanet olun

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam Ayşe kardeşim Ben muhasebeciyim çalışıyorum Ayrıca üniversite öğrencisiyim hem iş okul derken fazla vaktim kalmıyo tabiki ibadetlerimi öncelikli olarak yapıyorum yolculuk sıralarında Bazı tesbihatları Okuyorum içimden :) inan hiç boş vaktim olmuyo :D Allaha emanet ol selam ve dua ile kal inşallah

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun hepinizden ;;)

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
S.a...

Bu Soru Yillardir Karşima çikiyor..

Ben De Hep Ayni Cevabi Veriyorum..

Uyuyorum...

Selametle..

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
bos vaktim olmaz pek ama bulursam uyumak yada dinlenmekle geçiriyorum selam ve dua ile..

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ben sadece merak ettiğim şey insanlar dünyavi işleri olmadığı vakitlerde Allah için neler yapıyorlar? yani ne kitabı okuyorsunuz neler dinliyorsunuz onları merak ettim ...yoksa banane elalem ne yapıyorsa yapsın :evet

yani bana şu kitabı okuyorum yada şunu dinliyorum diyen arkadaşlarımı bekliyorum ... uyuyan arkadaşlarda Allah rahatlık versin :H

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
Elhamdülillah iki çocuk , okul , ev hanımlığı ,kulluk vazifesini yapmaya çalışma derkeeeeen

boş vakitlerimde başımı kaşıyorum :K :H

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
sa kardeşim nasıl desemki benim boş vaktim hiç yok çünkü öyle bir kavram bende yok boşluk hiç düşünmedim şu ana kadar çünkü rabbim bizleri boş vakit için yaratmadı her vaktin bir şekilde değerlendirilmesi ve planlanması gerekir.işte o yapıldıkça o sorun ortadan kalkar selametle kardeşim...........

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim boş vaktimde dua etmekle meşgulüm aldığım duaların bir an önce bitmesi için uğraşıyorum.Bir yıldır sosyal bağım çevreyle kalmadı genelde evde olduğum için çoğunluğu ibadetle geçiriyorum bu sene sınava girmek istiyorum inanırmısınız ders katabının bir sayfasını açıp okumuş değilim nedense.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bizleri hidayete erdirsin Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar cennetinden hepimize bir köşk nasip etsin.Ayrıca boş vakitlerimde yeğenlerimlede uğraşıyorum.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
En son üç tane dini kitap okudum ama şu anda isimleri yanmda değil ayrıca dua kitaplarım var sürekli hergün onları okuyorum alışkın olduğum için okumadığım zaman boşluk oluyor.

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Bu Siteye Gelmedene önce Boş Zamanlarimi Pek Bu Yolda Harcamiyordum Kimse Yanliş Anlamasin Utanarak Ve üzülerek Söylüyorum Hiç Ibadet Etmiyordum Demiyorum Ama Burdaki Kadar Tesbihat, Cüz, Selavat Okumuyordum Iyiki Burdayim Hayirli Akşamlar:a

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
BOŞ VAKITLERIMI EN IYI ŞEKILDE DEĞERLENDIRMEYE CALIŞIYORUM
OKUL GUNUMU ALIYOR AKŞAM EV IŞI IBADET DERKENBURAYA GIRIYORUM BILMEDIKLERIMI ÖĞRENMEK ICIN
KITAP OKUYORUM HERŞEYDEN AMA ILMIHALDEN HADISLERE BAKIYORUM TEFSIRLERE
ONUN HARICINDE KENDIMCE YAZI VE HIKAYE YAZIYORUM
DERKEN BU KADAR ARKADAŞIM ALLAHA EMANET OL

DAĞLARKIZI

Kayıtlı Kullanıcı
O Nasilbir şey Boş Vakit...hiç Nasip Olmadi..siteye Girerken Bile Ayakta Hizli Hizli Gözatiyorum..iş Küçük çocuklar Sonra Eve Gel Yemek Namaz Kazalar Derken Uyku Vaktim Bile Kisaliyor

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
valla rkadaşım sana yemin olsun 1 dk bile boş vaktim yok bak sana benimle ilgili günlük yapılacak işlerim diye bir tablo yaptım bakta ne haldeyim anla cok yoruluyorum ama rabbim işallah kabul eder yaptıklarımızı.........

SAATLER YAPILACAKLAR
04.56-06.17 SABAH NAMAZI
06.17-07.20 İŞE HAZIRLIK KAHVALTI VE ZEYNEBİN KREŞE HAZIRLANMASI
07.20-08.00 ZEYNEB KREŞE BIRAKILACAK
08.00 İŞE BAŞLAMA
08.00-12.00 İŞTEYİM ÇALIŞIYORUM
12.00-13.00 ÖĞLEN YEMĞİ (ÖGLEN İKİNDİ NAMAZ VAKTİ) 1GÜNLÜK KAZA NAMAZI KILMA VAKTİ
13.00-15.00 KİTAP OKUMA VAKTİ
( İŞ OLMADIĞI ZAMANLARDA)
15.00-15.45 RADYO DİNLEME: PROF. DR. MAHMUT ESAT ÇOŞAN HOCAEFENDİ HADİSLER DERYASI (SOHBET)
15.45-17.00 MESAİ BİTİMİ İŞ KONTROLLERİ
17.00-17.30 ZEYNEPLE EVE DÖNÜŞ VAKTİ
17.30-18.00 AKŞAM NAMAZI KILINACAK
18.00-19.00 AKŞAM YEMEGİ HAZIRLANACAK
19.00-20.00 ZEYNEPLE İLGİLENECEK TV İZLEME (HABERLER)
20.00-20.30 YATSI NAMAZI KILINACAK
20.30-21.00 YASİNİN (EŞİM) GELİŞ SAATİNE GÖRE YEMEK YENİLECEK
21.00-21.30 CAMAŞIR VE BULAŞIK VARSA MAKİNALARI ÇALIŞTIRILACAK
21.30-21.45 ZEYNEBİ YATAKTA UYUTMA VAKTİ
21.45-23.00 YASİNLE SOHBET VAKTİ
23.00-00.45 HERKEZ UYUDUKTAN SONRA: TEHECCÜT (GECE NAMAZI) KAZA NAMAZI ,KURAN OKUMA TESBİHAT VAKTİ
00.45-04.45 BU 4 SAAT İÇİNDE ZEYNEP SENİ UYUTURSA SANA İYİ GECELER
UYU ARTIK 
NAMAZ UYKUDAN HAYIRLIDIR.

01.03.2008 MART AYI PROGRAMI

TÜRKAN NUR

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt