Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Vah Vahhh!!!!! (1 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim.
Leyla ile meçnun hikayesini hepimiz duymuşuzdur.Şimdi ben sizlere leyla ile ,o devrin sultanı arasında geçen ibretlik bir konuşmayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Leyla ile meçnunun aşkı dillere destan olur.Meçnun gerçek manada ilahi aşkla yanmaktadır.fakat herkez bunu anlayamamaktadır.O devrin sultanıda meçnunun halini duyar ve.
-Bu nasıl bir güzel kızdır ki,onu gören kişiler ona hayran kalıyor,kendini çöllere vuruyor.Tez bu kızı buraya getirin.der
Leylanın yaşadıgı yere asker gönderilir.Bir zaman sonra Leyla sultanın huzuruna çıkarılır.Leylayı gören sultan hayretler içinde kalır.çünkü leyla bahsedildigi gibi güzel degil,tam tersine çirkin biridir.Sultan Leylaya bakıp şöyle der.
-Vah Vahhh! kızım pekte çirkinmişsin,o çocuk senin içinmi çöllere düştü.senin aşkınlamı yanıp kavruldu.
Leyla,kendine yakışır bir agır başlılıkla sultana bakar ve o tarihe geçen sözleri şöyle söyler.
-SULTANIM,EGER SİZ MEÇNUNUN BANA BAKTIGI GÖZ İLE BAKSAYDINIZ,İNANIN SİZ ONDAN DAHA BETER OLURDUNUZ.

ALLAH bakıpta görenlerden eylesin.AMİN. SELAMETLE.

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.paylaşımınız güzeldi.herkes olaylara ve de kişilere kendi penceresinden bakıyor.doğrusu iç güzellik.gerisi geçici.Allah a emanet olun

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.paylaşımınız güzeldi.herkes olaylara ve de kişilere kendi penceresinden bakıyor.doğrusu iç güzellik.gerisi geçici.Allah a emanet olun

Aleyküm selam kardeşim.haklısınız,kişiler olaylara kendi penceresinden baktıgı içinbazen olayın özünü göremiyor olabiliyorlar.sizde ALLAHA emanet olunuz.

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ABİM. PAYLAŞIM İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.
LEYLA İLE MECNUNUN HİKAYESİNİ ÇOK DUYMUŞUZDUR ; AMA OLAYIN BU YÖNÜNE HİÇ DEĞİNİLMİYOR. SELAM VE DUA İLE KALIN....

iklim.ela

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. RABBİM GÖRÜNMEYEN GÜZELLİKLERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN. HERKEZİN GÖRÜŞÜ FARKLI BEN GÜZEL DERİM SEN ÇİRKİN DERSİN.SEN GÜZEL DERSİN BEN ÇİRKİN ONUN İÇİN RABBİM HERKEZE İÇ GÜZELLİKLERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN.ALLAHA EMANET OLUN...
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr

eyüp1

Kayıtlı Kullanıcı
s.a güzel bir konuya değinmişsiniz fakat leyla çok güzeldi güzelliğinden dolayı mecnun ona ulaşamadı çok olaylar geçti başlarından bu anlattığın olay ferhat ile şirin hikayesinden
ferhata soruyorlar bu çirkin kız içinmi dağları deldin
ferhatın cevabı: onu benim gözümle görseniz cihanı delerdiniz cevabını veriyor.
beşeri bir aşk değildir bu aşklar yaradana olan aşk sevgilinin gözünde mevlanın güzelliğini görüyorlar, mevlaya olan aşklarından yaptıklarının hepsi

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ABİM. PAYLAŞIM İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.
LEYLA İLE MECNUNUN HİKAYESİNİ ÇOK DUYMUŞUZDUR ; AMA OLAYIN BU YÖNÜNE HİÇ DEĞİNİLMİYOR. SELAM VE DUA İLE KALIN....

aleyküm selam güzel kardeşim.
aslında bizler hep bize anlatılanlarla kalıyoruz.o olayların başka boyutlarını duyunca haliyle şaşırıyoruz.bende bu olayın bu yönünü duyunca aynen senin gibi hayretler içinde kalmıştım.demekki anlatılanların ötesinde bilinmesi gereken çok şeyler varmış.bu sayede bende bunu ögrendim.selametle kal güzel kardeşim

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. RABBİM GÖRÜNMEYEN GÜZELLİKLERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN. HERKEZİN GÖRÜŞÜ FARKLI BEN GÜZEL DERİM SEN ÇİRKİN DERSİN.SEN GÜZEL DERSİN BEN ÇİRKİN ONUN İÇİN RABBİM HERKEZE İÇ GÜZELLİKLERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN.ALLAHA EMANET OLUN...
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr

aleyküm selam güzel kardeşim.
RABBİM GÖRÜNMEYEN GÜZELLİKLERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN. sözü ne güzel bir söz.bu söze sadece AMİN,AMİN,AMİN. denir.
ALLAHA emanet ol güzel kardeşim.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin kasım hadi kardeş allah razı olsun a.e.o

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a güzel bir konuya değinmişsiniz fakat leyla çok güzeldi güzelliğinden dolayı mecnun ona ulaşamadı çok olaylar geçti başlarından bu anlattığın olay ferhat ile şirin hikayesinden
ferhata soruyorlar bu çirkin kız içinmi dağları deldin
ferhatın cevabı: onu benim gözümle görseniz cihanı delerdiniz cevabını veriyor.
beşeri bir aşk değildir bu aşklar yaradana olan aşk sevgilinin gözünde mevlanın güzelliğini görüyorlar, mevlaya olan aşklarından yaptıklarının hepsi

aleyküm selam eyüp kardeşim.
belki senin dedigin gibi bu olay ferhat ile şirin arasında olmuş olabilir.ama ben leyla ile meçnun diye biliyorum.ama önemli olan o veya bu degilde,anlatılmak istenen o olaydaki kıssadır.
seninde dedigin gibi BEŞERİ BİR AŞK DEGİLDİR,BU AŞKLAR YARADANA OLAN AŞKTIR.
RABBİM bizlere o gözle bakmayı ve görmeyi nasip etsin.selametle

eyüp1

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam eyüp kardeşim.
belki senin dedigin gibi bu olay ferhat ile şirin arasında olmuş olabilir.ama ben leyla ile meçnun diye biliyorum.ama önemli olan o veya bu degilde,anlatılmak istenen o olaydaki kıssadır.
seninde dedigin gibi BEŞERİ BİR AŞK DEGİLDİR,BU AŞKLAR YARADANA OLAN AŞKTIR.
RABBİM bizlere o gözle bakmayı ve görmeyi nasip etsin.selametle

amin cümlemize yaradan aşkı nasip olsun inşallah selametle.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
VeAleykumselam abim güzeldi Allah razı olsun.A.E.O

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
inşaalah hepimiz ALLAH aşkı ile yanalardan oluruz.ve her geçen gün rabbimize ve efendimiz(a.s.v)'e olan aşkımız artar.AMİNB)B)B)

orhan abi

Kayıtlı Kullanıcı
vah! vahh!

vah! vahh!

Selamün aleyküm
Yüce Rabbim bütün insanlara Allahın yaratmış olduğu nimetlere
İpret nazarıyla bakmak nasip etsin

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
RABBİM GÖRÜNMEYEN GÜZELLİKLERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN. sözü ne güzel bir söz.bu söze sadece AMİN,AMİN,AMİN. denir.

Allah ebeden razı olsun...selametle

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kasım abim senden zikir kampanyasına öncülük etmeni istiyorum büyüğümüz olarak.A.E.O

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı

Allah ebeden razı olsun...selametle

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
ALLAH senden de razı olsun.amin.
ya avarttaki çocukgu görünce yanaklarını ısırasım geliyor.senin neyin oluyor. selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt