Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

vaaz veren cocuk (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM :A:A

[FLASH]http://www.youtube.com/v/O3NjflWAq6g&hl=en[/FLASH]

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a böyle bir çocuk yetiştiren anneyi,babayı merak ettim.ALLAH bana da nasip etsin...

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar Abi emeğine yüreğine sağlık RABBİM razı olsun.... o ağladı ben ağladım... o gözyaşlarını yaratana seni ayratana kurban olayım İlmin sahibi olan ALLAHIN ilmini ve amelini son nefese kadar daim kılsın... geçen çocukluğuma yandım geçen yıllarıma yandım şu zamanın aldırmazlığına kayıtsızlığına edepsizliğine boşvermişliğine imansızlığına sevgisizliğine yandım.......

LUTFUNDA HOŞ KAHRINDA
NARINDA HOŞ NURUNDA
SENDEN GELEN HERŞEYE AMENNÂ VE SADDEKNÂ

SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s.a böyle bir çocuk yetiştiren anneyi,babayı merak ettim.ALLAH bana da nasip etsin...

A.S. KARDEŞİM EVET O ANNE VE BABANIN ELİNİ ÖPMEK GEREK DEMİ İNŞALLAH KARDEŞİM İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu
maşallah...barekallah..
Rabbimiz iman gücümüzü arttırsın inşallah
paylaşım için :T
SELAM VE BAKİ DUALARIMLA..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar Abi emeğine yüreğine sağlık RABBİM razı olsun.... o ağladı ben ağladım... o gözyaşlarını yaratana seni ayratana kurban olayım İlmin sahibi olan ALLAHIN ilmini ve amelini son nefese kadar daim kılsın... geçen çocukluğuma yandım geçen yıllarıma yandım şu zamanın aldırmazlığına kayıtsızlığına edepsizliğine boşvermişliğine imansızlığına sevgisizliğine yandım.......

LUTFUNDA HOŞ KAHRINDA
NARINDA HOŞ NURUNDA
SENDEN GELEN HERŞEYE AMENNÂ VE SADDEKNÂ

SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAYIRLI AKŞAMLAR ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN AMİN AMİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN KARDEŞİM

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu
maşallah...barekallah..
Rabbimiz iman gücümüzü arttırsın inşallah
paylaşım için :T
SELAM VE BAKİ DUALARIMLA..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM NERELERDESİNİZ İNAN COK MERAK ETTİM BU ARALAR GÖREMİYORUZ SİZLERİ VE O GÜZEL YORUMLARINIZI İNŞALLAH İYİ SİNİZDİR ALLAH RAZI OLSUN HAYIRLI AKŞAMLAR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN KARDEŞİM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt