Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Uzun ömürlü pil (1 Kullanıcı)

BaFrALı AhMeT

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ahmetcy.tr.gg
Panasonic, Evolta isimli piliyle 'en uzun ömürlü pil' ünvanını ele geçirdi.

panasonic-evolta.jpg

Panasonic, halk arasında kalem pil olarak bilinen AA alkalin pillere eklediği Evolta adlı yeni pili ile en uzun ömürlü pil rekorunu ele geçirdi. Panasonic, en uzun süreli dayanana AA alkali pil kategorisinde Guiness Rekorlar Kitabına giren Evolta adındaki yeni pilini tanıttı.

Panasonic, yeni pilin ömrünün, pazarda bulunan uzun ömürlü olarak bilinen pillerden yüzde 20 daha fazla olduğunu iddia ediyor. Nisan ayında Japonya'da satışına başlanacak olan Evolta pillerin, diğer pazarlara ise yıl sonuna doğru girmesi planlanıyor.

YMMM

Kayıtlı Kullanıcı
Umarım en kısa zamanda türkiye ye gelir bu zamanda artık nadir kullanılıyor ama genelde zaten oyuncaklarda saat lerde falan kullanılıyor artık usb çıkışlı şarj aletleri kullanılması yaygınlaştı zaten

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Panasonic kesilikle kaliteli bir pil. Şarjlı pili var bende 7 yıldır kullanıyorum.

Kodak kullanmamanızı öneririm.

torressa

Kayıtlı Kullanıcı
ben panasonic i kalitesiz diye bilirdim pek yaygınlaşamamış çünkü genelde 25 krş lik pilleri olur ya halk arasında ondan bana kalitesiz gibi geliyor ama senin almış olduğun şarjlı pil kaliteli olsa gerek 7 yıldır kullandığına göre tebrik ederim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt