Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Uzun Bir Aradan Sonraaaa... (1 Kullanıcı)

ozlem_37

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm.Arkadaşlar nasılsınız okul dolayısıyla buraya bayağı ara verdim.Neler yaptınız inş. çok şey kaçırmadım.Ben diyorum ki aramızda bir kampanya başlatalım.Sadece bize özel olsun.Mesela Rabbimizin 99 ismini ezberlemek ezberleyen yazsın böylece hem güzel bir işe de imza atmış oluruz ne dersiniz??? Sizinde fikirlerinize açığım selametle:H:H:H:H

serkan390

Kayıtlı Kullanıcı
bilmem bi şaka yapayım dedim hepsi bu... sonuçta Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimiz de sakayı severmiş

serkan390

Kayıtlı Kullanıcı
yasasın yasasın yasasın belkide sevap kazanmısımdır inşallah birini sevindirdim oleeeeyyyyyyyy

serkan390

Kayıtlı Kullanıcı
aksamınız hayırlı olsun ama yine de bence bu kadar çabuk karar verip de hiddetlenmeyin

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Hiddetlenmedimki.o Nerden çikti.öylemi Yasittim.kusura Bakam öyle Anladiysan özür Diliyorum.hayrili Kşamlar Bu Arada

ozlem_37

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm sevindim forumuma ilgi gösterildiğine selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt