ddeemmeett
Kayıtlı Kullanıcı
üzülüyrum çünkü insanların cahilliğinemi diyeyim anlayışsızlığınamı diyayim bilemiyorum..
arkadaşlar ben arapça kursuna gidiyorum.arapça öğrenmek için.dil için değil
rabbimin kelamını öğrenmek için.
çevremde okadar zavallı insanlar varki onlarla tartışaya girmek bile istemiyorum.kursa başladığımdan beri bana sorulan başlıca saçma sorular ve yorumlar şunlar.
1.neden ingilizce kursuna gitmiyorsun ing daha geçerli bi dil,
2.neden arapların dilini öğreniyorsunki.
3.hacıya gidersen araplarla daha kolay iletişim sağlamak içinmi
4.allah cc her dilden anlıyor
5.öğrencek dilmi kalmadı........
daha neler ve neler ya bu insanların aklı mantığı nasıl anlamıyorum.ellbet rabbim beni ve tüm insanları anlıyor.ama rabbimin yolladığı kuranı kerimi öğrenmek onu anlamak okumak nasıl bir zevk tarif edemiyorum...rabbim herkese hidayet nasip etsin.bazen okadar çok üzülüyorumki anlatamam helede bu saçma yorumları yakınlarımdan biri söyleyince maf oluyorum..
arkadaşlar ben arapça kursuna gidiyorum.arapça öğrenmek için.dil için değil
rabbimin kelamını öğrenmek için.
çevremde okadar zavallı insanlar varki onlarla tartışaya girmek bile istemiyorum.kursa başladığımdan beri bana sorulan başlıca saçma sorular ve yorumlar şunlar.
1.neden ingilizce kursuna gitmiyorsun ing daha geçerli bi dil,
2.neden arapların dilini öğreniyorsunki.
3.hacıya gidersen araplarla daha kolay iletişim sağlamak içinmi
4.allah cc her dilden anlıyor
5.öğrencek dilmi kalmadı........
daha neler ve neler ya bu insanların aklı mantığı nasıl anlamıyorum.ellbet rabbim beni ve tüm insanları anlıyor.ama rabbimin yolladığı kuranı kerimi öğrenmek onu anlamak okumak nasıl bir zevk tarif edemiyorum...rabbim herkese hidayet nasip etsin.bazen okadar çok üzülüyorumki anlatamam helede bu saçma yorumları yakınlarımdan biri söyleyince maf oluyorum..