Selamün aleyküm kardeşlerim RABBİM mubarek Ramazanı cümlemize hayırlı etsin.İnanın Ramazan girmeden iki yada üç gün önce içimde tarifsiz bir coşku vardı o kadar hayal kurmuştumki bu sene çook iyi değerlendirecektim kandilleri Ramazanın her bir gecesini teravihi hiç kaçırmıycam fırsat buldukça kuran okuycam daha neler neler.gelin görünki üstümde bir ağırlık gündüzleri masamda uyukluyorum akşamları daha iftar sofrasını toplayamadan.Neredeyse mubarek günler yarı oldu her sabah farklı düşünüp karar veriyorum akşama uyurken buluyorum kendimi ve kendi kendime teravihe gitmemek yada yatsıyı kılmamak için uydurduğum bahaneler o kadar komikki lütfen bi yardım edin .Bu ağırlıktan kurtulup silkelenmek için içimde fısıl fısıl konuşan bu abuk sabuk bahaneleri susturmak için tavsiye edeceğiniz bir dua varmı gerçekten çok üzülüyorum zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum ve yaptığım hiç birşeyden tat alamıyorum oysa bu ay manevi tatların doruğa ulaştığı ruhlarımızı doyuran tedavi eden aydı hızlandırılmış film gibi geçiyor sanki hiç bişi anlamadan.
ALLAH yar ve yardımcımız olsun selametle kalın.
ALLAH yar ve yardımcımız olsun selametle kalın.