Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

uyuyamıyorum.... (1 Kullanıcı)

ozangazi

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle herkese selam ederim. arkadaşlar benim hakikaten canımı sıkan huzurumu bozan bir derdim var. sıkıntım rüyalarım ve duyduğum seslerle ilgili. rüyalarımı anlatmaya başlasam inanın bana ne bu sayfa yeter nede inanç sınırınız. sınırdan kastım anlattıklarıma inanma sınırınızdır. sevgili arkadaşlarım; ben yaklaşık olarak 2 3 aydır her gece davul sesi duyuyorum. uykumu bölüyor bu ses ve uyandığımda da devam ediyor. taaki sabah ezanına kadar. ancak ozaman uyuyabiliyorum. uyku düzenip mahvoldu. Bazen kalkıp sesi bulmak için dışarı çıkmak istiyorum ama tedirgin oluyorum. kulak çınlaması olarak bir şikayetim de yok. doktora da gittim. eşim bu sesleri duymuyor. komşumarlım duymuyor, kimse duymuyor. Bu bana hakikaten büyük bir sıkındı veriyor. tüm duaları okuyorum ama ses gitmiyor. Bana lütfen yardımcı olunuz, en azından fikirlerinizi paylaşınız. Musibet midir hayır mıdır çözemedim.

_YUSUF_

Yönetici
AleykümSelam
Değerli kardeşim
Bir tefsir kitabından En'am ve Araf suresinin ve tefsirlerini okuyun.Bu 20-30 gün sürer.Hiçbirşeyiniz kalmaz Allah'u tealanın izni ile.
Sonra banada son durumunuzu hatırlatın.
Hayırlı akşamlar

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Kendinizi sıkıntıya atmayın çok düşünmeyin :)
Ben matematikten 05 almıştım 2. yazılıya o kadar kafa taktımki uyuyamadım rüyalarıma girdim birşeykere kafa mı takıyorsunuz ...
tabi mat 3 düştü :D

ALLAH c.c
yardımcın olsun kardeşim.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Bu dert bende de vardı bende değişik sesler duyuyordum ve uyuyamıyordum. Bunun bir çok sebebi var
başta sıkıntılı günler geçiriyorsanız, piskolojik sorunlarınız varsa ki bunlar değil diyorsanız benim başıma gelen olayla bir ise ki oda Rabbimin yarattı grünmeyen varlıklar yüzündendir iyi birinden yardım almanızı tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt