Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Uyuyamayan Kimsenin Okuyacağı Dua (1 Kullanıcı)

dorinx1

Kayıtlı Kullanıcı
dikkatimi çekmişti bu duayı paylaşmadan böle bir yazı ekliyeyim dedim ahmet mahmut ünlü hoca (cübbeli ahmet ) uyuyamayan kişi doktora gideceğine diyebildiği kadar ALLAH desin hemen uyur çünkü şeytan sevap yazdırmaktansa uyutmayı düşünürmüş şöle bir düşündüğümüzde gerçekten doğru kim hangimiz kafasında hiç birşey olmadn uyuyo veya namaz kılıyo kesin bişiler düşünüyoruz ALLAH hepimizi affetsin

Uyuyamayan Kimsenin Okuyacağı Dua

"Allahumme ğarati'n-nücûmü ve hedeetil uyûnu, ve ente Hayyün Kayyûmün lâ-te'hüzüke sinetün ve lâ nevmün, yâ Hayyü yâ Kayyûmü ehdi leyli ve enim ayni." (11)

(Allah'ım, yıldızlar söndü, gözler kapandı. Sen ise hayat sahibi, daima duran ve tutansın. Seni ne bir uyuklama tutabilir, ne de bir uyku. Ey Hay olan Allah'ım, Kayyûm olan Allah'ım, gecemi rahat kıl gözlerimi kapatıver.)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
dikkatimi çekmişti bu duayı paylaşmadan böle bir yazı ekliyeyim dedim ahmet mahmut ünlü hoca (cübbeli ahmet ) uyuyamayan kişi doktora gideceğine diyebildiği kadar ALLAH desin hemen uyur çünkü şeytan sevap yazdırmaktansa uyutmayı düşünürmüş şöle bir düşündüğümüzde gerçekten doğru kim hangimiz kafasında hiç birşey olmadn uyuyo veya namaz kılıyo kesin bişiler düşünüyoruz ALLAH hepimizi affetsin

Uyuyamayan Kimsenin Okuyacağı Dua

"Allahumme ğarati'n-nücûmü ve hedeetil uyûnu, ve ente Hayyün Kayyûmün lâ-te'hüzüke sinetün ve lâ nevmün, yâ Hayyü yâ Kayyûmü ehdi leyli ve enim ayni." (11)

(Allah'ım, yıldızlar söndü, gözler kapandı. Sen ise hayat sahibi, daima duran ve tutansın. Seni ne bir uyuklama tutabilir, ne de bir uyku. Ey Hay olan Allah'ım, Kayyûm olan Allah'ım, gecemi rahat kıl gözlerimi kapatıver.)

ben okuyayım bari bunu dün dörtbuçuk saat uyudum. bugünde iki saat uykuyla duruyorum. gündüzde uyumuyorum. böyle bozuk bir uyku düzeni uykuya dalışta zorlanmam var en az yarım saat sonra uyuyabiliyorum. gerçi bu saatlerde uyanık olmak büyük nimet hamd olsun. Allah razı olsun kardeşim paylaşımın için.

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
EVET GECENLEDE BENDE UYUYAMIYRORDUM okudum kitaptan uykusu gelmeyenler için okunaca i dua vardı sonunda da nas ve felak surelerini okuyun diyordu yaptım ve 3 gecemiydi neydi güzelce uyudum.sonra uykum gidince tekrar okudum gene uyuyabildim oysa ondan önce gece 3 lerde bile uykum olmazdı.sonra nişanlım o da uyuyamıyormuş onada dedim bak bu duayı oku diye o da okumuş ve etkili bi dua imiş bende uyudum dedi.

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
çok uyumamak için bir çare var mi acaba :)

dorinx1

Kayıtlı Kullanıcı
çok uyumamak için tek çare nefsi yenmek bence gece 1 bile olsa yatmak 3 kalkıp namaz kılmak sabah namazına kalkmak herşey nefsi yenmekte ben inanıyorumki isteyen herkez yener nefsini

biyerde okumuştum çok dokundu bana bu söz

ayakları şişinceye kadar namaz kılan peygamberin gözleri şişinceye kadar uyuyan ümmetiyiz ALLAH bizleri affetsin

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
evet arkadaşım çok doğru bir söz Rabbim razı olsun :a15:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt