Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

UYUŞTURUCUYA "SAVAŞ" (1 Kullanıcı)

sedat altun

Kayıtlı Kullanıcı
ESRAR KULLANAN KİŞİLERDE GÖZLENEN ŞEYLER 1.HALSİZLİK 2. DALGINLIK 3.GÖZLERDE KANLANMA,KÜÇÜLME 4.YALNIZ KALMAK İSTEMEK 5.KONUŞMAK İSTEMEMEK 6.YALAN SÖYLEMEK 7.YEMEK VEYA SIVI TÜKETMESİ 8.EVE GEÇ GELMEK İÇİN BAHANELER UYDURMAK 9.ARKADAŞ AYIRIMI YAPMAK 10.UNUTKANLIK BUNLAR DAHA İLERLEYİNCE ARTIK VÜCUTA YETERLİ ZEHİR VEREMİYOR HALK DİLİNDE DENİLEN "EXTASY"UYARICI HAP BUNLARIN GENÇLER ARASINDA DEĞİŞİK İFADELERDE KULLANILIYOR. "EXTASY"PIT""ŞEKER""JETON""İLAÇ""DERMAN" GİBİ VS TABİRLER KULLANILIYOR.... "EXTASY"1.İNSANDA AŞIRI ENERJİ TÜKETME 2. SIVI TÜKETME AŞIRI 3.GÖZBEBEKLERİNDE BÜYÜME 4.YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEMEK HIZLI VE HAREKETLİ MÜZİKLER DİNLEMEK 5.KONUŞURKEN KEKELEMEK 6.AŞIRI TERLEMEK 7.UYKUSUZLUK 8.AŞIRI ZAYIFLAMA 9.SIKINTILI OLMASI İÇİNE KAPANIK OLMASI 10.YALNIZ KALMAK İSTEĞİ BUNLARDA İLERLEDİĞİNDE "EROİN""KOKAİN""TAŞ" BUNLARI ARTIK ANLAMAK İSTESENDE İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLUR " HIRSIZLIK" "ADAM ÖLDÜRME YARALAMA" "GASP" GİBİ OLAYLARA TEŞEBBÜS EDEREK MADDİ İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA ÇALIŞIRLAR ARTIK BUNUN TEDAVİSİ ANNE VE BABADAN GEÇMİŞ OLUR ONLARA DÜŞEN TEK GÖREV ONLARA SEVGİYLE YAKLAŞARAK ONLARLA BERABER YILMADAN MÜCADALE ETMEK. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.....

sedat altun

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALLAH SEVGİSİ

RE: ALLAH SEVGİSİ

ALLAH BÜTÜN ZENGİNLİĞİ GÜZELLİĞİ VERMİŞKEN ALLAHIN LUTUFLARINDA NEDEN ARAMIYORUZ NEDEN KENDİMİZİ ZEHİRLİYORUZ

gecem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: UYUŞTURUCUYA "SAVAŞ"

sedat altun yazdı:
ALLAH BÜTÜN ZENGİNLİĞİ GÜZELLİĞİ VERMİŞKEN ALLAHIN LUTUFLARINDA NEDEN ARAMIYORUZ NEDEN KENDİMİZİ ZEHİRLİYORUZ

yazını yeni gördüm abim.
rabbim bu savaşta bizleri kazan taraf eylesin .

*UYUŞTURUCUYLA SAVAŞIM VAR BENİM.

*UYUŞTURUCU BAGIMLILIGINI ASGARIYE İNDİRMEK BİZLERİN ELİNDE.

*LÜTFEN BİTSİN ARTIK DAHA NE KADAR KURBAN VERMEMİZ GEREKKİ DURSUN ARTIK.

*RABBİMİN EMANETİNE NİÇİN BÖYLE ŞEYLERLE ZEHİRLİYORUZ.

*"UMUDA SARIL,UMUDUM OL Kİ AYDINLIK GELEÇ OLSUN ,"

BENİM YAZIMDA GÖRMEYEN ARKADAŞLARIMA ASAGIDAKİ RESME IYI BAKMALARINI İSTİYORUM. UYUŞTURUCU ENÇEKTE EDİLMİŞ ÖRÜMCEGİN YAPTIĞI İLK AG VE SONRAKİNE İYI BAKIN.
DOGASINI NASIL ETKİLİYO....
DURSUN ARTIK BU ZEHIR BU BİZLERİN ELİNDE.
TEK DEGİLİZ SEDAT ABİ BANA ÇOK GÜZEL MEESAJLAR GELİYOR. ÇOGUNLUK OLUŞAÇAK ARTIK BUNDAN EMİNİM.

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

UYUŞTURUCUYA HAYIRRRRRRRRRR

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

sedat altun yazdı:
Selamun Aleyküm kardeşim.yürekten tebrik ediyorum seni.Allah razı olsun.ne güzel bu mücadeleyi veripte,mücadeleye davet etmek ne güzel bir erdemdir.sağoalsın kardeşim.Allah(CC) razı olsun..selam ve dua ile

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim bu akşam gördük uyuşturucunun bir acı yüzünü daha. Çocuk annesini babasını dövüyo hemde 16 yaşında: Rabbim bu türlü illetlerden kurtulup yoluna döndürsün ve bizleride yolunda sabit eylesin.

sedat altun

Kayıtlı Kullanıcı

guler yazdı:
Selamun Aleyküm kardeşim.yürekten tebrik ediyorum seni.Allah razı olsun.ne güzel bu mücadeleyi veripte,mücadeleye davet etmek ne güzel bir erdemdir.sağoalsın kardeşim.Allah(CC) razı olsun..selam ve dua ile[/b][/color]
A.S ABİ ÖNEMLİ OLAN ARKADAŞCA DOSTÇA BU KARDEŞLERİMİZİ KURTARMAK GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM BU MÜCADELEYİ HEP BERABER VERMEMİZ LAZIM BEN KURTULDUM DİĞER ARKADAŞLARIM KARDEŞLERİMİN KURTULMASI İÇİN ALLAHA DUA EDİYORUM KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUALARINIZI VE ELİNİZDEN GELENİ EKSİK ETMEYELİM ALLAH"U TEALA HEPİMİZDEN RAZI OLSUN

sedat altun

Kayıtlı Kullanıcı

S.A "GECEM"KARDEŞİM AMİN İNŞALLAH BİZ BU SAVAŞTE KAZANA TARAF OLACAĞIZ BUGÜN BAZI ARAŞTIRMALAR YAPTIM VE ŞU ANA KADAR BU AY SADECE YAPILAN BASKINLARDA 28 HANE BASILIP GEREKLİ UYŞTURUCULARI İMHA ETMİŞLER BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM TAKDİR ALLAHTAN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİMB)

sedat altun

Kayıtlı Kullanıcı

xtar yazdı:
Allah razı olsun kardeşim bu akşam gördük uyuşturucunun bir acı yüzünü daha. Çocuk annesini babasını dövüyo hemde 16 yaşında: Rabbim bu türlü illetlerden kurtulup yoluna döndürsün ve bizleride yolunda sabit eylesin.
S.A BİLİYORUM BU AKŞAM SEYRETTİM GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ AMA ELİMİZDEN GELENLERİ EKSİK ETMEYELİM ALLAHTAN DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM ANNE VE BABALARDAN SİZLERDEN TEK RİCAM EVLATLARINIZA İYİ DAVRANIN KIRICI OLMAYIN ÖZELLİKLE ARKADAŞ ÇEVRELERİNE ÇOK DİKKAT EDİN ÖZELLİKLE BU YAŞLARDA (16) (19) BU YAŞTA GENÇLERİMİZİ NEREYE ÇEKSELER ORAYA GİDİYORLAR ÖNEMLİ OLAN BUNLARI SATAN VE ALIŞTIRANLARI YOK ETMEMİZ LAZIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

sedat altun yazdı:
S.A "GECEM"KARDEŞİM AMİN İNŞALLAH BİZ BU SAVAŞTE KAZANA TARAF OLACAĞIZ BUGÜN BAZI ARAŞTIRMALAR YAPTIM VE ŞU ANA KADAR BU AY SADECE YAPILAN BASKINLARDA 28 HANE BASILIP GEREKLİ UYŞTURUCULARI İMHA ETMİŞLER BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM TAKDİR ALLAHTAN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİMB)
EWET O BASKINLAR .
AMA ONLAR SADECE ELE GECEN PİSLİKLER. BUGÜN SANA SORDUGUM MADDEYİ
CANI BOMBA OLANLARINDA ALDIGI GERÇEK. BU ÜRKÜTÜCÜ BİŞEY BİLE BİLE ÖLÜME GİTMEK.
BEYİNLERİNİ ADETA YOK OLMUŞ İNSANLAR .ZOOOOR ABİİ DİYECEK SÖÖÖÖ Z YOK Kİ BU PİSLİĞİ GENÇLERE BİZLERE ARKADAŞLARIMA YAKINLARIMA TÜM İNSANLIGA BULASTIRANLARIIN.......................RABBİM NASIL BİLİYORSA ÖÖÖYLE YAPSINNN

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

sedat altun yazdı:
guler yazdı:
Selamun Aleyküm kardeşim.yürekten tebrik ediyorum seni.Allah razı olsun.ne güzel bu mücadeleyi veripte,mücadeleye davet etmek ne güzel bir erdemdir.sağoalsın kardeşim.Allah(CC) razı olsun..selam ve dua ile[/b][/color]
A.S ABİ ÖNEMLİ OLAN ARKADAŞCA DOSTÇA BU KARDEŞLERİMİZİ KURTARMAK GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM BU MÜCADELEYİ HEP BERABER VERMEMİZ LAZIM BEN KURTULDUM DİĞER ARKADAŞLARIM KARDEŞLERİMİN KURTULMASI İÇİN ALLAHA DUA EDİYORUM KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUALARINIZI VE ELİNİZDEN GELENİ EKSİK ETMEYELİM ALLAH"U TEALA HEPİMİZDEN RAZI OLSUN
S.A YA NE HİKMETTİR SON ZAMANLAR HERKES ABİ DİYE HİTAP ETMEYE BAŞLADI :)

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

guler yazdı:
sedat altun yazdı:
guler yazdı:
S.A YA NE HİKMETTİR SON ZAMANLAR HERKES ABİ DİYE HİTAP ETMEYE BAŞLADI :)
YALIŞ BİR DAVRANIŞ DEGİLKİ.EWET BENDE KULLANMAYI SEVMIYORUM AMA OLYOOOO.

El-Cebbar

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH yardımcınız olsun dua larımız sizinle.inş. illet ten kurtulur tüm gençlerimiz

funda/38

Kayıtlı Kullanıcı
herkese hayırlı geceler benimde bir arkadasım bu illete bulastı 3 yıldan beri kullanıyomuş ama ben yeni öğrendim ve yardımcı olmak istiyorum bunun için arastırmalar yaptım ama tek basıma ne kadar altından kalkabilirim bilemiyorum en yakın arkadasının bile yardımını kabul etmiyo sadece bana güveniyo ailesininde duymasını istemiyo bana bir yol gösteririseniz çok sevinirim bunun için nerelere basvurabilirim bunu kimseye duyurmadan ikimiz kurtulabilirmiyiz çok çaresizim lütfen yardım edin ve dualarınızı esirgemeyin..geceleri artık uyuyamıyorum düşünüyorum onun için dualar ediyorum ama içim hala rahat değil bi yol gösterin nolurr:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt