Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Uyumak daha iyi (1 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Zalim hükümdar, salih bir zata sordu: - İbadetlerden hangisi üstündür? Bana tavsiyeniz nedir? Salih zat dedi ki: - Uykuyu tavsiye ederim. Bir an olsun halkı incitmeyesin! Halk rahat etsin. Senin uyuman, uyanıklığından iyidir.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
RE: Uyumak daha iyi

S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...EMEĞİNİZE SAĞLIK...(UNUTMADIĞIM KADARIYLA ÖSS YE GİRMİŞTİNİZ NE YAPTINIZ!!!)ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAMETLE...

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum. Allah razı olsun

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

nihalim yazdı:
S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...EMEĞİNİZE SAĞLIK...(UNUTMADIĞIM KADARIYLA ÖSS YE GİRMİŞTİNİZ NE YAPTINIZ!!!)ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAMETLE...

Ve aleykümselam....Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah....İstediğim yer olmadı son bir kez daha hazırlanıyorum..B)

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK MEVLA BİZLERİ VE TÜM MÜSLÜMANLARI ZALİMLERİN ŞERRİNDEN MUHAFAZA EYLESİN AMİN A.E.O.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

umeyye yazdı:
S.A KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK MEVLA BİZLERİ VE TÜM MÜSLÜMANLARI ZALİMLERİN ŞERRİNDEN MUHAFAZA EYLESİN AMİN A.E.O.

Ve aleykümselam...Allah(c.c) sizdende razı olsun...
Amin inşallah..B)B)
Allah(c.c)'ya emanet olun.. B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt