Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Uykularimi Kaciran Bir Derdim var ... (1 Kullanıcı)

$eval

Kayıtlı Kullanıcı
Selam

Hayirli Sabahlar,

benim bir sorum, sorunum var, acikcasi napicami bilemiyorum, nasil kendime engel olabilecegimide bilemiyorum.

Biriyle Tanistim, 2, 5 - 3 yil önce, ben dinimizden pek birsey bilmiyordum, benim sorularimi cvplardi, ona ve bilgisine hayranligim sevgiye dönüstü, bunu söyledim güveniyordum, allah diyordu, din diyordu..

Daha fazla derinlere inmeye gerek yok, bana karsilik vermisti, sonra baska birini sevdigini ögrendim, benden önce birlikte oldu kizi, tekrar birlestiler mutluluklar diledim, arkadas kaldik, kiz onu aldattigi icin artik tamamen kopmus, ayrilmislar, dertlesiyoruz yine eskisi gibi karsilastikca..

Ben hala icimdeki sevgiyi atamadim icimden, bu beni deli ediyor.

Dua edim diyorum, ve ediyorum, ama ne dileyecegimi bilemiyorum,

Bazen Rabbim benim icime ona karsigi verdigin bu duygulari

onada ver, birbirimiz icin hayirli olalim, diye dua ediyorum.

Bazende icimdeki bu sevgiyi al icimden diye dua ediyorum.

Aylardir bana karsilik vermesini bekliyorum, hic böyle sevmedim.

Ne yapmaliyim, nasil dua etmeliyim, Rabbime, onun icine benim sevgimi vermesi icin dua etmem hatamidir?

Herseyden önce ALLAH gelir, bunuda biliyorum, belki bir insani cok sevmek hatamidir, ama buna nasil engell olunur?

Kusura bakmayin ilk defa yaziyorum ve uzun oldu, ama cok bunaldim, sabirimda tükendi gibi birsey oldu..

berat05

Yönetici
selamün aleyküm

Zamanın neler getireceğini bilemeyiz.AMA ALLAH(C.C.)'TAN NE DİLERSEK DİLEYELİM HER ŞEYİN HAYIRLISINI DİLEMELEYİZ.

Çünkü neyin hayırlı neyin hayırsız olacağını sadece O(c.c.) bilir KİMSE BİLEMEZ
ben bunu istiyorum bana bunu hayırlı kıl gibi bir dua olmamalı..RABBİM HERŞEYİN HAYRINI VE ŞERRİNİ SEN BİLİRSİN.SENDEN HAYIRLISI NE İSE ONU İSTİYORUM diye dua edip onun verdiğine şükür etmek gerek.

TEKRARLIYORUM hayır ve şer Allah(c.c.)'ın bilgisindedir.Dua ederkende sadece hayırlısını istemek; şu olsun ben onu istiyorum dememek gerekşir.
Siz işinizi RABBİMİZE bırakın göreceksiniz neler olacağını..Sizin acele etmemeniz gerekir Sonuçta zamana çok ihtiyacınız var..karşınızdaki insanın ne istediğini bilmiyorsunuz...

NAÇİZANE BİLDİKLERİMİ VE GÖRÜŞLERİMİ AKTARDIM.bir hatam var ise affola

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşım
dua ederken hayırlını ıstemek gerekır
allah'Im hayırlını ver
dıye dua edersen cok ıyı olur
allah hakkında hayırlı versın
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt