Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Utanıyorum ya resullah (1 Kullanıcı)

elkuddus

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim,
- Radyo dinliyordum hoş 1 müzik eşliğinde Hz.Yusuf'un duası, Eyüp a.s. duası, Hz.ibrahimîn duası vesair derken X yayınevinden X. Lira'ya
(Allah'ın duası, elçiye gelen dua satılık olmuş, arkadaki rant, ticaret, müslümanlık altında ne hallere düşmüş ümmet)
- Her yerden fakir fukara Ziyaretgahın yanında dua ediyor, Ensar Lokantası adını vermiş içeri girdim 1 kişi en az 30-80 Lira
(Ensar kimdi, allah için resullahın yarenleri, kardeşleri, hicret zamanı ekmeğini bölüşenler. Bu adı kullanmayın lütfen sömürmeyin, o lokantaya padişah sofrası
vezir sofrası, soygun sofrası adını vermek daha uygun değilmi?)
- Meydan dan geçiyorum, takkeler, tespihler, sarıklar.....x para...
(Resullahın çilesi... bunun içinmiydi utanıyorum...)
- Kabe kutsal mekan.
Hemen etrafında Kabe'yi aşan 5 yıldızlı oteller, plazalar. Ebu cehillerin eline geçmiş.Utanıyorum. El insaf.Allah için can verilen değerler, mekanlar içler acısı halde. Kimsenin kılı kıpırdamıyor. utanıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt