Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Utanıyorum ya rabbim... (1 Kullanıcı)

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Utanırım ya Rahman senin aşkın ile açan ve hoş kokular veren bir gül olamadım. Bir güneş olup doğamadım bir rüzgar olup esemedim

Bütün mahlukat sana itaat ederken aşk ile hu çeker aşk ile döner yunus misali...

Utanırım ya Rahman gaflet uykularımdan utanırım. Sabahlara kadar sana secde eden bir Ebubekir bir Ömer bir Osman olamadım. Onlar gibi Rasule aşık olamadım onunlayken bile hasret kalamadım...

Utanırım ya Rahman eshabı guzinin tövbesinden utanırım. Uzeyr olup harama baktım diye vuramadım kendimi dağlara ağlaya ağlaya AFFET YA RABBİ diyemedim

Utanırım Ya Rahman mümin din kardeşlerim zulm altındayken gidip Ali olamadım. Senin rızan için öldüremedim onları. Ömer gibi hanımını çocuklarını yetim öksüz bırakmak isteyen gelsin diyemedim...

Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim. Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...

Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIM; GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşAllah(c.c.)...

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Günahıyla sevabıyla geçti asi ömrüm
İşte bu son nihayet karşımda durdu ölüm

Biliyorum Allah'ım ben günahkar bir kulum
Merhamet et ki bana aydınlık olsun yolum

Sana açılan eller bilirim ki boş dönmez
Sana kavuşmak için bu uğurda kim ölmez

Affet beni Allah'ım yoksa ızdırap her an
Merhamet et ki bana sonum olmasın hüsran

Dikenli yoldan geçip çiçekli bahçe bulsam
El açıp ağlayarak rahmetine sığınsam

Senden büyük şahit yok sen herşeyi duyansın
Merhamet et ki bana kalp uykudan uyansın

Merhamet et ki bana kalmasın ızdırabım
Merhamet et ki bana dökülsün tüm günahım

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Utanıyorum ya Rab bu dünya zevkine aldanıp gittiğimiz için Utanıyorum ya Rab sana Layık bir kul olamadığımız için.....

çok güzeldi canım benm emeğine o güsel yüreğine sağlık seviyorum seni:)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIM; GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşALLAH(c.c.)...

Amin.
Amin.
Amin...
ALLAHım, Razı olacağın şekle bürünmeyi cümlemize nasip eyle...
Kardeşim ALLAH razı olsun...
yüreğine sağlık, RABBİM sizleri Cennetine, Nur Cemaline kavuştursun İnşaAllah...

selamünaleyküm...
hayırla kalınız...

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Utanıyorum ya Rab bu dünya zevkine aldanıp gittiğimiz için Utanıyorum ya Rab sana Layık bir kul olamadığımız için.....

çok güzeldi canım benm emeğine o güsel yüreğine sağlık seviyorum seni:)

evet canım bende okuyunca çok begendim....
sanki o an bende rabbime böyle yalvardım çok güzel huzur verici birşeydi..
bende canım benim. seni allah rızası için seviyorum...
selam ve dua ile..

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIM; GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşALLAH(c.c.)...

Amin.
Amin.
Amin...
ALLAHım, Razı olacağın şekle bürünmeyi cümlemize nasip eyle...
Kardeşim ALLAH razı olsun...
yüreğine sağlık, RABBİM sizleri Cennetine, Nur Cemaline kavuştursun İnşaAllah...

selamünaleyküm...
hayırla kalınız...

aleyküm selam hemşerim..
amin.amin.amin. bütün gönlümle amin..
inşallah rabbim cemi cümlemizle birlikte kavuştursun nur cemaline.amin..
sizden de allah razı olsun..
selam ve dua ile..

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim. Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...

gulmus1sf6.jpg
Selamün Aleyküm..
Emeğinize sağlık..
Selam ve dua ile..

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı

gulmus1sf6.jpg
Selamün Aleyküm..
Emeğinize sağlık..
Selam ve dua ile..

aleyküm selam ..
gözlerinize saglık..
selam ve dua ile..

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'a Yalvarış (Dua)

Sensin beni var eden,
Sensin hayata gönderen.
Gör kulunun halini,
Yardım et ey Allahım.

Ellerimi kaldırıp yönelirim semaya,
Avuçlarımı açıp yalvarıyorum sana.
Saf halimle geliyorum, aç kapılarını bana,
Tut elimi, kurtar beni bu dünyadan Allahım

Hayat yolu diken yolu,
Pislik dolu bir dünya bu.
Hakikatten sapmış namert insanoğlu,
İyilerin önünde kötüyü döv Allahım

Haram helalle karışmış,
Herkes harama alışmış.
Adalet hep yok sayılmış,
Yüce adaletinle bizi koru Allahım

Şerefsizler adam olmuş,
Çalıp çırpıp sultan olmuş.
Gariplerse mağdur kalmış,
Şefkatini gariplerden eksik etme Allahım.

Emre Kardaş

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim...nekadar güzel bir yakarış çok etkilendim;rabbim senden razı olsun böle güzel bir paylaşım yaptığın için .okurken öyle irkildimki anlatamam,cümlemize rabbim merhame eylesin onun istediği gibi bir kul olmayı nasip eylesin.emeğine sağlık....ALLAHA EMANET OL.....

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim...nekadar güzel bir yakarış çok etkilendim;rabbim senden razı olsun böle güzel bir paylaşım yaptığın için .okurken öyle irkildimki anlatamam,cümlemize rabbim merhame eylesin onun istediği gibi bir kul olmayı nasip eylesin.emeğine sağlık....ALLAHA EMANET OL.....

aleyküm selam kardeşim...
allah senden de razı olsun canım. evet çok güzel bi yakarış...
rabbim bizim yakarışlarımızı kabul eder inşallah..
selam ve dua ile..

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herseyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. Sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyıgım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. Sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim.
Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Günahıyla sevabıyla geçti asi ömrüm
İşte bu son nihayet karşımda durdu ölüm

Biliyorum ALLAH'ım ben günahkar bir kulum

Merhamet et ki bana aydınlık olsun yolum

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel bir paylaşımdı...
emeğine sağlık...
küçük bir katkıda benden..
selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator
Utanırım Ya Rahman mümin din kardeşlerim zulm altındayken gidip Ali olamadım. Senin rızan için öldüremedim onları. Ömer gibi hanımını çocuklarını yetim öksüz bırakmak isteyen gelsin diyemedim...

ellerine sağlık kardeşim..
çok güzel bir paylaşım dı gerçekten çok beğendim..
Rabbimiz rızasına nail etsin seni
...

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı

ellerine sağlık kardeşim..
çok güzel bir paylaşım dı gerçekten çok beğendim..
Rabbimiz rızasına nail etsin seni
...

seninde gözlerine saglık kardeşim...
amin. cemi ümlemizle birlikte amin..
selam ve dua ile..

cavusoglu

Kayıtlı Kullanıcı
cümlenizden rabbim razı olsun inş.selam ve dua ile kalın sağlıcakla

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt