Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

UTANIRIM ALLAHIM (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Gönderilenler: 279

Utanırım ya Rahman senin aşkın ile açan ve hoş kokular veren bir gül olamadım. Bir güneş olup doğamadım bir rüzgar olup esemedim

Bütün mahlukat sana itaat ederken aşk ile hu çeker aşk ile döner yunus misali...

Utanırım ya Rahman gaflet uykularımdan utanırım. Sabahlara kadar sana secde eden bir Ebubekir bir Ömer bir Osman olamadım. Onlar gibi Rasule aşık olamadım onunlayken bile hasret kalamadım...

Utanırım ya Rahman eshabı guzinin tövbesinden utanırım. Uzeyr olup harama baktım diye vuramadım kendimi dağlara ağlaya ağlaya AFFET YA RABBİ diyemedim

Utanırım Ya Rahman mümin din kardeşlerim zulm altındayken gidip Ali olamadım. Senin rızan için öldüremedim onları. Ömer gibi hanımını çocuklarını yetim öksüz bırakmak isteyen gelsin diyemedim...

Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim. Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...

Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIM; GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşAllah(c.c.)...

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı
RE: UTANIRIM ALLAHIM

amin kardeşim. çok güzel bir paylaşımdı.emeğinin karşığını ALLAH CC. verir inşallah.selam ve dua ile.B)B)B)

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN. ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM. BEĞENEREK OKUDUM. EMEĞİNİZE SAĞLIK..
ALLAH A EMANET OLUN.

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

SelamünAleyküm
ALLAH RAZI OLSUN...Hafize abla.
ALLAH biliyor yüreğimdeki yarayı...:(

hasann

Kayıtlı Kullanıcı

S.A SAOL KARDEŞİM ELİNE ,YÜREĞİNE SAĞLIKB)SELAM VE DUA İLE

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun ablacım.amin.bu güzel yakarışı Rabbim geri çevirmez inş.selam ile..

takan

Kayıtlı Kullanıcı

TEŞEKKÜRLER

gulyabani

Kayıtlı Kullanıcı

Allah'a emanet olun::)

gulyabani

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel çok beğendim.Allah' emanet olun

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim bizi affedenlerden olur inşallah Allah bizi onlar gibi yaşamayı nasib etsin :DB):p

faden

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim B)

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim eline emeğine sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt