Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Üşüyen kalbime konar mısın (1 Kullanıcı)

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
Rüzgarın toprak üzerindeki esintisi yaprağın damarları yakamozun ışıltısı meyvenin çekirdeği tozlu düşüncelerimi aydınlatıyor. İçimdeki Ummansız dalgalar biranda durgun suya bırakıyor.

Fecri sadıkla birlikte sadık olanlar kıyama kalkıp Rabbine secdeye varıyor. Kun ve yekün anlamını doğuruyor ruhumun derinliklerinde. Sadece içten riyasız safi duygularla ‘’emret emrindeyim. Sen nasıl istersen öyle olayım. Yeter ki üşüyen kalbimi ısıtacak yusufcuk kuşu bedenimi saracak Tuğba dalları ol ey rahmet! Terennümleri zikri muhammediye’ye dönüşüyor.

Pencereme koyduğum menekşe kumrunun çıkardığı ses annemin okuduğu Rabbimin kelamı kalbimin ılık yeli bir rahmet umanına yerini bırakıyor.

Seherde ağlayan veli kulların iniltisi afvu mağfiret dileyen günahkâr gözler ve ellerin emanetçisi zikre dalmış zakirin aşkı üşüyen kalbimde bir kum fırtınası oluşturuyor.’’ Ey Rahmetin efendisi! Sağanak sağanak yağdır rahmetini. Yağdır ki mağfiret olunana kadar kalkmayayım. Namusu ekber olan şu anlımı sadece senin için boynu bükük ve eğik içten içe yakaran hamim bir kul olayım. Günaha dalmış bu ellerim harama fütursuzca bakan bu gözlerim ve tüm azalarım sadece senin zikrinle hayat bulsun.’’

Bunca işlenen suç ve günaha karşı birazda olsa ağlama yakarma duygusu kalbime ilham eyle ilahi! Zira dilim lal kalbim bihaber üşüyen bedenim viraneihal oldu.

Üşüyen şu garip kalbime konar mısın? ey rahmet.

Yusuf olsam sende kuyu
Alıp beni saklar mısın?
Yunus olsam sende balık
Yutup beni kıyıya atar mısın?

Yola düşüp seyyah olsam
Bana yoldaş olur musun?
Çöle düşüp mus’ab olsam
Bana Yesrib olur musun?

Ben bir virane sende yürek
Üşüyen kalbime konar mısın?
Ateş olsam sende su
Yanan her yanıma damlar mısın?

Ölüversem buracıkta.
Ey rahmet ve can!

selam ve dua ile. ebu ömer
alıntı

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı

Yusuf olsam sende kuyu
Alıp beni saklar mısın?
Yunus olsam sende balık
Yutup beni kıyıya atar mısın?

Yola düşüp seyyah olsam
Bana yoldaş olur musun?
Çöle düşüp mus’ab olsam
Bana Yesrib olur musun?

Ben bir virane sende yürek
Ateş olsam sende su
Yanan her yanıma damlar mısın?

Ölüversem buracıkta.
Ey rahmet ve can!

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim Rabbim razı olsun..
selam ve dua ile..:a03:

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim razı olsun kardeşim

İLK VAHİY

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tevbequran.com
Allah razı olsun kardeşim ne kadar güzel ifadeler çok beğendim paylaşımın için sağolasın emeğine yüreğine sağlık.Şu sözler harika dilime tercüman adeta....
’’ Ey Rahmetin efendisi! Sağanak sağanak yağdır rahmetini. Yağdır ki mağfiret olunana kadar kalkmayayım. Namusu ekber olan şu anlımı sadece senin için boynu bükük ve eğik içten içe yakaran hamim bir kul olayım. Günaha dalmış bu ellerim harama fütursuzca bakan bu gözlerim ve tüm azalarım sadece senin zikrinle hayat bulsun.’’
Dua ve muhabbetle.....

kış meleği

Kayıtlı Kullanıcı
ellerine sağlık ......

Ne olurdu, seninle tatlılaşsaydım;yaşayış zaten acı
Ne olurdu, sen razı olsaydın benden de ,hekes kızsaydı bana
Ne olurdu, seninle aram düzgün olsaydı da bütün alemlerle açılsaydı,dünya yıkılıp yansaydı
Sen beni sevdikten sonra malın mülkün değeri mi olur? zaten toprak üstünde ne varsa hepside toprak alacaktır
Alem O'nunla kaimdir ve O'nsuz olan hiç bir şey yoktur.O'nun rızası,rahmeti,bereketi ve tecellisi olmayan hiç bir şeyin değeri yoktur....

MEVLANA

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
sizlerdende ALLAH Azze Ve celle Razı olsn kardeşmlerm ecmain inşA

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık çok güzel...Allah razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt