Başörtüyü sorun etmek güzel bir davranış olduğu gibi bunu neden yapıldığını bilmek daha güzel bir davranıştır.Başörtüye gösterilen ilgi tüm genel kıyafetlere olmalı.Demek istediğim başı kapalı altı açık olmamalı.Nasıl ki başını ALLAH için kapatıyorsan diğer yerlerini de ALLAH için kapatmalısın.Halk arasında bir söylem vardır ''Üstü Mekke altı Paris''hoş tabir değil.Ancak ey kapalı bacı başörtü için adeta savaş açmışken sen genel olarak giyindiğin kıyafet savaşını ne derece doğrular?Dersin üniversitelere neden kapalı giremiyor dersin okullarda neden aynı sorun dersin de sen dinini tam temsil etmeye devam etsene.Bacı başın kapalı da ya diğer yerlerin...Haya bizlere yakışıyor ama sizlere daha çok yakışıyor.Lütfen din ne emreder de!Yoksa üstü Mekke altı Paris durumuna düşersin.Yolda görüyoruz başı kapalı kot pantolonlu.Yolda görüyoruz baş örtülü eteği kısa.Ey başını kapatan bacı lütfen tam temsil et.Unutmayınız ki her biriniz Hatice,Aişe,Fatıma vs...Kimleri temsil ettiğinizi düşünerek ALLAH için tam kapanın.
Siz bir akarsu gibisiniz parıldamanız gerekmez mi?Akarsu parladı mı hoş olur siz de gerçekten de kapanırsanız tam nurlu olursunuz.Nurunuzu tamamlamak istemez misiniz?
vesselam
davaislam
Siz bir akarsu gibisiniz parıldamanız gerekmez mi?Akarsu parladı mı hoş olur siz de gerçekten de kapanırsanız tam nurlu olursunuz.Nurunuzu tamamlamak istemez misiniz?
vesselam
davaislam