Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

unutulmayan tevhid şehidlerimiz (1 Kullanıcı)

sabiqun

Kayıtlı Kullanıcı
]
abdullah_azzam_1.jpg

Ey İslam davetçileri, ölüm tutkunu olunuzki size hayat ba ışlansın....
Abdullah Azzam 24 Kasım 1989
Filistin
---

3550.jpg

Gidin İsraillilere söyleyin, biz Muhammed ordusuyuz gerdi döndük ve Kudüs yolunda ilerliyoruz.,

Abbas Musavi 1992
Lübnan
---

Abdülfettah İsmail 29 A ustos 1966
Mısır
---

Abdüllatif Çetin Konya 2001

---

Bu yolda gelecek ölümü hayatımın her anında yanımda hissettim... Siz ey kardeşlerim!!! Ölümle yan yana dolaşmaktan korkmayın....
Ahmet Aktaş 26 A ustos 1979
Türkiye
---

377685110_0915606926_m.jpg

Bütün dünya ABD'nin oyununa gelip bizi terörist ilan ediyor. Biz Allahın dini için çarpışan mücahidleriz....
Arif Güler 2005 ....
Irak​
---

mashadov4_160.jpg

Biz işgalci de iliz.İşgalcilere karşı direniyoruz ve davamıza ba lıyız...

Aslan Mashadov
Çeçenistan
---

Aydın Kaya

---

Bayram Ali Düz 1996
OGADİN

Bilal öldü derler ise sakın inanma ana, çünki ben şehid olmuşumdur, şehitler Ölmez ana....!
Bilal Yaldızcı 25 Ekim 1987
Afganistan
---

Davamızdan vazgeçmeyin hak yolunda sonuna kadar mücadeleyi bırakmayın...
Cevher Dudayev Nisan 1996
Çeçenistan

---

Diyarbakırlı Hüseyin 1999
Da ıstan

---

Ebubekir El - Kuveyti 2005
Çeçenistan​

sabiqun

Kayıtlı Kullanıcı
20067.jpg
Erbilli Esad Efendi 4 Şubat 1931
Türkiye

Bu bozuk düzenin kahredici illetleri duruken müslümanın gülmeye asla vakti olamaz...
Erdo an Tuna 25 Aralık 1978
Türkiye

---

Ersoy Tekin Nevşehir 1996
OGADİN

---

Faruk Eçili İzmit 1999
Da ıstan​

fethisikaki.JPG

Lideri şehit olmuş bir hareket kesinlikle yenilmez.... Düşmanın zilleti altındaki rahattan, cihad altındaki meşakkat daha de erlidir....
Fethi Şikaki 26 Ekim 1995
Malta
---

Gürsel Kabadayı 21 Ocak 1987
Türkiye

---

Güven Zengin
Çeçenistan
---​

islambulimakale5.jpg

Anneci im üzülmeyin Allah bizi bu ameli yapmaya ve kendi yolunda şehitli e eriştirdi. Size düşen Kuran'a tutunmak ve onunla amel etmek.
Halid El - İslambuli 16 Nisan 1982
Mısır
---​

004.jpg
Hamzat Galeyav
Çeçenistan

---

Haris Eskişehir 1996
Keşmir​

sabiqun

Kayıtlı Kullanıcı
9494elbenna.jpg

Biz ölümün tehlikelerle dolu bir hayattan ebedi nimet ve saadetlerle dolu gerçek bir hayata geçiş köprüsü oldu unu biliyoruz.

Hasan El - Benna 12 Şubat 1949
Mısır​

170813-29-12_n.jpg

Biz aşk ehliyiz akıl ehli de il! Sırf akıl ehli olanlar davaları için sadece tedbir peşinde olurlar, aşk ehli olanlar ise davaları için önce kendileri feda etmeyi göze alırlar....

M. Hüseyin Beheşti 28 Haziran 1981
İran

www_antoloji_com_516143_557.JPG

Mümine yaraşan Allahın diledi ini dilemektir. Yegane kudret sahibinin kudretini kudret bilenlere bütün bir arzın ve ötelerin kapısı açılacaktır...
Hüseyin Kurumahmuto lu 15 Temmuz 1987
Türkiye

---

Ahmet Hattabo lu -- Cemal Havuzo lu
28 - 29 A ustos 1978
Türkiye

---

İzzeddin Kassam 17 Kasım 1935
Suriye

Sen A lıyorsun ! Halbuki ben seviniyorum çünkü muradıma eriyorum. E er bana a larsanız hakkımı helal etmem...
Kemal Özdemir 16 Kasım 1978
Türkiye​
---

dosya03.jpg

Solda....​

Komutan Bilal 2003
Çeçenistan

---

Komutan Cabir El - Taifi
Çeçenistan

---

Komutan ebu Velid
Çeçenistan
---​

sabiqun

Kayıtlı Kullanıcı
hattab3.jpg

Annemi her aradı ımda ne zaman dönece imiz soruyor, annemi 12 senedir görmedim ancak onu görmek için dönersem başladı ımız bu cihadı kim tamamlıyacak....
Komutan Hattab 2002
Çeçenistan

---

Komutan Kuteybe
Çeçenistan

şeyh ahmed yasin​
namaz11bj4.jpg

Şeyh Ahmed Yasin bu kararlılığıyla aynı zamanda eşi az görülür müstesna bir örnek ortaya koydu. Hasta yatağında, acil tedaviye ihtiyacının olmasına rağmen: "Benim buradan çıkarılmam vatanımdan çıkarılmam anlamına gelmeyecek. Ben bu topraklara yeniden dönme hakkımı muhafaza edeceğim" diyerek Filistinlilere: "Bu vatana sahip çıkma konusunda asla gevşeklik göstermeyin. İşgalciler sizin en ufak bir zaafınızı kendi sinsi politikaları için kullanabilirler, buna fırsat vermeyin" mesajı iletti.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..bilgiler için Rabbim razı olsun inşallah...mekanları cennet olsun inşallah..
selam ve dualarımla..

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
Selemu alaykum,hayırlı bir çalışma olmuş Allah c.c. sizden razı olsun kardeşim.İslamı yeryüzüne yaymak için elinden gelenin en iyisini yapan ve yapmaya çalışan tüm kardeşlerimize selam olsun.Allah c.c. emanet olun,hayırlı günler..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm kardeşim.
Rabbimiz c.c razı olsun.. Emeğinize sağlık..
Rahman c.c, katında rızıklandırdıklarından eylesin her birini ve makbul eylesin şehadetlerini inşallah..Rabbimiz c.c, bu silsilenin bir ferdi olabilmeyi nasip ettiği bu bahtiyarlardan da razı olsun.
Selam ve Dua ile.

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
mekanları cennet olsun inş dualarımız onlarla...emeğinize sağlık kardeşim allah razı olsun...

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
yolları yolumuz..KAVGALARI KAVGAMIZ..YA MUNTAKİM ALLAH...İNTİKAM ALICI ALLAH...BİZLERİ İNTİKAMINA MEMUR ET...ÖTEYE YÜZÜKARA GİTMEYELİM..AMİN...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt