Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Unutmayın.. (1 Kullanıcı)

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı
Unutmayın..
Bu akşam başka bir hüzün var havada. Gökyüzü kapkaranlık düşüncelerimiz gibi. Korkar olmuşuz kendi gölgemizden. Bu ürkeklik,bu kendinden vazgeçiş neden? Yok olma korkusu mu,yoksa unutulma endişesi mi? Unutmayın..!! Unuttukça unutulursun,sevdikçe sevilirsin oysa. Bizde unutmaya çalışıyoruz geçmişimizi,yaşanmışları…Unutamıyoruz maalesef unutmaya çalıştıkça daha çok hatırlıyoruz. Nasıl unutabilir ki insan,nasıl becerebilir unutmayı. Yüreğinde afakanlar kopar unutmaya çalıştıkça. Kaybettiklerine ve asla geriye gelmeyeceklere ağlar durur yüreği. Nefes alıp verdikçe yaşıyorum sanır. Oysa yaşanmamışlarına ağlamaktadır. İçinde biriktirirde birçok duyguyu söyleyemez kimseciklere bazen. Yok olup gitmek ister böylece. Çaresiz çok çaresiz kalır. Haykırmak ister avazı çıktığı kadar sevgisini ama haykıramaz. İçinde yaşamak acı verir. Bir gün bakar ki sonuna gelmiş o hiç bitmeyecek sandığı hayatı. İş işten geçmeden sarılın dünlerinize,bugünlerinize,yarınlarınıza…Yasakta olsa sevin,haykırın sevginizi avazınız çıktığı kadar. Unutmayın siz sevdikçe sevilebilirsiniz,hatırladıkça hatırlanırsınız.

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı
Unutmak mümkün olsa...
mümkün mü başarabilmek ..unutmayı..geçmişin..bıraktığı acı yada tatlı izleri kalmıyormu...bir uhde değilmi daim yürekte kalan...konu ve konum ne olursa olsun...mümkün mü hiç olmamış gibi..silmek...bence değil elbette..heleki...yüreklerde derin izler bırkmış güzellikler...dostluklar ve taşınan umutları yarınlarda da daim olsun diye derin bir köşeye yürekte konulan değerler unutulurmu sanırsınevet...unutulmaz...unuttuk desekte....öyle bir an gelirki..olaylar gelişmeler veya içinde bulunulan durumlar aniden hatırlatıverir geçmişi...çıkar unuttum sandığın izler bir bir..yüzeye..derin sulardan sanki..sızlar gül yürekler..aniden ..titrer ..ve sanki buğulanır gözlerle gönüller..işte budur yaşam ve budur gerçek sevgiler..hatıralar..sevmenin gönül vermenin olduğu kadar dost yüreklerde böyle unutulmadığını bilirim ben..aslında unutmakdan ziyade...hatırlanmalı ders almak için..unutulmamalı yarınları ve dünü mukayese etmek için...zaman zaman anılmalı sessiz gecelerde..uykusuz karanlıklarda...veya uzun uzun yürürken ıslak sokaklarda..kim etmez ki geçmişlerdeki olumlu veya olumsuz anlarla...bugünü mukayeseyi...kim anımsamazki güzellikleri..yadetmez mi bazen ağlamaklı bazen gülerek veya hiddet le geçmişi.bakarsın güneş çekilir bazı anlar yüreklerde...hazan mevsimidir..sanki..gerçekte..solmuş yapraklar anımsanır gönüllerde... Sürüklenen rüzgara kapılmış sevgiler..umutlar.. Yada..hayaller ..yokmudur herkeste...biten yok olan duygular...veya vefasızlıklar...elbet vardır...hep de olmuştur...işte bunları yaşamakta bazen güzeldir..hissetmek yeniden ..yaşadığını anlamak ..zoru başarmışsa birde...işte o anlar unutulurmu ki...bak nerden nereye getirdin düşünce ve duyguları gül..tebrikler...sana..bir an çoooooooook gerilere gittim sayende...önceleri bazen yalnız kaldığımda düşünürdüm..kendi kendime...neden bir can dost kadar yakın hissedilmez ki başkaları...ondan daha iyi anlayan yürekten dinleyen huzur veren bir..diye..hatta sen belki farklı düşünürsün belki ama ..birlikte oldukların ailen dahi yüreğindeki fırtınaları dindiremiyorsa…anlamıyor sa..sevgiden ..anlayıştan mahrumsa…. Yürekten dinlemesini bilmiyorsa.kapalıysa sevgiye duygusallığa gönül gözü...düşün bir kez o kişinin .içindeki savrulan rüzgarları...teskin edecek paylaşacak biri yoksa... Işte o zaman hep sen varsan daim dost yüreğinle…hep seni hissediyorsam…elbette özlemlerde o fırtınalara eşdeğer değilmidir…bilirim....anlatmak kadar anlamanında zorluğunu..amaaa….. Inanırım ki karşımdahi değer verdiğim yüreklerde ki güzellik anlıyor beni..ve bu neden le dir ki rahat ve sıkıntı duymadan anlatıyorum her şeyi...ve biliyorum ki...gerçekler harkesle paylaşılmaz...ve yarınlar herkesle konuşulmaz...değilmi..sadece yürekten dostçasevenler böylesine açık ve dürüst olabilir..böylesine yüreğini akıtır sevdiğine…
her şeyiyle güven duyulmuşsa birde....mutluluk ve huzur duyuluyorsa her zaman birlikteliklerde...işte o zaman iyiki varsın demek gerek değilmi...bugünümde olduğun kadar yarınlarımda da...var ol demek gerekmez mi..can yüreklere...

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.
emeğinize yüreğinize sağlık.
çok güzeldi.
bayramınız mubarek...

mervenur16

Kayıtlı Kullanıcı
Benim hissettiklerimi dile getirmişsin sanki.Çok sağolasın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt