Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

UNUTMA BENİ (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Unutma beni aklında basit biri olsamda
Unutma beni kalbinde ufacık bir yere sahip olsamda
Unutma beni ellerimin ellerini tutuşunda bir anlam taşımıyorsa
Unutma beni sonbaharda kuruyup ayağının dibine düşen yaprak olsamda
Unutma beni yaşanmış sevgimizin bir anlamı olmasada
Unutma beni aşkın ve sevginin ne demek olduğunu bilemediysemde
Unutma beni BIRAKIP GİTSEMDE
Ama şunu UNUTMA;
Sensiz her yer karanlık
Sensiz her yer soğuk
Sensiz her yer boş bir sokak gibi
Ve ben o boş sokaklarda kaybolmak üzereyim
Beni o sokaklarda yalnız bırakma AŞKIM

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
RE: RE: UNUTMA BENİ

RE: RE: UNUTMA BENİ

çok güzel bir şiirdi, hırsızlık yaptım sizden habersiz bende arkadaşıma gönderdım habernız olsun ;)Allah razı olsun:D

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: UNUTMA BENİ

paryosa_t yazdı:
çok güzel bir şiirdi, hırsızlık yaptım sizden habersiz bende arkadaşıma gönderdım habernız olsun ;)Allah razı olsun:D
RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM SERBESTSİNİZ BENDE BAŞKASINDAN ALDIM ZATEN HAYIRLI GECELER

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

canım ablam ya...yüreği güzelliklerle dolu ablacığım..eğer ki bir insna sevmeye sırf sevmek için değil,yüreğinden istediği içins eviyorsa eminim ki asla unutmaz..çünkü sevmek unutulmak içinj sevilmez...canım ablam..kendine iyi bak..

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Guler Liman yazdı:
canım ablam ya...yüreği güzelliklerle dolu ablacığım..eğer ki bir insna sevmeye sırf sevmek için değil,yüreğinden istediği içins eviyorsa eminim ki asla unutmaz..çünkü sevmek unutulmak içinj sevilmez...canım ablam..kendine iyi bak..
Güzel kardeşim benim yüreği güzel olan kalbi güzel olan sensin canım benim çok doğru yazmışsın kişinin sevdasında sadık olması unutmak için değil yaratılanı yaratandan dolayı sevmesi ne kadar güzel Rabbim gerçek sevgiler tattırsın ona ulaştıran sevgiler yaşatsın.Doğru yolundan ayırmasın EN GÜZEL SEVGİLİYE EMANET OL

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt