Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Umre yolculuğu.... (2 Kullanıcı)

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü aleyküm verahmetullahi veberakatühü.
Kıymetli kardeşlerim!Rabbımın izniyle inşaallah 25 Ağustosta Sultanlar sultanı MEDİNE GÜLÜ ne Efendimize gidiyorum.
Umre yolculuğum var inşaallah okunan hatimlerimizin dualarını ve varsa dua istekleriniz o güzel mekanlarda,güzel Kabemizde Rabbımıza arzederim inşaallah.
Elbette o topraklara bile sürecek yüzümüz yok ama gidecek başka kapımızda yok.
Allahaısmarladık,selametle kalın kardeşler.

melankolik5288

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam ne mutlu ki size o mübarek toprakları görebileceksiniz Allah yolunuzu açık etsin İnşallah bizlere de nasip olur oraları gidip görebilmek. Sizden 2 konu hakkında dua etmenizi rica edeceğim. Birincisi Dünyadaki bütün Müslüman kardeşlerimizin ırkçılığı bırakıp bir çatı altında toplanmalarını kafire karşı daha güçlü olmaları için dua etmeniz. İkincisi ise şahsım için olacak nefsime karşı galip gelenlerden olmam nefsime yenilenlerden kendime zulmedenlerden olmamam için dua etmenizi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun. Kazasız belasız hayırlısı ile gidip gelmek nasip olur İnşallah Allah'a emanet olun. Selam ve dua ile...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kardeşim.
Rabbım sizlerden sonsuz kere razı olsun.
İnşaallah söylediğiniz her iki konudada dua edeceğim.
Rabbım en kısa bir zamanda sizlerede nasip eylesin inşaallah.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Ve Rahmetullahi ve Berakatuhu
Rabbim Umrenizi,ibadetlerinizi.dualarınızı kabul etsin.hayırlısıyla gidip gelmeyi nasibetsin inş.Peygamber Efendimize selamlarımı iletin inş.Allahın izni ile o güne dek hiç değilse Yasin,Mülk ve Nebe surelerini Efendimize hediye etmeniz için okuyacağım inş.
Ümmeti Muhammedin içlerinde bizlerinde, çoluk çocuğumzla birlikte,hidayeti,mağfireti,bereketi,sağlık,birlik ve selameti,Peygamber ahlakı ile ahlaklanan,İslam üzere doğduğumuz gibi islam üzere yaşayıp,islam üzere imanı kamille son nefesini verenlerden olmamız için dua edin inş.
Allah Razı olsun Kardeşim
Selam ve Dua ile

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Allah hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin inşallah
Bende 1 Yasin,500 Salavat,100 Yunus Dua sı,500 Estağfirullah El Azim okuyacağım.
Rabbim tövbelerimi kabul etsin inşallah.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kardeşim amin inşaallah.
Duamda olacaksınız.Rabbım en yakın zamanda sizlere ve bütün isteyen kardeşlerime nasip etsin inşaallah.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü aleyküm verahmetullahi veberakatühü.
Kıymetli kardeşlerim!Rabbımın izniyle inşaallah 25 Ağustosta Sultanlar sultanı MEDİNE GÜLÜ ne Efendimize gidiyorum.
Umre yolculuğum var inşaallah okunan hatimlerimizin dualarını ve varsa dua istekleriniz o güzel mekanlarda,güzel Kabemizde Rabbımıza arzederim inşaallah.
Elbette o topraklara bile sürecek yüzümüz yok ama gidecek başka kapımızda yok.
Allahaısmarladık,selametle kalın kardeşler.

Ve Aleykümselam demekki senin gitme zamanın gelmiş ne mutlu kendim gidiyormuşum gibi sevindim ümreye gitmek istiyorum ama daha çok hacca gitmek istiyorum kabeyi ilk gördüğünde ne dua edersen kabul olurmuş bizim içinde dua et olurmu Peygamber Efendimize çok çok selamlarımızı söyle ayın 25 inde yasin amme tebareke kıyamet surelerini okurum ayrıca iki hatimim var biri bitti diğeri zannedersem arife günü bitecek önce peygamber efendimize anneme babama bütün ölmüşlere dua edecek kimseleri kalmamış olanlar bütün ümmeti muhammede Rabbim hayırlısı ile gidip gelmenizi nasip etsin her gittiğiniz yerlere bizdende selamlar götürün Allahım yaptığınız umrenizi kabul etsin yolunuz açık olsun Allah Emanet Olun

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kardeşim amin inşaallah.
Duamda olacaksınız.Rabbım en yakın zamanda sizlere ve bütün isteyen kardeşlerime nasip etsin inşaallah.

Aminn..Rabbim razı olsun..bizlerede nasip etsin inşallah
Benim ekleyeceğim Dua lar var..Son listem şöyle oldu:

1 Yasin,1 Mülk,1 Nebe Suresi
500 Salavat,500 Estağfirullah-el Azim,100 Yunus Dua sı
1 Tevbe Namazı,1 Hacet Namazı

Rabbim fırsat verdi okudum..Benim için Mübarek yerde Dua sını yaparsnız sevinirim.
Kadir geceside ordasınız..ne mutlu size
Rabbim,dileyen herkese nasip edsin
Hayırlısıyla gidip dönün inşallah..Allah kabul etsin

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
güle güle git gel kardeşim Allahım hayırlı yolculuklar nasip eylesin.

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Allahcc yolunu açık etsin...
Bahtını pak etsin...
Allahcc yar ve yardımcın olsun inşaALLAH..
Bizlere de nasip olsun..
Rabbimize emanetsin...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar diliyorum.
Konuyu yeni gördüm sizi adınıza çok ama çok sevindi.
Daha öncede sanırsam ümreye gitmiştiniz.
Ama ramazan ümresi bir başka oduğunu söylüyorlar.
Kesinlikle öyledir.birde kadir gecesi olunca anlatılmaz ,
yaşanması lazım bence,,,
inşallah rabbim bizlerede tekrarını kısmet eder.
Ramazan ümresini bende çok istiyordum.ama
ayarlayamadım.
Yolunuz açık ve bereketli olsun.
Hep aklınızda olalım inşallah,
benim hediyem
21 yasini şerif hatmi
peygaberimiz resulumuza canımıza...
Allah kabul etsin inşallah...
Allaha emanet olun.
ölene kadar hak yolundan ayrılmamak,günahlarımızın affı,
tövbelerimizin kabulu,huzur sağlık ,tekrar kutsal yerlerde olmak istiyorum.
En yakın zamanda allahın izniylee
çok teşekkür ediyorum.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah güle güle gidip gelmek nasip etsin tez zamanda o kutsal yerlere gitmek bizede nasip olur inşallah.Bizleride dualarda unutmayın kardeşim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevrirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt