Azerbaycan_li
Kayıtlı Kullanıcı
salam aleykum aşağıda radyo olan kısımda şu ifade dikkatimi çekti " Ümmetin Sesi is down."
hakikaten de öle...günümzde müslümanlar her tarafda zulüm görürken, müslümanların canları, malları ellerinden alınırken "Ümmetin Sesi is down" çıtı bile çıkmıyor ümmetin...Ses çıkaranlar da devlet düşmanı, din düşmanı ilan edilip hapse atılıyor...bir şiir vardı millet diğe geçiyor ama ben değişip ümmet ediyorum sözlerini...
Ümmet nece tarac olur olsun, ne işim var?!
Düşmenlere möhtac olur olsun, ne işim var?!
Qoy men tox olum özgeleri ile nedir karim,
Dünyavü cahan ac olur olsun ne işim var?!
Ses salma, yatanlar ayılar, qoy hele yatsın,
Yatmışları razı deyilem kimse oyatsın,
Tek-tek ayılan varsada heq dadıma çatsın,
Men salim olum cümle cahan batsada batsın;
Size ne oluyor ki, Allah yolunda ve: 'Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize katından bir veli (koruyucu sahib) gönder, bize katından bir yardım eden yolla' diyen erkekler, kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar adına savaşmıyorsunuz? (nisa 75)
hakikaten de öle...günümzde müslümanlar her tarafda zulüm görürken, müslümanların canları, malları ellerinden alınırken "Ümmetin Sesi is down" çıtı bile çıkmıyor ümmetin...Ses çıkaranlar da devlet düşmanı, din düşmanı ilan edilip hapse atılıyor...bir şiir vardı millet diğe geçiyor ama ben değişip ümmet ediyorum sözlerini...
Qoy men tox olum özgeleri ile nedir karim,
Dünyavü cahan ac olur olsun ne işim var?!
Ses salma, yatanlar ayılar, qoy hele yatsın,
Yatmışları razı deyilem kimse oyatsın,
Tek-tek ayılan varsada heq dadıma çatsın,
Men salim olum cümle cahan batsada batsın;
Size ne oluyor ki, Allah yolunda ve: 'Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize katından bir veli (koruyucu sahib) gönder, bize katından bir yardım eden yolla' diyen erkekler, kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar adına savaşmıyorsunuz? (nisa 75)