Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Umitsizim! Yardiminiza ihtiyacim var! (1 Kullanıcı)

Guwanch Atayew

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum! Ben cok kritik bir durumdayim! Liseyi su sene bitirdim. Bazi sikintilardan dolayi ulkemdeki universitele bas vuramadim.Cunki burada her universite en 20 bin dolar vermen lazim. Evde de okumayi seven bir tek benim. Anamin tek umit ettigi kisiydim. Universiteye bas vuramadigim icin benimle artik konusmuyorlar. ogretmenlerimle de danistim. Ama onlar bir sene bosta kalip seneye YOS i denememi istiyorlar. Ama onlarin beni universiteye rahatlikla kayit yapdira bilme imkanlari var. Okulu 1. bitirmenin bana su ana kadar hic bir faydasi yetmedi. Kendimde kaliteli bir yerde hem okumayi hem de belletmenlik yapmayi arzu ediyorum. Lutfen dua edin! Eger bir yardimim dokuna bilir diye dusunuyorsaniz mesaj atin! Cunki bugunler ne yaptigimi kendim bile anlayamiyorum! Allah hepinizden razi olsun!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt