Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

umarım doğru yere başlık açmşmdr (1 Kullanıcı)

gülbakışlım

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle herkeze selam olsun diyorum..konuyu açıp açmaakda tereddüt ettim..böyle bi soru sorma hakkımız varmı blmiyorum..eğer yoksa kusura bakmayın diyorum..insan çaresiz kalınca yardım arıyor..siteye üye olmadan önce dinve imanlı olmak hakkında çok araştrma yaptım..öncelkle belirtyim namaz kılmıyorum ve her başladığımda bırakıyorum.hayata karşı çok umutsuzum ve bazen bunu söylemek bile çok kötü ama ölmek bi çaremdr diye kendi kendime her an düşünüyorum..çaresizliği sonuna kadar yaşadım..yaklaşk 2 buçuk senedir böyleyim ailemle ilişkim çok kötü ve kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum..ve sorumluluklarım var bu ruh haliyle hiç bişey yapamıyorum..şu an da beni tek rahatlatan rabbim..onu düşünmek ve onun merhametine sığınmak ..buhayat bu psikolojyle geçmez bunada emnm..ne yapablrm diye hep düşündüm hep araştrdım..ama elde var sıfır..ve yanlş bi karar vermek istemiyorum..içinde bulunduğum bu psikolojiden çıkmak istiyorum ne yapablrim fikri olan arkadaşlar varmı..umarım konu rahatsız edici değildir..

azizislam

Kayıtlı Kullanıcı
Bol bol kuran oku derim vede hocalarla konuş.
Allahı sevmeye çalışma en doğrusudur.
Seviyorum deme dahada sev bunun tek yolu Kuran okumak ve Hadis bilmektir.
Bir daha namaz kılmaya başla ama bırakma kafir olursun.

mmhn

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim arkadaşımızın dedigi gb bol bol kuran oku vede namaz kıl hemen namaza başla ve hiç bırakmamk için ugraş namaza başlayınca çok rahatlıyacaksın....

jackofan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'tan yardım iste sana kesin olarak cevap verir.

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun kardeşim seni çok ii anlıyorum bence tek teselli rabbine dönmek ve hep tespih ve dua et namazınada devam et bırkma asla ilk başlarda zorlanırsın ama sonra zamanla iiye gider herşey yeterki sen umutsuz olma allah yar ve yardımcın olsun kardeşim...

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun kardeşim.bunu paylaşa bilmen bile büyük iş.inşallah herşey yoluna girer inşallah

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun dua et ve kur'anı kerim oku bilmiyorsan öğrenmeye çalış veya türkçe anlamını oku selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt