Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ultrasonda bebek gördüm çok güseldi:D:D (1 Kullanıcı)

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar.... hayatımda ilk defa ultrasonda bebek gördüm böyle güzel böyle anlamlı bişi olmaz ya:D çok güzeldi çok şaşırdım 3.5 aylık bebek 6 santim tam parmağım kadar ama nasıl çırpınıyo nasıl çırpınıyoo elleri ayakları gözü burnu herşeyi var 6 santimlik olduğu halde ama cinsiyetini göstermedi:D okadarda heyecan yaptım ama onu ultrasonda görmem dahada heyecan oldu eyy güzel Rabbim ne güsel bişi... patron hamile cinsiyetini öğrenmeye gidiodu bende gelcem dedim takıldım peşine ama göstermedi cinsiyetini tabiki ne önemi var Allaha çok şükür sağlıklı dedik ama merak işte gene öğrenmek istenilio ama çok güzel bişiydi yaa ilk defa gördümm bilmiyorumm bu erkekler eşlerinin kıymetini çok ama çok iyi bilmeliii.... bu arada isim araştırıoruz yardımcı olurmusunuz kız ve erkek ismi söylermisiniz anlamlarıyla bereberr:) 26 nisanda kontorle gidecek ozaman belli olacak takılcam gene peşine bakmaya gidecem ne güsel bişimiş yaw ultrasonda bebek görmek:D...Allaha emanet olun hayırlı akşamlar...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam
ben de kendim yaşadım Allahıma hamd olsun Rabbime daha da hayran oldum önce yumurtaydı sonra kese sonra kalbinin attığını gördük sonra üç aylıktı sanırım dönüp duruyordu zıp zıp küçücük şey çok tatlıydı bi keresinde sırt omurlarını görmüştüm zincir gibi aynen her seferinde daha da şaşırdım hele bebek doğunca küçücük gözle görülmeyen bir yumurtanın o hale gelmesi elleri var tırnakları kirpikleri insan hayret ediyor ama hep gözümüzün önünde olunca bazen düşünmeyebliyoruz. şimdi ultrasonlar var yüzü bile belli oluyor hamd olsun Rabbime şirin masum yaratmış bebekleri kendillerine baktırıyorlar. Allah sizlere de nasip etsin inşallah. hayırlı cumalar.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
:D

:D

Allah bağışlasın herkesin evledını kendine:) ya ben bekarım ve ilk defa böyle birşey gördüm çok etkilendim eyy güzel Allahım sen nelere kadirsin.....

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Bende Siz Hamilesiniz Zannettim:) NEYSE
KIZ İSMİ ŞÜHEDA NUR=ŞEHİD MANASINDA
ERKEK İSMİ =ENES MAİLK ANLAMINI BİLMİOM AMA SAHABELERDEN
MUHAMMED EMİN=GÜVENİLİR MUHAMMED DEMEK:H

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
benimi yok ben değilim ben bekarım evlide değilim:D

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
ya ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teyze olmak istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm bırak su haplarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt