selamun aleyküm arkadaşlar.... hayatımda ilk defa ultrasonda bebek gördüm böyle güzel böyle anlamlı bişi olmaz ya çok güzeldi çok şaşırdım 3.5 aylık bebek 6 santim tam parmağım kadar ama nasıl çırpınıyo nasıl çırpınıyoo elleri ayakları gözü burnu herşeyi var 6 santimlik olduğu halde ama cinsiyetini göstermedi okadarda heyecan yaptım ama onu ultrasonda görmem dahada heyecan oldu eyy güzel Rabbim ne güsel bişi... patron hamile cinsiyetini öğrenmeye gidiodu bende gelcem dedim takıldım peşine ama göstermedi cinsiyetini tabiki ne önemi var Allaha çok şükür sağlıklı dedik ama merak işte gene öğrenmek istenilio ama çok güzel bişiydi yaa ilk defa gördümm bilmiyorumm bu erkekler eşlerinin kıymetini çok ama çok iyi bilmeliii.... bu arada isim araştırıoruz yardımcı olurmusunuz kız ve erkek ismi söylermisiniz anlamlarıyla bereberr 26 nisanda kontorle gidecek ozaman belli olacak takılcam gene peşine bakmaya gidecem ne güsel bişimiş yaw ultrasonda bebek görmek...Allaha emanet olun hayırlı akşamlar...