Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ulaşamıyorum........... (3 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum

Kelımeyı nasıl toparlıcagımı bılemıyorum açıkcası.
Bir arkadaşıma ulaşamıyorum kendısı ailesınden sıddet göruyordu çok sorunları olan bırıydı daha yazamadıgım birsuru şey... Yinede Allah a şukrederdı benımle sureklı göruşurdu hatta baş ortusunu ve pardesusunu ailesıni çok zor ıkna ederek giymeyı başardı. Malesef ailesınde namaz kılan bırı bıle yoktu ama o tek başına mucadele edıyordu sımdı ulaşamıyorum arıyorum tşlf hep kapalı zaten internet yasak telefonuda gizlıydı msj atıyorum cevap yok 2 gun bişey oldu kapatmıstır dedım ama 1 hafta oldu hala ses seda yok çok merak edıyorum. Açıkcası suan neler yaşıyordur dıye duşunmeden edemıyorum Çok uzuluyorum..

Sizden ricam dualarınızda onu eksık etmeyın
O gerçekten çok mucadele edıyordu noldu başınamı bışey geldı korkmaya başladım
Rabbim sen onu koru yar ve yardımcısı ol....

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Allah o arkadasinin yardimcisi ve yari olssun Rana abla..
Eger kotu birsey yaptilarsa o mucadelesinin Sumeyyesi gibidir..
Insallah iyidir, guzel haberlerini bekliyourum..

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam rana...

ALLAH yar ve yardımcısı olsun kardeşimizin....
Ortak arkadaşınız felan yok mu ya da başka ulaşabileceğin bir yöntem?

güle_sevdalıyım

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcısı olsun:( dilerim tez zamanda ulaşırsınız:( rabbim onu anan ve seven kullarını yanlız bırakmaz gücü yetmeyeceği yük yüklemez inşallah:( dualarımız onunla.. Sizdende sevindirici haber bekliyoruz:(

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcısı olsun arkadaşınızın inşaAllah önemli bi durum değildir.
"Sevdası büyük olanın imtihanı da büyük olur"
İnşaAllah değer verdiğimiz şeyler adına mücadele etmekten çekinmeyiz..

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım yardımcısı olsun insALLAH ıyıdır tek basına savas vermek cok zor :(

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razı olsun..

Rabbım hepimizin yardımcısı olsun..

Ama hala ulaşamadım.......

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Evini biliyorsan bence yanına bi erkek kardeşini alıp bi bahaneyle gitsen olur gibi.

inşaALLAH kötü birşeyler yoktur.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Evini biliyorsan bence yanına bi erkek kardeşini alıp bi bahaneyle gitsen olur gibi.

inşaALLAH kötü birşeyler yoktur.

evi istanbulda değil
Antalyada ama malesef nerede oldugunu bılmıyorum

Artık belkı telefonu bozulmuştur yada elınden alınmıştır benım nmaram gitmıştır elınde dıye duşunuyorum
Rabbım yardımcısı olsun hergun arıyorum ama yok ulaşılmıyor

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Canım,
Rabbim Kardeşimizin Yar ve Yardımcısı olsun,ailesine hidayet versin inşaAllah. Yüce Rabbim mazlumun yanındadır.İnşaAllah dualarımız kardeşlerimizle olacak.
Selam ve Dua ile

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm

Evini mahallesini bilmiyor musunuz....Soyaisminden başka bir numaraya ulaşamazmısınız...hani herhangi bir yerden aramış gibi yapardınız...bende merakalndım gerçekten..Rabbim yardımcı olsun inşallah

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım ben onu sadece msnden tanıdım o zaman kapalı değildi 1 iki kere msnde görustuk numarasını aldım ama kendı numara mı vermemıştım ve msjda atmamıstım bırden artık girmemeye başladı tamda bana konuşmaya başlamıstı benım başortulu olmam onu çok etkılıodu

Dayanamayıp msj attım iste, hemen tanıdı benı nete giremediğini söyledı kapandınmı noldu dedim sonunda başardım dedı sonra gunden gune iyice açıldı yanı derdını anlattı ben bıkaç ornek verdım. onun Allah a inancı benı sasırtıyordu. msj konuşma oyle devam edıyoduk bı baktım moralı yıne bı durumdan çok kotu konuştu anlattı hatta çözmesıne çok yardımcı olmaya çalıştım sımdıde ulaşamıyorum öyle.....

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım çok detaya girmeyelım ne burdan dıyım nede burdan değil diyim sonuçta derdını bana anlatıyodu guvenıp kı ben baya yazdım sıze ama dua etmenızı istediğim ve sızınde merak ettıgınız için yazdım

Rabbım tum kullarına yardımcı olsun hep duamda burdada bı esraisra diye bı arkadaş vardı onuda görmuyorum sitede Rabbım onada yardım eder inş...

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Şukurler olsun bugun ulaştım arkadaşıma iyimiş sizlerede haber vermek istedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt