Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Uhud dağından ağır gelen amel (1 Kullanıcı)

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Uhud dağından ağır gelen amel

[FONT=Tahoma, Verdana, Helvetica]Hz. Aişe validemiz,rüyasinda kiyametin koptuğunu,insanlarin mahşer yerine toplandiklarinigördü.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Verdana, Helvetica] Bir kadinin ameli uhud dagindan da agir geldi.
Hz. Aise o kadini taniyordu.
Uyaninca onu cagirtti ve amelinin ne oldugunu sordu.
Kadin söylemekten cekindi.Hz. Aise israr edince dediki;

´´Su yedi hususla amel etmeye cok dikkat ederim
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Verdana, Helvetica] 1-Kendimi hep korudum.Hic bir zaman beni mahremimden baskasi görmedi.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Verdana, Helvetica]2-Elimde oldukca benden bir sey isteyeni hic bos cevirmedim.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Verdana, Helvetica]3-Hic bir zaman yalniz yemek yemedim.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Verdana, Helvetica]4-Ezan okumadan önce Namaza hazirlandim.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Verdana, Helvetica]5-Müezzin ezan okuyunca onun söylediklerini bende söyledim.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Verdana, Helvetica]6-Istisare etmeden, danismadan bir sey yapmadim.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Verdana, Helvetica]7-Akrabamdan benden alakayi kesmis olani ,ben aradim ziyaret ettim.´´

Bunun üzerine Aise validemiz
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Verdana, Helvetica]´´Senin mizanin´,iste bununla agir oldu´ buyurdu.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Verdana, Helvetica] 16 Nisan 2006 Fazilet takvimi[/FONT]

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt