Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ücretsiz SMS Göndermek İstermisiniz ! (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Bir Alman web sitesinden Türkiye ve Avrupa ülkelerinin çoğuna kaydolmadan veya mail adresinizi vermeden sms gönderebilirsiniz.

İşte o sitenin adresi : Premium Sms Dienste Sms Dienste Community Premium MMS Versand SMS Dienst

Türkiye için nasıl Yollayacaksınız ?

1 - Basamakta ilk yere Türkei (+90) seçenegini seçeceksiniz, ve yan tarafta GSM operatörlerimizin numarası çıkacak, burdan sms gödereceğiniz operatörü seçin.

2 - Rufnummer yazan yere 7 haneli sms göndermek istediğiniz noyu yazacaksınız.

3 - Bburası önemli değil, çek koymadan atlayabilirsiniz.

4 - Smsinizi buraya yazın. Yan tarafta gönderme zamanı (terminversand) var. İsterseniz ordan smsinizin gideceği zamanını ayarlayabilirsiniz, yalnız almanya saatine göre ayarlandığı için smsinizin gideceği saatten 1 saat öncesini seçmelisiniz. Çünkü Türkiye ile arasında 1 saat zaman farkı var.

5 - Bu kısımdaki yere çek koymalısınız, yoksa smsinizi gönderemezsiniz.

6 - Son olarak aşağıdaki bannera tıklayıp artık smsinizi yollayabilirsiniz.

SMS erfolgreich versendet yazarsa, smsiniz başarıyla ulaşmış demektir.

ÖNEMLİ NOTLAR :

:: SMS ler 140 karakter ile sınırlıdır.
:: Günde 5 sms hakkınız vardır. (Modeminizi resetleyerek bu sayıyı arttırabilirsiniz.)
:: Türkiyeden sadece 532-533-535-536-542-543-544-546-505 No ile başlayan mobil numaralara SMS atabilirsiniz.

Güle Güle Kullanın...

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Rica ederim güzel kardeşlerim. Selametle kalınız... :)

YaralıGönül

Kayıtlı Kullanıcı
saol kardeşim.
yanlız özür diliyerek bir şey sormak istiyorum.
bu kul hakkına girmiyormu ?

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim kul hakkına girip girmediğini bilemiyorum. Dahası, bu sorunun cevabı verecek derecede konuya vakıf olduğumu sanmıyorum.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardesim ben denedim olmadi ikincisi bence boyle seyler tuzak cunku benden habersiz bir sekilde o bannerle ilgili bir sayfa acildi... bence tuzak gibi geliyo bana selam ve dua ile... (bunda sizin bir sucunuz tabik yok)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt