Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Üçken kağıttaki dua? (1 Kullanıcı)

s3frm

Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar.Arkadaşlar evimde kitaplarımın arasında üçken sarılmış bir kağıt buldum,önce küçük kardeşimin katlamış olduğu oyun kağıtları zannettim ama içinde arapça yazılar oldun farkettim.Muska içi olabilir ama ben muskalarda daha çok şey yazdığını duymuştum.Belki aranızda anlayan arkadaşlarım olabilir diye bu kağıdı bilgisayarımda scan ettim.aşağada resim.Kağıdı bulduğumda sırtına yapışık çift taraflı bant vardı.tahminimce ben göremeyim diye rafların birinin altına yapıştırıldı ve sonra düştü.Bunun anlamını çok merak ediyorum sizlerin yardımıyla örenirim diye umuyorum.şimdiden teşekkürler hepinizin mubarek bayramı kutlu olsun.

dua10.jpg

Açıldığında bu hali alıyor.Normalde üçgen sarılmıştı. Eğer muska içiysede ne anlama geldini bilmek isterim.Ayrıca daha çeşitli muskalar yaptırılabilirmi bu konudada beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.

keremmx

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım bu muskada kötü bir şey yazmıyor iyi muska olarak nitelendirilenlerden yani şunlar deniliyor: Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla şafi olan Allahın adıyla, kafi olan Allahın adıyla, yerde ve gökte onun adıyla (yani adının geçmesiyle ) hiç kimse zarar veremez, O herşeyi işitendir bilendir, güç ve kudret yalnızca Allaha mahsustur. ey şifa veren!!!
kanımca bunu anneniz falan yaptırmış olabilir veya sizi seven biri. evet muskanın çok çeşiti var şanlıymıssınız size iyisi çıktı:))

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt