Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Twitter İstiklal Mahkemeleri gibi.. (1 Kullanıcı)

akın13

Kayıtlı Kullanıcı
Twitter özellikle Müslüman kimliğine sahip hesapları askıya alıyor.Birilerinin nabzına göre şerbet vermek riyakarlıktır.Kemalist yayıncının suyundan gitmek zorunda degiliz....

Lafa gelince Fikir özgürlüğünden bahseden Kemalistler Twitter ele gecirmiş olabilirsiniz.Bu Chp nin iktidara gelecegi anlamına gelmez.Her zaman ki gibi küçük şeylerden ümitlenmeye devam edin.

Hesabım kapatıldıgı içinde yazmıyorum.Zaten konudan şikayetci olanda sadece ben degilim.Sol örgütlenme lehine ortada bariz bir haksızlık var..Twitter da hesabı olan arkadaşlar hak verecektir..Çokta önemli degil tabi ki.Bilmekte fayda var

akın13

Kayıtlı Kullanıcı
hascetin sevil ‏@sevilizmir #10KasımYasDeğilMücadeleGünüdürTGB
Gün bu gündür. Anıtkabiri tavaf etmeye gidiyoruz. ...

TÜRK AÇILIMI ‏Sosyal Medyada bölücüleri, Atatürk düşmanlarını, yobazları, liboşları yaşatmayacağız. Elinize sağlık tüm Vatanseverler

Sezai ‏
Yurdum Gönlü Güzel İnsanları, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanları, düşmanımızdır.

belizce ‏
#İdamıDestekliyoruz tüm yobaz ve kürtlerin kuyruk acısıdır İSTİKLAL mahkemeleri şimdi rövanş alma derdindeler oyuna gelmeyin İDAMA HAYIR

seba ‏

"Türk ve Türkçülük aleyhinde bulunanları ezeceğiz!" - Gazi M.K.Atatürk (23 Nisan 1925 Türk Ocakları 2. Kurultay Konuşması

YAZDIKLARIMA MİSAL TEŞKİL EDECEK YÜZLERCE TWEET TEN SADECE BİR KISMI..BUYRUN DÜŞÜNCE VE FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ

SALSIRGANLIK KÜFÜR HAKARET VE HALKI AŞAGILAMA SANATI KEMALİZM

BİZİM SORUMUZ YILLAR ÖNCE ÖLMÜŞ BİRİYLE DEGİL,YAŞAYAN ÖLÜLERLE

Kaan Erdem

Yönetici
Çok haklısınız kardeşim ilk hesabım dediğiniz gibi bir muameleye mahruz kaldı.İkinci hesabımla devam ediyorum.Bilemiyorum ama ne kadar dinden imandan bahsederseniz sanki ömrünüz orada daha kısa sürüyor.

Bir taktik olarak instagramdan foto paylaşımı ve araya serpiştirme fazla dikkat cekmiyor gibi yada banamı öyle geliyor bilemiyorum..

akın13

Kayıtlı Kullanıcı
Çok haklısınız kardeşim ilk hesabım dediğiniz gibi bir muameleye mahruz kaldı.İkinci hesabımla devam ediyorum.Bilemiyorum ama ne kadar dinden imandan bahsederseniz sanki ömrünüz orada daha kısa sürüyor.

Bir taktik olarak instagramdan foto paylaşımı ve araya serpiştirme fazla dikkat cekmiyor gibi yada banamı öyle geliyor bilemiyorum..

Maneviyatımıza kasteden şahıslara dokunmayıp,bizim hedef alınmamamız riyakar kemalist yapılanmanın niyetini açıkca gösteriyor...İstiklal Mahkemeleri benzetmeside bunun içindi.Yıllardır Medya aracılıgı ile yapılan tahribatın devamı Sosyal Medyada.'Hücresinin birinde dahi Kamal yoksa o insan bile degildir'zihniyetinin afedersiniz 3.sınıf ayak oyunudur. Laf olsun diye hoşgörüden sevgiden bahsetmeleri her zamanki gibi kendileriyle çelişkiye düşmeleri iki yüzlülüktür.Kamalist solcu yapıya güvenmek akıldışıdır. Utanmadan düşünce Özgürlüğünden bahsetmeleri başlıbaşına komedidir..

akın13

Kayıtlı Kullanıcı
Çirkin Tabela Halkcılıgı

Çirkin Tabela Halkcılıgı

Konumuz HALKCILIK İLKESİ (Çirkin Tabela Halkcılıgı)

KEMALİST CHP ZİHNİYETİNİN HATIRLAMAK İSTMEDİĞİ TEK ŞEY;KURTULUŞ SAVAŞINDA ATALARININ ARKASINDA KAHRAMANCA SAVAŞAN MEHMETCİKLERDİR.YOBAZ GERİCİ AZİZ MİLLETİN EVLATLARI O MEHMETCİKLERİN TORUNLARIDIR.TARİHİ TEK KİŞİYE ODAKLAYIP HAŞA OLMASAYDIN .... SACMALIGIYLA KİBİRLENENDEN KOSKOCA SAVAŞTA ŞEHİD VE GAZİLERİ KASTEN HATIRLAMAYANDAN DAHA YOBAZ KİM OLABİLİR. SOL ZİHNİYETSİZLİK AYNI YANLIŞ ÇİZGİDE KOŞMAYA DEVAM EDİYOR.GERGEDAN GİBİ ETRAFINA BAKMADAN.

sebile #yıl2013oluyorama hala yobaz insanlarla uğraşıyoruzz!!

Mungon ‏ Ey yobaz o çok beğendiğin RT Erdoğan'ı seçme hakkını bile sana Atatürk vermişken neden bu Atatürk düşmanlığın?

Ladyimam Sizİ,takdir ediyorum ,bu cahil ve yobaz sürüsüyle iyi başa çıkıyorsunuz.Ben bu adamları okuyunca midem bulanıyor ve tiksiniyorum

ilknur Başbakan Rize'deki kendi adını taşıyan üniv.de bize eskiden"yobaz,gerici diyorlardı"demiş.Eskidenmi? Değişen birşey olmadı,biz hala diyoruz

Gültekin Zaten hepsi bir yobaz zaten hepsi padişah, Acaba geri kalacak mı yaşayacak mı bu toprak?

Ugur Türkiye'yi evet ama %65'in üstündeki yobaz halktan soğumaya başladım.

Deniz Prof. ünvanı yobaz olmaya engel değildir...

Mr.Mefa ''İSMET BU ÜLKEDE BİR TEK ERMENİ BİLE KALIRSA ALLAH BELANİ VERSİN'' M. K ATATÜRK. | Ermeniler TÜRKÜYEden Gitsin

--
NECİP FAZIL ‏@NFKustad
Bu Ülkede Biri Size ; Çağdışı , Yobaz , Gerici , Eski Kafalı , Deli , Aşırıcı...Diyorsa ,Emin Olun Ki Doğru Yoldasınız. (NFK)

bekirtas ‏@erdemli1toplum
Bize yobaz diyorlar ! İlerlemeyi şapka takmakta,kılık kıyafette,alfabede arayan,bu kalıba uymayanları asanlardan âlâ yobaz mı olur.

bekirtas ‏@erdemli1toplum
Vakko'nun kurucusu Vitali Hakko,"Servetimi şapka kanununa borçluyum" diyordu. "Atatürk olmasaydı biz olmazdık" demek ençok Hakko'nun hakkı.

akın13

Kayıtlı Kullanıcı
Sosyal ağlarda karşılaştıgınız anormallikleri paylaşabilirsiniz. Bizleri teyit etmeniz ve konuyu genişletmeniz sevindirir...

Sezai kızılkayaİstiklal mahkemeleri vatan hainlerini buldu ve kesilecek baş vardı kesildi, yanlışlık kesilecek hayvanların tamamının bulunmaması

İmamınGülü Dünyada karşıtlarını yargılamamış 1 tane devrim gösterin bana o zama ben de tamam diyeceğim istiklal mahkemeleri için.

Serdar ‏Cumhuriyet düşmanları kazandıklarını düşünüyorlar ama #butopraklarbizim gunu geldignde istiklal mahkemeleri yeniden kurulack hesap vereceklr

akın13

Kayıtlı Kullanıcı
kemalistlerin ahlak anlayışı

kemalistlerin ahlak anlayışı

'kemalistlerin ahlak anlayışı' Aramaya baktım böyle bir konu başlıgı bulamadım.Doğal olarak Ahlak diye bir şey olmadıgı için gerekte duyulmamış...Yalan dolan küfür ve hakaret üzerine kuruldugu varsayılan basit bir yapılanma.Her mecrada bunu fazlasıyla ispatlıyorlar.Sosyal ağlarda binlercesi hergün karşımıza çıkıyor.

Duyarlı bir Müslüman kardeşiniz olarak ikaz ve bilinçlendirmek görevim oldugunu düşünüyorum.Kemalist ve sol yapılanmayla uzun süre mücadele ettiğim için tecrübelerimi aktarma mecburiyetindeyim.

Hayasızca insanlara küfür edeceksin ve peşi sıra medeniyet dersi vermeye kalkacaksın.solcu zewatların medeniyetine ancak mezhebi geniş beyinsizlerin ihtiyacı vardır.Melunların melon şapkaları düşmüş ayıpları su yüzüne çıkmıştır.Bilineni ıspatlama peşinde degiliz ,bizimki gündeme getirme cabası.

akın13

Kayıtlı Kullanıcı
kmlshn ‏@kemalllsahin
#TEDeyakismadi TED koleji başörtüsüyle ugrascagına 2 yıl önce tuvaletlerinde uyusturucu partisi veren öğrencileriyle ugrassın.

Kaan Ö
#AtatürkİlkeveİnkilaplariSilinemez yobaz köpekler.vatan hainleri.Mustafa Kemal'in askerleriyiz asabımız bozulunca ne oluyor iyi bilirsiniz

GlshKaraman
Alnini o topraga koymani saglayan,o ugurda canini hice sayan #ATATURK ve arkadaşlari degersiz mi yobaz

Carpe Diem ‏
Kuduz Köpekler Sudan, Yobaz Köpekler Atatürk'ten Korkar

Sezai
La Yobaz kefereler; Dünyada kendin olarak kalabilmek, sizlerin harcı değil, Bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez! akıllı olun.

Global
Yobaz, çiçekten nefret eder, çocuktan nefret eder, kediden, köpekten, tavşandan nefret eder. Içi ve ruhu bomboştur.

Global
Yobaz, İslam adına ortaya çıkar. Sevgisizdir, ruhu kapkaradır, bağnaz ve anlayışsızdır.

Serkan
TED Ankara Koleji bütün eğitim kurumlarının alması gereken tedbiri tek başına alıp yine farkını belli etmiştir. Okulumla gurur duyuyorum

Ozan
Unutulmasın ki TED Ankara Koleji Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu okuldur.Bu okula başörtüsü beklentisiyle gidenler cevaplarını almıştır

Umut
TED e yakismadi diyenlere yaziklar olsun. TED Ankara Koleji burasi imam hatip degil

Yonca
Atatürçü Olmakla Verdiğim Rahatsızlıktan GururDuyarım ONURDUR $EREFTiR ATATURK CU OLMAK I$IKLI yoldan yurumek iLiMDir ZEKADIR

akın13

Kayıtlı Kullanıcı
33m3eyd.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt