Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU (1 Kullanıcı)

sinan_cift

Kayıtlı Kullanıcı
Bu olayı duyduğumda bende inanmamıştım ama izmirde bir minübüs hattında çalışan bir adamdan dinliyoruz........
gece saat 23:45 eve doğru gidiyorum çok hafif yağmur yağıyor minübüsü yıkatmama gerek yok içini süpürür ufak bir temizlik yaparım yol kenarında duran bir kızı gördüm kız diz çökmüş oturuyodu kaldırımda 50 metre akdar geçtim ve geri geri gemeye başladım.
otomatik kapıyı açtım ve kıza bu saatte ne arıyosun kızım dedim çok üşüyorum amca gel içeriye evine bırakayım zahmet olmasın ne zahmeti gel nerede oturuyosun yeşilyurtta tamam gel yolumun üzeri hem kız en arka dötlü koltuğa oturdu ben aynadan ona bakıyorum.
Bu saatte ne işin var yalnız başında sokakda arkadaşımda kalmışdım çok üşüdüm, al şunu üzerine montumu verdim giymesi için yolu tarif etti bana ama çok gül yüzlü bir kızdı çok sevmişdim.
neresi kızım eviniz şu ev amca peki ben çok geç kaldım eve daha araba temizlenecek sen çık odanın ışığını 2 kez yak söndür ben anlarım eve girdiğini olurmu peki amca çok teşekkürler birşey değil.
Eve girdiğimde hanım yemeği hazırlamış beni bekliyo soğumuşdu yemek senin montun nerede ALLAH kızda gitti ne kızı ?? hanım böyle böyle oldu.
ertesi gün aynı eve montu almak için gece zillerini çaldım ve bir teyze çıkdı iyi geceler hanım teyzecim buyrun!
Dün sizin küçük kızınızı eve getirmişdimde onda montum kalmış onu alabilirmiyim.
Ne kızı oğlum? nasıl ne kızı dün getirdiğim kız.
İyide benim kızım yokki ama ışıkları yakıp söndürdü ne ışığı!
ya teyze işte şu resimdeki kız.
NEEEEEEEE DİYOSUN sen oğlum o kız 4 sene önce öldü trafik kazasında!!!!!!!!
AĞZIMI açamadım susmuş sadece bakıyordum.
ve montunun o kızın mezarı üzerinde örtülü olması onu gerçekden düşündürecekti.........
(alıntı)

omerislam

Kayıtlı Kullanıcı
RE: TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU

güel ve ibret verici bir olay doğrulu payı nedir bilmem ama gerçekten insanın tütleri diken diken oluyor

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A. KARDEŞİM
ÇOK GÜZEL OLMUŞ, BİZLERİN BAŞINDANDA ASLINDA GÜNLÜK HAYATTA BİLE BİR SÜRÜ OLAY GEÇİYOR AMA NE YAZIKKİ GÖZLERİMİZ KÖR GÖREMİYORUZ.
ALLAH C.C. BİZLERİ HER AN UYARIYOR VE BİZE YOL GÖSTEREN IŞIKLAR TUTUYOR GÖREN KURTULUYOR, GÖRMEYEN BİR SONRAKİ IŞIĞA KALIYOR.
K.S.E.O.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

GERÇEKTEN TÜYLER ÜRPERTİCİ.ÖMER KARDEŞİM BENCE DOĞRU.BENDE BAŞIMA GELEN OLAYI ANLATAYIM.BENİM ÇALIŞTIĞIM YERLE EVİMİN ARASI EPEY UZAK YÜRÜYEREK 1 SAAT.BEN SABAH ERKENDEN İŞE GİTMEM LAZIM.EVE O SAATTE KÖYÜMDEN İLÇEYE DOLMUŞ YOK.MECBUREN YÜRÜYEREK GİTMEM LAZIMDI.SABAH ERKEN ÇIKTIM EVDEN VE YALNIZIM.BEN KÖPEKLERDEN ÇOK KORKARIM.YANİ DOĞAL OLARAK.NEYSE BİRAZ İLERLEDİM NE GÖREYİM YALNIZIM VE YOLUN ÜSTÜNDE BİR KÖPEK OTURMUŞ RESMEN BENİM ONA YAKLAŞMAMI BEKLİYO.RESMEN GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIYO.BEN ÖYLE KORKTUMKİ ANLATAMAM.HEM YÜRÜYORUM HEMDE GÖZÜMÜ KAPATTIM VE ALLAHIM BEN YALNIZ DEĞİLİM SEN VARSIN DEDİM.BANA YARDIM ET DEDİM.VE GÖZÜMÜ AÇTIĞIMDA KÖPEK YOKTU.GİDEBİLECEĞİ TARAFA BAKTIM HİÇBİR YERDE YOKTU.

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı

kardesler ya gercekten tuyler urperiyor,hatta gozlerim yasardi meftun kardesin basina gelenden,gercekten Allah var dir ve her zaman biz kullarinin yanindadir ya! Sana sukurler olsun Ya Rabbi,bizlere isaterlerini veripte bizleri belalardan korudugun icin...sukurler olsun...

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

Shehla yazdı:
kardesler ya gercekten tuyler urperiyor,hatta gozlerim yasardi meftun kardesin basina gelenden,gercekten Allah var dir ve her zaman biz kullarinin yanindadir ya! Sana sukurler olsun Ya Rabbi,bizlere isaterlerini veripte bizleri belalardan korudugun icin...sukurler olsun...

EVET OGÜN ÇOK HAMD ETTİM ALLAHIMA.EVET O HERZAMAN YANIMIZDA

sinan_cift

Kayıtlı Kullanıcı

omerislam yazdı:
güel ve ibret verici bir olay doğrulu payı nedir bilmem ama gerçekten insanın tütleri diken diken oluyor
evet doğruluk payı nedir benimde bir bilgim yok biryerde okudum ve etkilendim sizlerle paylaşmak istedimB)

yasemin57

Kayıtlı Kullanıcı

gercekden tüylerim ürperdi. bu ibret dolu hikaye icin cok tskler allah razi olsun bizlerle paylasdigin icin

Ahmed_1907

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim

ayshidayet

Kayıtlı Kullanıcı

:eek:PAYLAŞIMIN İÇİN SAĞOLASIN GERÇEKTEN BÖYLE BİR OLAY TÜYLER ÜRPERTİCİ

dilegim

Kayıtlı Kullanıcı

yeminle benimde su an tuylerim diken diken oldu.boyle seyler beni hep urpertmistir

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

tüyler ürpertici kanım dondu

sinan_cift

Kayıtlı Kullanıcı

a.s arkadaslar ALLAH(cc)cumlemizden razi olsun B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt